Egen pool-villa i Hua Hin

Forlæng jeres rejse til Thailand med et luksuriøst ophold i egen poolvilla på det lækre Evason Hua Hin. Forkæl jer selv med spa-behandlinger, afslapning ved pool og nyd solen og den dejlige strand i Pranburi blot 30 km syd for Hua Hin.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel eller lufthavnen i Bangkok og kørt til det lækre Evason Hua Hin. Turen tager cirka 4 timer, og ved ankomsten tjekkes der ind, og I kan nu se frem til 5 dage i egen pool-villa.

Dagene er på egen hånd.
Evason Hua Hin er smukt bygget i naturens egne materialer og ligger i en pragtfuld have med palmetræer, gangbroer, damme og lotusblomster.
Otte lave bygninger rummer 145 Evason-værelser og Evason-studio-værelser, mens 40 pragtfulde villaer frister med egen pool. Alt sammen smukt beliggende i en stor frodig have-komplet med palmetræer, gangbroer, små bassiner med fisk og lotusblomster samt naturligvis dejlige swimmingpools. Nyd solen ved poolen eller ved stranden, læs en god bog fra biblioteket, eller forkæl jer selv i den lækre spa. Kommer pulsen for langt ned, kan I spille tennis, dyrke fitness, spille volleyball og cykle. I kan også prøve kræfter med thaiboksning, kitesurfing, yoga og kokkekursus. For børnene er der en fantastisk børneklub med masser af aktiviteter. Resortet har desuden to gode restauranter, der byder på gastronomi af høj standard med alt fra det internationale køkken til asiatisk fusionsmad.
Langs kysten, ca. 200 km syd for Bangkok, ligger badebyerne Hua Hin og Cha-Am. Begiver I jer lidt ind i landet, er der gode udflugtsmuligheder ved floder og i jungle. Området er desuden et paradis for golfspillere med hele syv golfbaner i umiddelbar nærhed af de to byer. Langs Hua Hins lange hvide sandstrand ligger hoteller for enhver smag. I byen er der utallige gode og billige restauranter med et stort udvalg, og der er et livligt nattemarked. Cha-am er i modsætning hertil nærmest et fiskerleje, så her lokker den udprægede ro på lækre hoteller direkte ved den smukke strand.

Thailand - Hua Hin - Evason Hua Hin

Efter 5 nætter på Evason Hua Hin bliver I kørt tilbage til Bangkok og bliver sat af enten i lufthavnen eller på hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Bangkok til Evason Hua Hin t/r
  • 5 nætter i Evason pool villa inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel