Bangkok og luksus ø-hop

I starter rejsen i Bangkok med 2 nætter på det lækre Riva Surya, der med en perfekt beliggenhed giver jer rig mulighed for at udforske denne fascinerende millionby. Fra Bangkok går turen med nattog til byen Chumpon i syd, som er udgangspunktet for jeres luksus ø-hop rundt i den Thailandske Golf. Glæd jer til ophold på bounty øerne Koh Tao og Koh Phangan og afslut med kokospalme øen Koh Samui. Alle tre steder bor i på førsteklasses boutique style hoteller, der alle er kendtegnet af høj personlig service og masser af stemning og charme.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok.

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem for de næste 3 nætter, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, og premium kategorierne har man også egen balkon. “Urban” værelser har også egen balkon med udsigt til Phra Arthit Road.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Thailand-Bangkok-Riva-Surya

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.

Thailand - Bangkok

I har hele dagen til at få de sidste indtryk af Bangkok med inden I bliver hentet på hotellet og kørt til togstationen i Bangkok. Herfra er der afgang med nattoget sydpå til byen Chumpon – en tur på ca. 8 – 9 timer. I overnatter i 2. klasses kupé med aircondition og ombord på toget er der naturligvis mulighed for at købe mad m.m.

I ankommer til Chumpon tidlig morgen, hvor I bliver mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til færgelejet, hvorfra I sejler med katamaranbåd til den lille ø Koh Tao. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til pragtfulde Haad Tien Beach Resort, hvor 3 nætter venter.
Haadtien er mere en blot et boutique resort, det er en gemt perle, der ligger i fantastisk smukke tropiske omgivelser lige ned til en 350 meter lang privat sandstrand på Koh Taos sydspids. Resortet ligger omgivet af palmelunde med 70 private villaer spredt udover området. Der findes 8 forskellige kategorier af villaer, der er designet i tropisk stil. De er alle udstyret med moderne faciliteter og med enten privat balkon eller veranda. Nogle af villaerne har også egen plunge pool. Villaerne er designet til at give gæsterne rene, komfortable og rummelige boliger uden at skade det naturlige miljø, som gør resortet så unikt.
Resortet ligger uforstyrret på et privat område og emmer af en afslappet stemning og er alligevel kun 1 km fra den nærmest landsby, hvor der findes både lokale butikker og restauranter. Men resortets restaurant tilbyder også mere end blot en fantastisk udsigt over havet. Det er det idelle sted at koble fra og slappe af mens den lokale kok tryller den ene lækre thai-ret frem efter den anden.
Fra den store swimmingpool kan man nyde udsigten over stranden og vandet – og skulle man trænge til lidt afveksling fra daser-livet, kan resortet hjælpe med at arrangere både kajak-sejlads, dykning og snorkling og i spaen kan man forkæle sig selv med en dejlig massage.
Haadtien er ren barfodsluksus – stedet for dem, der ønsker at komme væk fra verden i dette fredelige og smukke ø-paradis.

Thailand - Koh Tao

Dagene på Koh Tao er fri til afslapning i solen.
Der er fantastisk snorkling mange steder i Thailand, men området omkring Koh Tao byder på en række af de mest legendariske dykker- og snorkeldestinationer i denne del af Asien. Udforske den tropiske undervandsverden i al sin pragt. Store koralforekomster findes her og med dem tropiske fisk i alle tænkelige former og farver.
Nyd livet på de dejlige strande eller bestig øens højeste punkt – der er omkring 90 m højt – og nyd udsigten over øen og havet.

 

Thailand - Koh Tao

Det er blevet tid til at tage afsked med jeres lille paradis på Koh Tao og fortsætte jeres ø-hop rundt i den Thailandske Golf. Efter morgenmaden bliver I kørt fra hotellet til molen, hvorfra turen går med katamaranbåd til øen Koh Phangan syd for Koh Tao.
Ved ankomsten til Koh Phangan bliver I hentet ved molen og kørt til det lækre Buri Rasa Village, hvor de næste 3 nætter tilbringes.
Gemt væk mellem svajende palmer på en hvid sandstrand ligger det lækre boutique style resort Buri Rasa village. Her får I fred og ro kombineret med god personlig service. Ned til vandet finder I Buri Rasa Villages lille brolagte torv med barer og små butikker. Her kan I nyde en kold drink eller lidt frugt i skyggen.
I bor i et dejligt deluxe værelse med egen terrasse eller balkon, men hvis I virkelig vil forkæle jer selv, der mulighed for at opgradere til stedets ocean front værelser, hvor I træder fra værelset direkte ud på den kridhvide sandstrand og havet ligger åbent foran jer.
Fra poolen er der ikke langt til stranden, hvor I kan tilbringe en afslappende dag. Eller I kan benytte jer af de mange gode dykker- og snorkelmuligheder, der er ved Koh Phangan. Inde på øen er der desuden mulighed for at tage på spændende vandreture i junglen til små vandfald.

Thailand - Koh Phangan - Buri Rasa Village

Dagene på Koh Phangan er på egen hånd.
Øen har et forrevet, skovklædt indre omgivet af hvide pulverstrande, turkisblåt vand og farvestrålende koralrev. I modsætning til de livlige fuldmånefester i syd er resten af øen utrolig fredelig og rolig. Strandene er gerne små laguner, der er omgivet af klipper og skulle tiden på stranden falde jer for lang er der gode vandremuligheder på øens indre.

Thailand - Koh Phangan - Buri Rasa Village

Sidste stop på jeres ø-hop venter jer idag. Fra Koh Phangan går turen med speedbåd sydpå til den noget større Koh Samui. Her venter et ophold på det luksuriøse Buri Rasa Samui – søsterhotellet til jeres tidligere hjem på Koh Phangan. I bliver hentet ved molen og kørt til hotellet, og her fortsætter jeres ophold i bedste stil med de 4 sidste nætter i Thailand.
Det femstjernede resort Buri Rasa Village på Koh Samui ligger som en grøn oase I hjertet af Chaweng. Værelserne er omgivet af en smuk have med palmer, vandbassiner og små stier, der snor sig mellem bygningerne. I bor i et hyggeligt deluxe værelse med egen terrasse og balkon, hvor fra I kan nyde de rolige omgivelser.
Her er der desuden mulighed for opgradering til et værelse med egen lille pool, hvis man gerne vil forkæles lidt ekstra.
Fra hotellets dejlige poolområde har I udsigt til den hvide sandstrand og det krystalklare vand, som indbyder til en forfriskende dukkert. I kan også deltage i et madlavningskursus eller tage på snorkel- eller fisketure. Mulighederne er mange og efter en dag fyldt med oplevelser er et besøg i Nam Spa, som byder på diverse behandlinger, en oplagt mulighed.

Thailand - Koh Samui - Buri Rasa Village

Dagene på Koh Samui er på egen hånd.
Koh Samui er Thailands anden største ø beliggende ud for østkysten i Den Thailandske Bugt. Øen er et ægte tropisk paradis med kilometer lange sandstrande og krystalklart vand, der altid er varmt. Og så er her frodig jungle og vældige kokosplantager. Selv om der efterhånden er kommet mange gode hoteller til, har øen bevaret sin atmosfære. De to største strande Chaweng og Lamai Beach ligger på Samuis østkyst. Den fem km lange Chaweng Beach er øens længste og smukkeste strand. Chaweng har hoteller i alle kategorier, og på hovedgaden langs stranden findes alt det, den rejsende kan få brug for under ferien. Her er utallige restauranter, barer, forretninger, dykkershops og biludlejningsselskaber.
Falder tiden under strandens palmer for lang, kan du leje en jeep eller en motorcykel og køre til øens indre gennem kokosplantager til det imponerende Na Muang vandfald. Det er også muligt at leje en båd og sejle ud og snorkle ved nogle af de mange øer ud for kysten.

Thailand - Koh Samui - Buri Rasa Village

Dagen er kommet, hvor I skal tage afsked med Koh Samui og Thailand. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Bangkok tilbage til København.

I ankommer til København tidlig morgen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 20 jun 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
21 jun 2019 - 31 aug 2019
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Koh Samui
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til togstation i Bangkok
 • 1 overnatning på nattog fra Bangkok til Chumpon, 2. klasses sovekupé
 • Privat transport fra togstationen i Chumpon til molen
 • Sejlads med katamaranbåd fra Chumpon til Koh Tao
 • Transport fra molen til Haad Tien Beach Resort
 • 3 nætter i hideaway villa på Haad Tien Beach Resort inkl. morgenmad
 • Transport fra Haad Tien Beach Resort til molen på Koh Tao
 • Sejlads med katamaranbåd fra Koh Tao til Koh Phangan
 • Transport fra molen på Koh Phangan til Buri Rasa Village
 • 3 nætter i deluxe værelse på Buri Rasa Village inkl. morgenmad
 • Transport fra Buri Rasa Village til molen på Koh Phangan
 • Sejlads med speedbåd fra Koh Phangan til Koh Samui
 • Transport fra molen på Koh Samui til Buri Rasa Village Resort & Spa Samui
 • 4 nætter i deluxe værelse på Buri Rasa Village Resort & Spa Samui inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Buri Rasa Village Resort & Spa Samui til Koh Samui Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel