Krabi og Koh Phi Phi

Området omkring Krabi byder på nogle af Thailands smukkeste og mest dramatiske landskaber. Her hæver stejle kalkstenbjerge sig op af det smaragdgrønne vand og giver området et fantastisk eventyragtigt præg. De mange små bugter med hver sin paradisstrand ligger som perler på en snor langs kysten, og under havoverfladen venter farvestrålende koralrev og tropefisk på at blive udforsket med maske og snorkel.

På denne rejse bor du først på fastlandet nord for Krabi. Her er du væk fra de hektiske badebyer, og du kommer hurtigt ned i gear. Der er naturligvis masser af tid til at slappe af på stranden. Men du besøger også det lokale natmarked med en lokal guide, der kan introducere dig til områdets velsmagende retter og delikatesser. En anden dag udforsker du et spændende huletempel samt en nærliggende regnskov, der gemmer på smukke, naturlige laguner midt i den frodige vegetation.

Rejsen fuldendes med god tid på Koh Phi Phi, der er en af Thailands smukkeste tropeøer. Også her bor du godt på et førsteklasses hotel helt ned til en lang, flot sandstrand. Om dagene skal bruges i palmernes skygge eller med maske og snorkel ved de nærliggende koralrev er helt op til dig. Det er også værd at bestige øens udsigtspunkt og nyde udsigten over øen og havet.

Hvis du ønsker den ultimative luksusoplevelse, er der mulighed for at opgradere til nogle af de bedste hoteller i Sydthailand.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Thailand og troperne.

Ved ankomsten til Krabi bliver du hentet i lufthavnen af en chauffør, der kører dig til dit hotel for de kommende seks nætter. Tubkaak Krabi Boutique Resort er et lækket førsteklasses luksusresort med en fantastisk beliggenhed ned til stranden et godt stykke nord for Krabi og den travle badeby Ao Nang. Her er der masser af fred og ro, og du kan nyde de skønne omgivelser i ro og mag. Resortet består af en række individuelle bygninger opført i naturlige materialer, der falder godt ind i den tropiske natur.
Se mere om Tubkaak Krabi Boutique Resort

Ønsker du endnu mere luksus, er det muligt at opgradere til det overdådige Rayavadee, der ligger omgivet af stejle kalkstensklipper ned til en strand, der kun kan nås med båd.
Se mere om Rayavadee

Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af og nyde de skønne omgivelser.

Tubkaak Krabi Boutique Resort1

Der er god tid til at slappe på stranden i løbet af dagen. Sidst på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet af en lokal guide, der vil tage dig på en spændende aftentur til Krabis farverige natmarked. Natmarkeder i Thailand er altid en sjov og eksotisk affære, og de er især et fantastisk sted at smage på lokale snacks og delikatesser. Dette natmarked er ingen undtagelse. Guiden fortæller om de forskellige ting, du passerer, og der er rig mulighed for at smage på lækkerierne og få dig en snak med folkene i køkkenet, og de mange lokale, der kommer her for at spise. Prøv eksempelvis nogle af de tropiske frugter, eller find en plads side om side med de lokale og nyd en skål kanom jeen. Det er en nudelret med hvide nudler, karrysauce og friske grønsager, der er særlig populær i denne del af landet. Bagefter kan måltidet passende afsluttes med wan yen, der er en særlig dessert ulig noget, vi har i vesten. Efter et par fornøjelige timer, går turen tilbage til hotellet.

Thailand - Bangkok

Dagen starter tidligt for at opleve den særlige stemning, når regnskoven vågner. Allerede ved syvtiden kører du til Khao Nor Juji, der er et af de sidste regnskovsområder i det sydlige Thailand. Luften er frisk og klar i de tidlige morgentimer, og lyden af fuglekvidder fylder skoven. En cirka 45 minutters gåtur fører dig til Sra Morakot; en spektakulær lagune med krystal klart vand. Dette er det perfekte sted at nyde en kølig dukkert oven på gåturen. Efter en tur i vandet fortsætter du gennem regnskoven til flere naturlige bassiner, hvor du kan bade omgivet af den frodige vegetation. Mange mener, at vandet her har helbredende virkning. Sikkert er det i hvert fald, at det er vidunderligt at sidde der midt den frodige vegetation i din egen private lagune og lytte til skovens lyde. Som om det ikke var afslappende nok, venter der en hoved- og skuldermassage i en nærliggende junglepavillon efterfulgt af en kop forfriskende urtete.

Al den badning og afslapning opbygger en sund appetit. Det er der råd for på en nærliggende restaurant, der serverer lækre thairetter. Efter frokost sættes kursen mod det spektakulære tempel Wat Tham Sua – også kendt som Tiger Cave Tempel. Dette unikke tempel er bygget ind i en stor hule i klippesiden, og små munkeboliger og tempelbygninger ligger spredt ud i en smuk skovfyldt dal omringet af lave bjerge. For de virkelig aktive fører en lang trappe med 1266 trin op til et lille tempel på toppen af et 600 meter højt kalkstensbjerg. Det er en hård tur, men udsigten fra toppen er det hele værd. Fra templet går turen tilbage til hotellet.

Thailand_Krabi_Wat Tham Sua_Tiger Cave Temple

Find den perfekte plads på stranden eller ved poolen og kom helt ned i gear. Eller udforsk nærområdet på egen hånd. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Tubkaak Krabi Boutique Resort_Stranden

Flere eventyr venter forude. Så efter morgenmaden bliver du hentet af en chauffør, der kører dig til båden mod Koh Phi Phi. Det er en flot sejltur, hvor du oplever de smukke kalkstensbjerge, der rejser sig op af havet. Snart dukker Koh Phi Phi op, og allerede fra afstand står det klart, at denne tropeø er noget ganske særligt. Skibet ligger til ved molen i øens lille by, hvorfra du forsætter i piskerisbåd til resortet Phi Phi Island Village. Resortet ligger lidt væk fra hovedbyen ud til en 800 meter lang privat strand, der er blandt øens bedste. Resortet består af charmerende og komfortable stråtækte hytter spredt ud mellem slanke kokospalmer og duftende blomster.
Se mere om Phi Phi Island Village »

Du kan også vælge at opgradere opholdet på Koh Phi Phi til øens ultimative luksus-hotel, Zeavola. Resortet ligger helt fantastisk i et roligt hjørne af øen og består af eksklusive villaer med masser af luksus og privatliv. Vælger du at bo på Zeavola, bliver du hentet på fastlandet i resortets speedbåd.
Se mere om Zeavola »

Thailand_Koh Phi Phi Village_Deluxe Seaview Bungalow 3

Koh Phi Phi er måske Thailands mest perfekte tropeø. To høje grønklædte bjerge rejser sig brat op af havet, og mellem dem løber en smal landtange med palmestrand på begge sider. Da de første turister oplevede dette tropiske paradis, lå der kun et par fiskerlandsbyer på øen. Siden da er der sket en del, uden dog at turismen har spoleret øernes enestående skønhed. Endnu er strandene blandt de smukkeste i Thailand, og det krystalklare vand omkring øerne er perfekt til dykning og snorkling. Udsigten fra Koh Phi Phi viewpoint er som taget ud af en dagdrøm, og når mørket falder på serveres friskfangede fisk på stranden under stjernerne.

Thailand_Koh Phi Phi

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage mod fastlandet og lufthavnen ved Krabi.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Rejsen er som udgangspunkt baseret på Tubkaak Krabi Boutique Resort og Phi Phi Island Village. Men du kan også vælge at opgradere til eksempelvis Rayavadee nær Krabi og Zeavola på Koh Phi Phi.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 nov 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 24.595 kr.
Opgrader til Rayavadee og Zeavola
fra 41.195 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 22.495 kr.
Opgrader til Rayavadee og Zeavola
fra 34.495 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Krabi t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Privat transfer fra lufthavnen til dit hotel ved Krabi
 • 6 nætter på Tubkaak Krabi Boutique Resort i Superior værelse med morgenmad
 • Guidet madtur ved Krabi jf. program
 • Guidet tur til Khao Nor Juji og Wat Tham Sua jf. program
 • Transfer med bil, færge og piskerisbåd til hotellet på Koh Phi Phi
 • 6 nætter på Phi Phi Island Village i Superior Bungalow med morgenmad
 • Transfer til lufthavnen i Krabi
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel