Phuket og Koh Yao Noi

Oplev to meget forskellige sider af Sydthailand på denne rejse til Phuket og Koh Yao Noi. På den populære tropeø Phuket bor du på det flotte designhotel The Surin Phuket. Hotellet ligger på en grønklædt skråning ned mod den rolige Pansea strand på Phukets vestkyst og byder på perfekte rammer for badeferie i skønne, tropiske omgivelser. Men Phuket har også en rig historie, hvilket kommer til udtryk i øens lokale køkken. Sammen med en lokal guide besøger du markeder og små gadekøkkener for at dykke ned i denne gastronomiske arv. Flere oplevelser venter forude, når du bliver hentet i speedbåd på Phuket og sejler ind mellem Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensbjerge til den postkortsmukke tropeø Koh Yao Noi. Også her bor du fantastisk godt. Paradise Koh Yao ligger omgivet af regnskov og med udsigt over en privat bugt og en flot, hvid sandstrand. Du oplever det lokale liv på øen og spiser frokost hos en lokal familie. Men der er naturligvis også masser af tid til at slappe af ved poolen, nyde stranden og komme helt ned i gear.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet på Koh Yao Noi

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Thailand.

Ved ankomsten til Phuket bliver du hentet i lufthavnen af en chauffør, der kører dig til dit hotel for de kommende seks nætter. Resortet The Surin Phuket kombinerer på elegant vis moderne thailandsk design med en fantastisk beliggenhed på en grønklædt skråning ned mod den rolige Pansea strand på Phukets vestkyst. Her indlogeres du i en flot og komfortabel bungalow beliggende på bjergsiden, hvor du er tæt på både naturen og resorts mange faciliteter.
Se mere om The Surin Phuket 

Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af oven på flyveturen og nyde de skønne omgivelser.

Thailand_Phuket_The Surin_Pool

Phuket har en rig historie som handelsby, og søfolk samt immigranter fra nær og fjern har sat deres præg på byen gennem århundreder. Det kan ses i det lokale køkken, som du udforsker denne morgen sammen med en lokal guide. Markeder i Thailand er typisk mest aktive om morgenen eller efter mørkets frembrud, så turen starter tidligt. Sammen udforsker I byens små sidegader og stopper ved gadekøkkener for at se nærmere på udvalget af friske frugter, stegte nudler og andre lækkerier. Mange gadekøkkener har været drevet af den samme familie i generationer, og dette er en fantastisk mulighed for at få sig en snak med folkene bag disken samt de lokale, der kommer for at spise. Du skal naturligvis også smage på herlighederne. Start med en dum sum-morgenmad, der har rødder i det kinesiske køkken. Dertil serveres lokalt dyrket kaffe. Du prøver også den thailandske ret khao kaeng og hører om de forskellige typer af karrypasta, der indgår i mange lokale retter.

 Fra markedet fortsætter du til den gamle bydel, hvor du kort besøger det informative, lille postmuseum. Dernæst venter flere delikatesser med rødder i byens multikulturelle historie. Prøv eksempelvis malaysiske roti-brød og kinesiske hokkien-nudler. Rundturen slutter med den særlige sydthailandske udgave af pandekager samt tropiske frugter. Godt mæt og med kameraet fuld af flotte madbilleder, går turen tilbage til hotellet, hvor eftermiddagen er fri til at slå mave i palmernes skygge.

Thailand - Bangkok

Find den perfekte plads på stranden eller ved poolen og kom helt ned i gear. Eller udforsk nærområdet på egen hånd. Du kan også tage på snorkletur til nærliggende koralrev eller udforske tropeøer og dramatiske klippeformationer i Thailands skærgård. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Thailand_Phuket_The Surin_Ocean View

Efter morgenmaden står en chauffør klar til at køre dig ned til en ventende speedbåd. Inden længe står du til søs og sætter kurs mod tropeøen Koh Yao Noi. Det er en flot sejltur gennem den berømte Phang Nga-bugt, hvor kalkstensbjerge rejser sig op ad vandet og skaber et eventyrligt landskab. Vel fremme indlogeres du på resortet Paradise Koh Yao, der ligger helt forrygende på en skråning ned mod en smukt privat bugt i et afsides hjørne af øen. Resortet ligger omgivet af et beskyttet regnskovsområde, og udsigten over havet, den perfekte sandstrand og de dramatiske kalkstensbjerge bliver næppe bedre. De spredte bungalows er flot indrettet med inspiration fra de omkringliggende landskaber, og de byder naturligvis på masser af moderne bekvemmeligheder. Så du kan se frem til afslappende dage fyldt med forkælelse langt væk fra hverdagens stress og jag.
Se mere om Paradise Koh Yao

Thailand_Koh Yai Noi_Paradise Koh Yao

I dag oplever du helt andre og mere lokale sider af Koh Yao Noi i selskab med en lokal guide, der vil vise dig dele af øen, som turister sjældent ser. Undervejs møder I uden tvivl nogle af de lokale beboere, der med rette er stolte af deres smukke ø. Et af de første stop er en gummiplantage, hvor gummisaften tappes med håndkræft. Dernæst besøger du et lille værksted, hvor man laver batik. Her hører du om den tidskrævende proces bag de smukke mønstre og ser naturligvis de færdige produkter. Ved middagstid bydes du indenfor hos en lokal familie, der byder på frokost. Du er meget velkommen til at være med til at lave maden sammen med familien, og derved aflure nogle af hemmelighederne bag det lokale køkken. Din guide er naturligvis med som tolk, så dette er alle tiders mulighed for at få et indblik i hverdagslivet i denne del af landet. Tilbage i det skarpe tropiske sollys, udforsker du landsbyen og går en tur i rismarkerne. Du kigger også forbi det lokale marked, hvor dagens fangst ligger til salg side om side med alverdens andre fornødenheder. Du har god tid til at suge alle indtrykkene til dig, inden turen går tilbage til hotellet ud på eftermiddagen.

Thailand_Koh Yoi Noi_Rismark

Koh Yao Noi indbyder til at komme helt ned i gear. Her er ingen travle badebyer med barer og diskoteker. Blot den smukke bugt med den private strand og udsigten mod Phang Nga-bugtens klippelandskaber. Resortets poolområde er det perfekte sted at køle af, hvis tropevarmen alligevel bliver for meget, og i baren står bartenderne klar med kølige tropiske drinks. Særlig romantisk er Koh Yao Noi, når tropenatten sænker sig over Thailand og lækre middage serveres i olielampernes skær på stranden.

Har du lyst til at opleve mere af øen, er der rig mulighed for det. Du kan udforske kysten i havkajak enten på egen hånd eller på længere guidede ture. Bådsture kan også tage dig til andre øer eller lokale koralrev, hvor du kan snorkle blandt farvestrålende tropefisk. Foretrækker du at blive på land, indbyder den frodige natur omkring resortet til vandreture i regnskoven. Eller lån en mountainbike og kom lidt længere omkring. Mulighederne er mange, og bagefter kan de trætte muskler blive forkælet i resortets spa-afdeling.

Thailand_Koh Yai Noi_Paradise Koh Yao_Pool2

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage til Phuket og lufthavnen.

Du ankommer til Danmark fuld af oplevelser og ny energi.

Udvalgte hoteller på rejsen

Disse hoteller kombinerer på bedste vis beliggenhed, høj komfort og sjæl. Men foretrækker du andre hoteller eller kombinationer, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 25.795 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 21.295 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Privat transfer fra lufthavnen til The Surin Phuket
 • 6 nætter på The Surin Phuket i 1 Bedroom Hillside Cottage med morgenmad
 • Guidet madtur på Phuket jf. program
 • Transfer med bil og speedbåd til Koh Yao Noi
 • 6 nætter på Paradise Koh Yao i Superior Studio med morgenmad
 • Guidet tur på Koh Yao Noi jf. program
 • Transfer med speedbåd og bil til lufthavnen i Phuket
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel