Et andet Bangkok

På denne tur bevæger I jer væk fra turismestrømmen og ind i hjertet af  et andet Bangkok. Lad jeres guide fører jer gennem China Towns livlige gader, oplev livet langs byens kanaler og afslut ved det atmosfærefyldte Morgengryens Tempel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver afhentet på hotellet af jeres lokale engelsktalende guide. Sammen bevæger I jer væk fra turismestrømmen og ind i hjertet af byen.
I starter turen med en gåtur gennem det pulserende Chinatowns livlige gader. Her kigger I på boder, der sælger frugt, kager og røgelse, som skal ofres i templet. I kommer igennem områder, hvor sælgere forbereder alverdens snacks. Asiaterne er verdensmestre i små lette måltider, der er perfekte at spise her og nu eller til at tage med til senere. Her kan I få en sodavand serveret i en plasticpose eller småspise lækker, udskåret frugt i mundrette bidder. I Chinatown er der desuden butikker, der sælger ‘tørvarer’, især sko, tøj, stof, legetøj og køkkenudstyr. Herfra går turen videre til Bangkok Folk Museum, der er et 70 år gammelt hus, der er blevet omdannet til et lille, men fascinerende museum.
Herefter fortsætter turen på den mægtige Chao Phraya flod og Bangkoks kanaler, også kendt som klonger, hvor I vil opleve livet, som det har været de sidste mange hundrede år. Dagen slutter ved det atmosfærefyldte Morgengryens Tempel, der lokalt hedder Wat Arun. Den store fascinerende stupa er flot dekoreret med tusindvis af små stykker keramik, der i sin tid kom til Bangkok, som ballast på kinesiske handelsskibe. Efter turen bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter i forbindelse med turen
  • Entréer
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel