Kajaktur på Phang Nga-bugten

På denne kajaktur på Phang Nga-bugten skal I opleve de smukke klippeformationer  i området i motorbåd og kajak. Når mørket falder på, oplyses det smukke landskab af funklende stjerner og ildfluer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

På denne heldagstur sejler I sammen med jeres engelsktalende guide ud i det klippefyldte landskab i Phang Nga-bugten. Efter frokost om bord på motorbåden sættes kajakkerne i vandet, og I bruger eftermiddagen på at udforske vandfyldte huler, hemmelige laguner og tårnhøje klippesider. Ved solnedgang søger I ind til land, hvor I byder natten velkommen ved at sætte traditionelle blomsterdekorationer med lys i ud i havet. Herefter venter en lækker buffetmiddag med alt godt fra havet. Men dagen er på ingen måde slut endnu. Tværtimod har I stadig højdepunktet til gode, når I igen sætter jer til rette i kajakkerne og glider ud på bugtens rolige vand under nattehimlens stjernevrimmel. Mørket har sænket sig over bugten nu, og klipperne står som skygger mod nattehimlen. Sammen med guiden sejler I gennem klippelandskaberne kun oplyst af stjerner, ildfluer og med held fosforescens i vandet.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Badeferie i Thailand

Vi kender de skønneste steder i Badeferie i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra/til hotel
  • Engelsktalende guide
  • Frokost
  • Middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel