Historiske Ayutthaya på cykel

Oplev kongepaladset i Bang Pa-In og det historiske Ayutthaya på cykel. På denne måde oplever I ikke blot ruinerne af Thailands tidligere hovedstad. I kommer også tæt på dagliglivet på landet i Thailand.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel i Bangkok og turen går nu mod Ayutthaya. Den centrale del af Ayutthaya var bygget på en ø, og dagen igennem vil I udforske de utallige ruinkomplekser, der ligger tæt side om side. Wat Chai Mongkol, Wat Si San Phet og the Old Royal Palace er blot nogle af attraktionerne. I udforsker også Wat Phra Mahathat, der er berømt for sit buddha-stenhoved, der holdes uhjælpelig fast af trærødder. Efter et kort besøg ved Wat Chai Wattanaram lægger I Ayuthayas tempelruiner bag jer og sætter kursen sydpå mod Bang Pa-In. Turen fører ad små bagveje gennem smukke landskaber og landsbyer langs floden, hvor I får et godt billede af livet på landet i denne del af Thailand. En lille færge fører jer over floden til det velvalgte frokoststed. Herefter besøges Bang Pa-In’s royale sommerpalads.. Fra Bang Pa-In er der blot en kort køretur tilbage til Bangkok.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra/til hotel
  • Engelsktalende guide
  • Vand og snacks
  • Frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel