5-stjernet luksus på Evason i Hua Hin

Blot nogle timers kørsel syd for Thailands hovedstad Bangkok venter masser af forkælelse og luksus på det lækre 5-stjernede Evason Hua Hin. Her kan du slappe af i den store tropiske have og nyde de fantastiske omgivelser helt ned til stranden. Du er lidt væk fra de mest turistede dele af Hua Hin, og inden længe synes hverdagens stress og jag meget fjern. Rejsen fuldendes med to nætter i Bangkok, der byder på forgyldte templer, farverige gadekøkkener og shopping i verdensklasse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du direkte med Thai Airways til Bangkok.

Du lander i Thailands hovedstad tidligt om morgenen. Fra lufthavnen er det let at tage en taxa til dit 4-stjernede hotel i hjertet af storbyen. Vi arrangerer naturligvis også gerne en privat transfer til hotellet, hvis du foretrækker det. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at hvile ud ovenpå rejsen og få de første indtryk af den pulserende storby. Eksempelvis på en sejltur på floden eller en gåtur i shoppingområdet ved Siam Square.

Du har hele dagen til at udforske denne fascinerende millionby, der i sjælden grad formår at blande nyt og gammelt. Her står moderne skyskrabere side om side med funklende templer og små markeder, hvor duften fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen fra de hostende tuktukker. Orangeklædte munke snor sig ind og ud mellem teenagere i det nyeste designertøj, og folk har travlt med at ofre i de små åndehuse, der står foran selv de mest moderne bygninger. Tempoet er højt, men du kan altid finde ro i en af Bangkoks mere end 300 templer.

Hvordan du vælger at bruge dagen, er helt op til dig. Udforsk eksempelvis Grand Palace og Wat Pho. Tag på shopping ved Siam Square. Eller hop på en flodbåd og stå af i Chinatown, der viser Bangkok fra sin mest farverige side. Ovenpå de mange oplevelser kunne dagen eksempelvis afsluttes med en middag på taget af en skyskraber.

Du bliver hentet på hotellet i Bangkok af en chauffør, der kører dig sydpå mod Hua Hin. Turen tager cirka fire timer. Så det er bare at læne dig tilbage og nyde synet af de frodige landskaber og små byer, du passerer igennem. Vel fremme indlogeres du på det 5-stjernede resort Evason, der ligger direkte på stranden i Phanburi syd for Hua Hin. Her er du væk fra selve byen Hua Hin og de turistede strande, og du kan i stedet nyde masser af fred og ro. Hotellet er bygget i thai-stil med værelser og villaer spredt ud i en stor tropisk have med palmetræer og et lækkert poolområde. Værelserne er lyse og byder på alle de faciliteter, man forventer at finde på et hotel af denne standard.

Dagene er frie til at nyde de skønne omgivelser i fulde drag. Poolområdet indbyder til afslapning i solen, og fra hotellet har du direkte adgang til den gyldne sandstrand. Skal pulsen endnu længere ned, byder det lækre Six Senses Spa på vanedannende luksus for både krop og sjæl. Foretrækker du en mere aktiv ferie, arrangeres alt fra yoga til kitesurfing. Du kan også udforske nærområdet på cykelture eller lære hemmelighederne bag det lækre thailandske køkken på et kokkekursus. Eller tag på en udflugt eller to og udforsk Hua Hins historiske kongepalads samt de spændende nationalparker Sam Roi Yod og Kau Buri. Muligheder er der mange af, og hvordan du bruger tiden er helt op til dig.

Nyd den sidste overdådige morgenmad på resortet og måske endnu en tur i poolen, inden turen går tilbage mod lufthavnen i Bangkok, hvor hjemrejsen begynder.

Du flyver direkte fra Bangkok til København, hvor du lander først på dagen.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i hjertet af Bangkok
 • Transport fra hotellet i Bangkok til Hua Hin
 • 8 nætter på Evason Hua Hin Resort i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Transport fra Hua Hin til lufthavnen i Bangkok
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
9 jun 2018 - 21 jun 2018
ved 2 voksne
fra 11.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Asien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Artikler

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel