Forkælelse på Sarojin Khao Lak

Forlæng jeres rejse til Thailand med et ophold i luksuriøse omgivelser. Nyd en omgang forkælelse på Sarojin Khao Lak. Tilbring 5 nætter på The Sarojin, der er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts og tre år i træk vinder af prisen ”Asiens førende boutique-hotel”.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til lufthavnen på Phuket eller i Krabi bliver I hentet af jeres privatchauffør, der byder på et glas mousserende vin i bilen på vejen til The Sarojin i Khao Lak.

Dagene er på egen hånd i Khao Lak.

The Sarojin er juvelen blandt Thailands bedste spa-resorts. Hotellet har vundet prisen som Asiens førende boutiquehotel og kåret som verdens mest romantiske luksushotel. Så der kan ikke herske tvivl om, at The Sarojin hører til i den absolutte verdenselite. En position, hotellet fuldt ud fortjener, for alt er gennemført ned til mindste detalje. Neden for hotellet slikker Andamanhavets turkisgrønne vand roligt den 11 km lange hvide sandstrand, og i den store frodige tropiske have står solsengene på små øer omringet af vand. Samme perfektion går igen i værelserne, der alle er stilfuldt indrettede. Morgenmaden er et kapitel for sig selv og bliver serveret med mousserende vin. Så her er alle muligheder for afslapning og tid til hinanden.
Bliver alt dette for roligt, byder The Sarojin også på et bredt udvalg af aktiviteter og udflugter. I kan jo passende vaske rejsestøvet af i hotellets glimrende spa, der tilbyder alle former for helse til både krop og sjæl. Når dagene går på hæld, og lysene bliver tændt, kan I runde oplevelserne af på bedst tænkelige vis med en dejlig middag på stranden i det gyldne skær fra fakler og til lyden af havets brusen.
At rammerne er perfekte på The Sarojin, vil ingen kunne være uenige i. Men hvad der virkelig gør en forskel, er det altid smilende og imødekommende personale, der vil gøre alt for, at I skal føle jer velkomne i deres lille tropiske paradis. Der bliver virkelig kræset for gæsterne, og det er ikke for ingenting, at hotellet vinder prisen som netop det mest romantiske hotel. Alt sammen er det med til at gøre The Sarojin til det perfekte sted at lægge verden bag sig for et par dage og omgive sig med sublim luksus, gennemført æstetik og den oprigtige thailandske gæstfrihed. Det bliver ikke bedre end dette.

Thailand - Khao Lak - The Sarojin

Efter 5 nætter i luksuriøse omgivelser på Sarojin Khao Lak bliver I kørt til lufthavnen i Krabi eller på Phuket.

Udvalgte hoteller på rejsen

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport mellem Phuket eller Krabi lufthavn og hotel vin serveres i bilen t/r
  • 5 nætter i Garden Residence med morgenmad
  • 1 x BBQ dinner på stranden

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel