Jungleeventyr i Khao Sok

Tag på Jungleeventyr i Khao Sok. Ikke langt fra Thailands lækre tropestrande findes en hel anden verden. En verden af uberørt jungle, hvor lyden af fuglekvidder og gibbonabernes melodiske sang gjalder gennem morgenluften. På denne tur bor I to forskellige steder i Khao Sok-nationalparken. Første nat i den yderst komfortable Elephant Hill-lejr, der ligger mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge. Anden nat overnatter I dybt inde i junglen i simple hytter, der nærmest flyder på vandet i en junglesø.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I dag venter store oplevelser i Khao Sok Nationalpark, der er en af de ældste regnskove i verden. Dagens første stop er ved elefantlejren, hvor I vil være med til at forberede et måltid og til at fodre elefanterne. I vil deltage i at vaske og skrubbe dem samt se dem bade og lege. Efter en lækker frokostbuffet står kanoer og guider klar til at tage jer på en smuk tur ned ad Sok-floden. Sidst på eftermiddagen venter middagen i den atmosfærefyldte, åbne fællesbygning til lyden af fuglekvidder og græshoppesang. I overnatter i luksuriøse telte, hvor I omgiver jer med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Det meste af dagen går med at udforske Khao Sok-junglens måske bedst bevarede hemmelighed: Inde i skoven mellem dramatiske jungleklædte kalkstensbjerge ligger en stor sø omringet af rig vegetation. I skal overnatte i den helt unikke Elephant Hills Rainforest Camp. En samling af yderst komfortable telte, der flyder direkte på søens vand. Her har I første parket til regnskoven og en storslået udsigt over søen, uden at I skal gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder. Både dagens frokost og aftensmad serveres i fællesbygning i de fabelagtige omgivelser. Har I lyst til selv at udforske regnskoven og søen, tager I blot en kano og sejler ud på eventyr. Mange af skovens beboere er mest aktive om natten, så efter mørkets frembrud er det muligt at komme med en guide ud på en sejltur på jagt efter junglens dyr. Tilbage i lejren venter en stemningsfuld aften i jeres telt eller måske en drink i den flydende junglebar.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Morgengryet over søen er et magisk syn, og fra jeres telt har I første parket til junglen, der bades i morgensolens bløde lys. Start dagen med en lækker morgenmad og måske en dukkert i søen, inden det er tid til at udforske regnskoven på en guidet vandretur. I vandrer af små stier gennem den tætte vegetation og kommer helt tæt på regnskovens magiske univers. Undervejs vil guiden fortælle om dette komplekse økosystem, og det er ikke unormalt at høre gibbonaber synge mellem trækronerne. Tilbage i lejren serveres en lækker og velfortjent frokost, hvorefter der er tid til en sidste dukkert eller kanotur. Ud på eftermiddagen lægger I junglen bag jer og sætter kursen tilbage mod kysten og civilisationen.

Bemærk: Børn under 7 år er ikke tilladt i den flydende teltlejr af sikkerhedsmæssige årsager. Alternativt er det muligt at bo to nætter i hovedlejren Elephant Hills og så besøge søen på en dagstur derfra.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel eller lufthavn på Phuket eller i Krabi, hotel i Khao Lak, Phang Na eller Surat Thani til Elephant Hills t/r
  • 1 nat i luksus safaritelt på Elephant Hills Main Camp
  • 1 nat i telt på Floating Camp
  • Alle aktiviteter og udflugter med engelsktalende guide ifølge program
  • 2 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 2 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel