Bangkok rundt med offentlig transport

Bangkok har en ualmindelig bred vifte af farverige offentlige transportmidler. Alle giver de et godt indtryk af hverdagslivet i millionbyen, og de gør turene mellem Bangkoks mange seværdigheder til en stor del af oplevelsen. Så tag med på en forrygende  – og miljøvenlig – tur Bangkok rundt og oplev storbyen, som de lokale gør det.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Efter morgenmad på hotellet bliver I hentet af jeres lokale, engelsktalende guide. Sammen træder I ud i Bangkoks hektiske gader og sætter kurs mod den nærmeste skytrain station. Snart suser I ind og ud mellem skyskraberne på skinner højt hævet over gadeniveau. Ved Chao Phraya-floden skifter I til en af de offentlige flodbåde, der fragter lokale langs byens hovedpulsåre. Der er altid mange både på floden og masser af liv inde på bredden. Ved Tha Thien stiger I af og befinder jer nu foran byens ældste og største tempel, Wat Pho. Templet rummer utallige fantastiske bedesale, og især den 45 m lange Buddha af guld er et formidabelt syn. Templet er også berømt for sin uddannelse i traditionel massage.
Fra Wat Pho er der ikke langt til Grand Palace, der med sine svungen tage, fantastiske vægmalerier og forgyldte statuer er det ypperste inden for thaiarkitektur. Her huses Thailands helligste Buddha, og pilgrimme kommer fra nær og fjern for at bede foran den smukke statue, der er lavet af et eneste stykke gennemsigtig, grøn jade.
Frokost (ikke inkluderet) kan let arrangeres på en lokal restaurant, hvorefter guiden fører dig til Soi Ban Bat nær Wat Saket, hvor munkenes traditionelle offer-skåle bliver lavet. I tuktuk fortsætter I ad den brede avenue Rachadamnoen til kanalen Saen Saap. Tidligere var Bangkok forbundet med et netværk af sådanne kanaler, der fungerede som veje gennem byen. I dag er de fleste asfalteret over, men på Saen Saap kan I stadig sejle i traditionel flodbåd til Jim Thompsons hus. Her boede den farverige amerikanske forretningsmand Jim Thompson, der genoplivede den thailandske silkeindustri efter Anden Verdenskrig. Jim Thompson var også stor beundrer af asiatiske antikviteter, og hans traditionelle træhus rummer en fantastisk samling. Fra denne lille oase i hjertet af Bangkok er der kun få minutters gang til shoppingområdet ved Siam Square, hvor I kan bruge resten af dagen og aftenen i de utallige butikker og shoppingcentre. Eller I kan lade guiden føre jer hjem til hotellet med skytrain.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport med offentlige transportmidler i henhold til program
  • Entréer til seværdigheder
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel