Blandt elefanter i Khao Sok National Park

Khao Sok National Park rummer et særdeles rigt dyre- og planteliv. Bl.a. nogle af Thailands sidste vilde elefanter, tigre og gibbonaber har fundet et sikkert hjem i disse dybe skove. I luften kan opleves flere hundrede fuglearter, hvoraf næsehornsfuglen er den mest iøjnefaldende. Midt i junglen ligger det komfortable resort, Elephant Hills, med en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge.
I tilbringer tre aktivitetsfyldte dage i parken og oplever regnskov på tætteste hold.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel og kørt gennem små landsbyer, gummi- og oliepalmeplantager til Khao Sok National Park, der er en af de ældste regnskove i verden. Snart tynder det ud mellem husene, og den menneskeskabte verden erstattes af grønklædte kalkstensbjerge, der står lodret op af jorden eller vandet, dybe dale og vandrige floder.
Midt i det hele ligger resortet, Elephant Hills, med en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge.
Lejren består kun af 20 telte og en større fællesbygning, så oplevelsen af at befinde sig dybt inde i junglen er intakt. Dog kan du omgive dig med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov. Hvert telt er indrettet med behagelige senge, læselamper samt et unikt badeværelse med varmt vand og toilet efter vestlig standard. Teltets døre og vinduer er dækket af moskitonet, ligesom der er kanvasforhæng, der forhindrer insekter i at komme ind. Temperaturerne kan falde om natten, men dette er der naturligvis tænkt på, og teltene er udvalgt specielt til disse forhold. På den måde fanger Elephant Hills på imponerende vis den svære balance mellem komfort og naturoplevelse, der gør netop denne teltlejr til et fantastisk udgangspunkt for udforskning af nationalparken.
I dag venter store oplevelser i Khao Sok National Park, der er en af de ældste regnskove i verden. Dagens første stop er ved elefantlejren, hvor I vil være med til at forberede et måltid og til at fodre elefanterne. I vil deltage i at vaske og skrubbe dem samt se dem bade og lege. Efter en lækker frokostbuffet står kanoer og guider klar til at tage jer på en smuk tur ned ad Sok-floden. Sidst på eftermiddagen venter middagen i den atmosfærefyldte, åbne fællesbygning til lyden af fuglekvidder og græshoppesang.  I overnatter i luksuriøse telte, hvor I omgiver jer med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Solen rejser sig langsomt over horisonten, og mens tågen letter over bjergene, vågner junglen til endnu en dag. Det meste af dagen går med at udforske Khao Sok-junglens måske bedst bevarede hemmelighed: Inde i skoven mellem dramatiske jungleklædte kalkstensbjerge ligger en stor sø omringet af rig vegetation. I oplever de storslåede scenerier fra en båd, der vil føre jer rundt på søen. Er vejret til det, er I velkommen til at tage en forfriskende svømmetur i det kølige vand, så medbring badetøj og et håndklæde. En picnic-frokost vil blive serveret ved søen, inden turen igen går tilbage til Elephant Hills. Snart går solen ned, og junglens natdyr vågner op til dåd.

Efter en god nattesøvn venter endnu en dag i junglen – denne gang til fods. En gåtur er en rigtig god måde at få en fornemmelse for det fantastiske økosystem, som regnskoven udgør. Der er tid til at nyde det særlige lys i skoven og den enorme variation af eksotiske planter, der vokser i halvmørket under de tætte trækroner. Ofte hører man gibbonabernes melodiske sang mellem trækronerne i det tidlige morgengry. Også makakker og andre abearter svinger sig i grenene i denne del af skoven. Er vejret til det, vil frokosten blive tilberedt på traditionel vis i et bambusrør. Når tid er, forlader I Khao Sok og kører tilbage mod jeres hotel på kysten.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel eller lufthavn på Phuket eller i Krabi, hotel i Khao Lak, Phang Na eller Surat Thani til Elephant Hills t/r
  • 2 nætter i luksus safaritelt på Elephant Hills Main Camp
  • Alle aktiviteter og udflugter med engelsktalende guide ifølge program
  • 2 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 2 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel