Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Rejsen går gennem det centrale Thailands landlige omgivelser fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin. Fra små landsbyer og lokaler markeder rejser I til den berømte bro over floden Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, hvor den frodige jungle venter. I slutter rejsen med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin, hvor der vil være rig mulighed for at fordøje de sidste dages mange oplevelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver med Thai Airways direkte til Thailands fascinerende hovedstad Bangkok.

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel, der ligger i hjertet af Bangkoks store shoppingområde. Efter tjek ind på hotellet har I dagen på egen hånd til at udforske denne fascinerende millionby.

Bangkok rundt

Dagen er til fri disposition. Bangkok blev grundlagt i 1782 af Rama d. 1. Blandt thaier kaldes Bangkok dog aldrig andet end Krung Thep, “Englenes By”. Thailands pulserende hovedstad med næsten otte millioner indbyggere er en hektisk og sprudlende by, der ikke kan undgå at påvirke jer.
Byen er et skrækeksempel på dårlig byplanlægning, men måske er det netop byens kaos, der gør Bangkok til så intens en oplevelse. Det første indtryk er de futuristiske skyskrabere i glas og beton, men når I kommer ned i gadeplan, dukker kontrasterne for alvor op. I vrimlen af osende tuk-tuker, biler, taxaer og motorcykler finder I gyldne templer side om side med imponerende stormagasiner. Om aftenen bøjes byen i farvestrålende neonreklamer, og i takt med at duften fra gadekøkkenerne breder sig i gaderne, forvandles fortove og pladser til livlige markeder.

Thailand - Bangkok

Blot en times kørsel fra Bangkok befinder man sig i Samut Songkhram-provinsen, hvor landsbyliv og smuk natur danner en stærk kontrast til Bangkoks hektiske og pulserende gader og liv.
I bliver hentet på jeres hotel, og dagens første stop byder på en helt speciel oplevelse med det lokale tog til et traditionelt landsbymarked, der ligger spredt ud på og omkring togskinnerne. Det er et pudsigt og imponerende syn at se, hvordan de handlende nærmest har gjort det til en kunstart i hastig fart at samle deres boder og varer, når et tog nærmer sig, og al handel brat går i stå.
Herfra fortsætter I til Tha Kha – et af de mange flydende markeder i området. Tha Kha er et autentisk flydende marked, hvor man virkelig får et indblik i det thailandske handelsliv.
Bemærk: Tha Kha bliver afholdt hver lørdag og søndag, og i hverdagene følger det månecyklussen. Er Tha Kha ikke åbent på dagen, besøges et af de andre flydende markeder i området.
I tager på en fascinerende kanotur gennem kanalerne – også kaldet klonger, hvor I stille og roligt sejler forbi plantager og templer, før der gøres stop hos en lokal familie, der producerer sirup af palmesukker.
Dagens sidste stop, inden I ankommer til Kanchanaburi er et besøg ved det imponerende Wat Bang Kung-tempel, der dateres tilbage til Ayutthaya-perioden. Templet er især kendt for sit lille kapel, der er fuldstændig lukket inde bag rødderne fra et Banyan-træ.

Thailand - Bangkok

Efter morgenmaden på hotellet går turen til Hell Fire Pass og den berygtede jernbane, der ligger nord for Kanchanaburi. Her besøger I museet, der fortæller historien om jernbanen for derefter at følge det såkaldte Memorial Trail, der går langs med jernbanen, hvor man med en audio går bl.a. får fortalt historier af tidligere krigsfanger.
Om eftermiddagen besøger I JEATH-krigsmuseet, der er en tro kopi af en japansk arbejdslejr, og siden krigskirkegården, hvor alle de allierede krigsfanger ligger begravet. Herfra fortsætter I til den berømte bro over floden Kwai. Jernbanen med den berømte bro blev bygget under umenneskelige forhold af tusindvis af thailandske, kinesiske og allierede krigsfanger. I tager på en kort togtur langs den berygtede “dødens jernbane” gennem Kwai Noi-kløften.

Floden Kwai og Khao Yai

I dag går turen mod Siamrigets gamle hovedstad Ayutthaya. Rejsende har i tidligere tider beskrevet Ayutthaya som “Østens Venedig” med de mange templer spredt rundt mellem de mange kanaler og vandveje. Undervejs gøres der stop for at se Bang Pa-In Sommerpaladset, der blev bygget af Kong Rama IV – et fantastisk syn af bygninger, der er inspireret af både europæisk, kinesisk og thailandsk arkitektur.
I Ayutthaya hopper I på en lokal “kermit” Tuk Tuk, der en speciel type Tuk Tuk, som kun findes i Ayutthaya- og Trang-provinsen i syd. Den centrale del af Ayuthaya var bygget på en ø, og dagen igennem vil du udforske de utallige ruinkomplekser, der ligger tæt side om side. Wat Chai Mongkol, Wat Si San Phet og the Old Royal Palace er blot nogle af attraktionerne. Du udforsker også Wat Phra Mahathat, der er berømt for sit buddha-stenhoved, der holdes uhjælpelig fast af trærødder.
Besøget i Ayutthaya afsluttes med at smage på en meget berømt og lokal delikatesse i det muslimske kvarter – en candyfloss roti. (pandekage).
Om aftenen nydes middagen på den smukke “Baan Khun Pra”-restaurant.

Thailand - Ayutthaya

Efter morgenmaden på hotellet er der afgang mod byen Lopburi, hvor der tages på en kort rundtur for at besøge museet ved Narai Raja Nives-paladset, hindu-templet Prang Sam Yod og Abetemplet, der er kendt for de hundredevis af krabbeædende makak-aber, der lever i og omkring templerne.
Fra Lopburi fortsætter I mod Thailands ældste nationalpark Khao Yai. Området omkring parken er ideelt til dyrkning af vindruer og den dag i dag har vine fra Khao Yai opnået international anerkendelse. Om eftermiddagen vil der da også blive tid til selv at smage de lokale vine samt udforske vingården og den smukke bjergrige og tropiske natur.

Thailand - Khao Yai

I har en begivenhedsrig dag foran jer i Thailands ældste nationalpark. Efter morgenmaden bevæger I jer til fods gennem junglen til Nong Phug She-tårnet, der ligger lige ved det vandhul, der er tilholdssted for en stor del af junglens forskellige dyr. Fra tårnet er der god mulighed for både at opleve elefanter og andre vilde dyr. Herfra besøger I det berømte vandfald, som man så i filmen “The Beach” med Leonardo di Caprio i hovedrollen. Mængden af vand i vandfaldet afhænger meget af tidspunktet på året, men efter et regnskyl kan det brusende vandfald opnå stor styrke. Der vil også være mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den kølige lagune.
Tilbage på lodgen er der tid til at slappe af ved poolen eller nyde en spa-behandling om eftermiddagen, inden I kører til flagermus-grotten, hvor I vil opleve millioner af flagermus lette fra hulens dyb i søgen efter insekter. Sværmen af flagermus bliver ved med at komme ud af grotten i mere end en halv time og er virkelig et fantastisk syn.

Thailand - Khao Yai

I spiser morgenmad i Khao Yai, hvorefter kursen atter sættes mod Bangkok. Undervejs gøres der stop i Saraburi for at besøge byens berømte tempel, der menes at huse et af Buddhas fodspor, hvilket også har været med til at gøre templet til den vigtigste pilgrimsfærd i det centrale Thailand.
Tilbage i Bangkok fortsætter turen videre sydpå til byen Hua Hin – hvor de næste 5 nætter tilbringes på det lækre Veranda Resort Hua Hin.

Forkælelse på Veranda Resorts - Thailand - Hua Hin - Veranda Resort

Dagene i Hua Hin er på egen hånd.

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Cha Am er en udpræget thailandsk ferieby, der særligt i weekenderne er populær hos Bangkoks indbyggere. Det meste af tiden byder Cha Am dog på stille og rolige feriedage langs Siambugtens dejlige sandstrande. Her kører tempoet i laveste gear. Omgivelserne indbyder til afslapning, men der er også mulighed for blandt andet rideture langs vandet eller vandsport for dem, der ønsker det. Væk fra stranden byder bymidten på butikker og et udvalg af små restauranter med alt fra lokale retter til internationale favoritter. Et endnu større udbud af restauranter findes i den nærliggende badeby Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie.
Resortet har 118 værelser fordelt på 9 forskellige værelseskategorier, hvoraf I skal bo i de lækre Veranda@Sea værelser med balkon og havudsigt. Hotellet byder desuden på to restauranter. På Dining Room fremtrylles både thai- og internationale retter, mens velsmagende fiskeretter dominerer menukortet på restauranten I Sea – men I vil udover dette blive forkælet med en privat romantisk middag for to direkte på stranden.
Der findes et væld af faciliteter på hotellet såsom en stor swimmingpool, fitnesscenter, beach volleyball, kite-surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange andre aktiviteter. Lyder alt dette for aktivt, byder spaen på fristende holistiske behandlinger i skønne og afslappende omgivelser.
Et ophold på Veranda Resort Hua Hin er virkelig en forkælelse af sanserne og det perfekte sted at slappe af ovenpå en spændende rundrejse.

Thailand - Hua Hin - Veranda Resort

I har hele dagen til at nyde de sidste solstråler, inden I sidst på eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra der er afgang lidt over midnat.

I flyver direkte med Thai Airways tilbage til København, hvor I ankommer tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Siam Heritage Hotel i Bangkok inkl. morgenmad
 • Sightseeing fra Bangkok til Kanchanaburi dag 4
 • 2 nætter i luksustelt på Hin Tok River Camp i Kanchanaburi inkl. morgen- og aftensmad
 • Udflugt til River Kwai dag 5
 • Sightseeing i Ayutthaya dag 6
 • 1 nat på Iudia by the River i Ayutthaya inkl. morgen- og aftensmad
 • Sightseeing i Lopburi dag 8
 • Besøg på vingård i Khao Yai inkl. vinsmagning dag 8
 • 2 nætter på Kirimaya Khao Yai i Khao Yai inkl. morgenmad
 • Aktiviteter i Khao Yai ifølge program dag 9
 • Sightseeing i Saraburi dag 10
 • Privat transport fra Bangkok til Hua Hin t/r
 • 5 nætter på Veranda Resort Hua Hin inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel