Luksus glamping i Thailand

Oplev tre spændende og meget forskellige sider af Thailand på denne rundrejse, der kombinerer storby, natur og badeferie. Rejsen starter med spændende dage i Bangkok, hvor du udforsker byens markeder og køkken med en lokal guide. Men der bliver naturligvis også tid til at opleve byens travle gader, funklende templer og tusindvis af butikker på egen hånd.
Herfra fortsættes dybt ind i Sydthailands jungle, som du udforsker både til lands og til vands. Du overnatter i to forskellige luksuriøse teltlejre, hvoraf den ene flyder på en stor junglesø, omgivet af skovklædte bjerge. Her er du omgivet af vild natur, og det er en fantastisk oplevelse at vågne op til lyden af fuglekvidder og gibbonabernes melodiske sang.
Rejsen fuldendes på tropeøen Koh Samui, hvor du indlogeres i en meget charmerende og luksuriøs teltsuite. Her har du god tid til at nyde de skønne omgivelser, slappe af og lade dig forkæle i fulde drag.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Thailand.

Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre dig til det moderne boutiquehotel Riva Surya, der ligger flot ned til Chao Phraya-floden i hjertet af byen. Herfra kan du let gå eller sejle til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho samt Wat Arun. Desuden er du kun få minutters gang fra det livlige område Khao San, der byder på et væld af små butikker, caféer og restauranter.
Hotellet har 68 værelser fordelt på fire kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som Wi-Fi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra Riva-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe- og premiumværelserne har du egen balkon. Urban-værelserne har også egen balkon med udsigt til Phra Arthit Road.
Efter indlogeringen kan du vaske rejsestøvet af i swimmingpoolen, der ligger ned til floden. Eller du kan forkæle smagsløgene med autentisk Thai cuisine på restauranten Babble & Rum.

Thailand-Bangkok-Riva-Surya

Sørg for at have god appetit til formiddagens guidede rundtur. Turen tager dig til en række af byens lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. Undervejs vil guiden løfte sløret for nogle af hemmelighederne bag det smagfulde thailandske køkken, og du får rig mulighed for at opleve hverdagen udspille sig overalt omkring dig.
Første stop er markedet Samyan, der altid er fuld af liv. Mød de lokale, der snor sig mellem de mange stande, lær om de traditionelle ingredienser, der bruges i køkkenet, og smag på nogle af de mange eksotiske frugter, der findes her.
Fra Samyan fortsætter du til det 100 år gamle Nanglerng madmarked. Dette marked har i generationer været et af de vigtigste i den indre del af Bangkok, og folk kommer stadig her for at ordne dagens indkøb. I dag giver markedet et fantastisk indblik i både byens historie og køkken. Udforsk også de små baggyder omkring markedet, hvor traditionelle træhuse stadig ligger side om side. Noget der er forsvundet de fleste andre steder i Bangkok.
Fra markedet bringer en kort køretur dig til en populær lokal restaurant i nærheden af Bangkoks rådhus. Her venter en autentisk thai-frokost, der naturligvis afsluttet med den populære dessert, Sarim, bestående af farverige glasnudler serveret i kokosmælk.?Fra restauranten går turen tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Thailand - Bangkok

Du har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd, og her er masser at give sig til. Bangkok formår i sjælden grad at blande nyt og gammelt i skøn forening. Her står moderne skyskrabere side om side med funklende templer og små markeder, hvor duften fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen fra de hostende tuktukker. Orangeklædte munke snor sig ind og ud mellem teenagere i det nyeste designertøj, og folk har travlt med at ofre i de små åndehuse, der står foran selv de mest moderne bygninger. Tempoet er højt, men du kan altid finde ro i en af Bangkoks mere end 300 templer.
Hvordan du vælger at bruge dagen, er helt op til dig. Udforsk Grand Palace og Wat Pho. Tag på shopping ved Siam Square. Eller hop på en flodbåd fra hotellet i sydgående retning og stå af i Chinatown, der viser Bangkok fra sin mest farverige side. Ovenpå de mange oplevelser, kunne dagen eksempelvis afsluttes med middag på taget af en skyskraber.

Thailand-Bangkok-Wat Pho

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Phuket eller Krabi står klar.
Her bliver du hentet og kørt gennem små landsbyer med gummi- og oliepalmeplantager til Khao Sok National Park, der er en af de ældste regnskove i verden. Snart tynder det ud mellem husene, og den menneskeskabte verden erstattes af grønklædte kalkstensbjerge, der rejser sig lodret op af jorden.
Midt i det hele ligger resortet, Elephant Hills, med en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske skovklædte bjerge. Lejren består af store luksustelte med behagelige senge, læselamper samt privat badeværelse med varmt vand og toilet. Teltets døre og vinduer er dækket af moskitonet, ligesom der er kanvasforhæng, der forhindrer insekter i at komme ind. Så her er du tæt på naturen, uden at gå på kompromis med komforten.
Allerede i dag får du de første indtryk af regnskoven. Første stop er elefantlejren, hvor du kan være med til at fodre, bade og lege med elefanterne. Efter en lækker frokostbuffet står kanoer og guider klar til at tage dig på en smuk sejltur ned ad Sok-floden, der snor sig gennem regnskoven. Dagen slutter med middagen i den atmosfærefyldte, åbne fællesbygning, mens natten sænker sig over junglen.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Solen rejser sig langsomt i horisonten, og mens tågen letter over bjergene, vågner junglen til endnu en dag. Morgenen starter med besøg på det lokale marked, inden det er tid at begive sig dybere ind i regnskoven.
Khao Sok National Park rummer et særdeles rigt dyre- og planteliv. Blandt andet har nogle af Thailands sidste vilde elefanter, tigre og gibbonaber fundet et sikkert hjem i disse dybe skove, om end det kræver ufattelig stort held at få øje på dem. Langt større er chancen for at høre gibbonabernes melodiske sang gjalde mellem træerne, eller opleve de flotte næsehornsfugle gå på vingerne på udkig efter modne figner. Så hold øjnene åbne og ørene stive, når du i dag udforsker en af Khao Soks bedst bevarede hemmeligheder; en stor sø omgivet af dramatiske jungleklædte kalkstensbjerge, som du oplever med båd.
Dette er et af de smukkeste naturområder i Thailand, og du har god tid til at nyde det. For denne nat overnatter du i en komfortabel teltlejr, der flyder direkte på søens vand. Både dagens frokost og aftensmad serveres i fællesbygningen i fabelagtige omgivelser. Har du lyst til selv at udforske regnskoven og søen, tager du blot en kano og sejler ud på eventyr. Mange af skovens beboere er mest aktive omkring tusmørke, så sidst på dagen er det muligt at komme med en guide ud på en sejltur på udkig efter junglens dyr. Tilbage i lejren venter en stemningsfuld aften i jeres telt eller måske en drink i den flydende junglebar til lyden af regnskoven.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Morgengryet over søen er et magisk syn, og fra teltet har du første parket til søen og bjergene, der bades i morgensolens bløde lys. Start dagen med en lækker morgenmad og måske en dukkert, inden det er tid til at udforske regnskoven på en guidet vandretur. Du vandrer af små stier gennem den tætte vegetation, mens guiden fortæller om dette komplekse økosystem. Hold udkig efter dyr og fugle undervejs. Man ved aldrig, hvad der venter bag det næste træ i en regnskov. Tilbage i lejren serveres en lækker og velfortjent frokost, hvorefter der er tid til en sidste dukkert eller kanotur. Ud på eftermiddagen lægger du junglen bag dig og sætter kurs tilbage mod civilisationen og kystbyen Surat Thani.
Herfra afgår båden mod Koh Samui, og inden du ved af det, sidder du under en palme på Koh Samuis vidunderlige tropestrande. Du kan tilmed se frem til at bo på et af de mest charmerende resorts på øen.

Thailand - Khao Sok - Elephant Hills

Khwan Beach Resort ligger ved Maenam stranden og består af teltsuiter, der på smukkeste vis kombinerer moderne luksus og nostalgi fra forgange tider. Teltene er 45 m2 store og ligger omgivet af frodig vegetation i en privat have. Siderne af teltet kan rulles op, så du kan nyde udsigten og brisen, eller sæt dig ud på din private terrasse og nyd solen og duften af tropeblomsterne. Indenfor er kanvasstilen holdt med sivmåtter på gulvet, kurvemøbler og myggenet over den store himmelseng. Alt er i naturlige, afdæmpede sandfarver, og det luksuriøse badeværelse er halvt udendørs, så du hele tiden er tæt på naturen. Selv når du slapper af i badekaret. Men selvom du bor i et telt, skal du naturligvis ikke mangle noget. Teltet har både aircondition, TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks, hårtørrer, minibar og italiensk luksuskaffe. Med andre ord får du her det bedste af to verdener; komforten fra en suite og charmen ved at bo i telt.
Hvordan du vælger at bruge dagene, er helt op til dig. Slap af over en god morgenmad på restauranten Passa efterfulgt af den dukkert ved stranden. Eller udforsk Koh Samui, der byder på masser af oplevelser af forskellig art. Du kan også tage på snorkletur eller udforske nogle af de omkringliggende tropeøer.

Thailand - Koh Samui - Khwan Beach Resort

Nyd den sidste morgen på Koh Samui. Når tid er, bliver du kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Bemærk: Khwan Beach Resort tillader ikke børn under 14 år.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
15 dec 2018 - 5 jan 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
6 jan 2019 - 28 feb 2019
ved 2 voksne
fra 20.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 mar 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 18.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 10 jul 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 jul 2019 - 31 aug 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Koh Samui
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i deluxe riva værelse på Riva Surya inkl. morgenmad
 • Privat halvdagsudflugt “Smag på Bangkok”
 • Flyrejse fra Bangkok til Phuket
 • Transport fra Phuket lufthavn til Elephant Hills
 • 1 nat i luksus safaritelt på Elephant Hills Main Camp
 • 1 nat i telt på Floating Camp på Elephant Hills
 • Alle aktiviteter og udflugter med engelsktalende guide ifølge program på Elephant Hills
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost og 2 x middag på Elephant Hills
 • Transport fra Elephant Hills til Koh Samui
 • 6 nætter i luksustelt på Khwan Beach Resort inkl. morgenmad
 • Gratis Wi-Fi på Khwan Beach Resort
 • Fri afbenyttelse af mobil telefon til lokale opkald under opholdet på Khwan Beach Resort
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel