Grand Palace og morgenmesse i Wat Pho

For jer, der har lyst til at stå tidligt op, venter en helt fantastisk morgenstund i to af Bangkoks kendte templer, Grand Palace og Wat Pho.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

For jer, der har lyst til at stå tidligt op, venter en helt fantastisk morgenstund i to af Bangkoks kendte templer.
Dagen starter tidligt, så I kan være i Wat Pho i det tidlige morgengry. På dette tidspunkt er der næppe andre turister i det smukke tempel, der er byens ældste. Derfor hviler der en vidunderlig ro over de gamle bygninger, hvor munkene byder dagen velkommen med deres daglige messe. Det er en stemningsfuld oplevelse at høre munkenes sagte stemmer fylde de rigt dekorerede tempelsale, og oplevelsen giver et godt billede af munkelivet samt Thailands buddhistiske kultur. I oplever naturligvis også den 45 meter lange forgyldte Buddhastatue, inden I fortsætter til Grand Palace med jeres guide.

Thailand - Bangkok

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra/til hotel i Bangkok
  • Engelsktalende guide
  • Entré til Grand Palace og Wat Pho

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel