Bangkok og badeferie på Koh Samui

Smagen af Thailand og lækre førsteklasses hoteller venter jer på denne rejse til Bangkok og Koh Samui. I Bangkok bevæger I jer gennem de lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. I får ikke blot et indblik i den thailandske kultur, men jeres guide vil også dele hemmelighederne bag det smagfulde og spændende thailandske køkken med jer. Med tid på egen hånd i Bangkok vil der også blive tid til selv at udforske byen, inden I flyver sydpå til Koh Samui, hvor jeres egen pool suite venter på det stemningsfulde og elegante Outrigger Samui Beach Resort – en perfekt ramme om en afslappende badeferie.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok.

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem for de næste 3 nætter, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, og premium kategorierne har man også egen balkon. “Urban” værelser har også egen balkon med udsigt til Phra Arthit Road.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Dagens overskrift siger det hele. I selskab med jeres lokale guide bevæger I jer gennem de lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. I får ikke blot et indblik i den thailandske kultur, men jeres guide vil også dele hemmelighederne bag det smagfulde og spændende thailandske køkken med jer.
Fra hotellet sættes kursen mod Samyan Market, hvor i vil få en ægte markedsoplevelse. Mød de lokale, der snor sig mellem de mange stande, lær om de traditionelle ingredienser, der bruges i køkkenet og smag på nogle af de mange eksotiske frugter, der udbydes her.
Fra Samyan fortsætter I til det 100 år gamle Nanglerng madmarked. Markedet var et af de vigtigste i den indre del af Bangkok, da livet for 100 år siden blomstrede i dette område. Markedet var et større handelscenter for alle de mange forskellige nationaliteter og minoriteter, der boede i byen og idag giver det et fantastisk indblik i historien og bag det fascinerende thai-køkken og ikke mindst arkitekturen fra den gang.
En kort køretur bringer jer herefter til en lokal restaurant i nærheden af Bangkoks rådhus, hvor I vil nyde en autentisk thai-frokost afsluttet med den populære dessert, Sarim, bestående af farverige glasnudler serveret i kokosmælk.
Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til øen Koh Samui. Her bliver I mødt i lufthavnen af jeres privatchauffør, der vil køre jer til jeres hjem på øen, det elegante og luksuriøse Outrigger Samui Beach Resort. Her tilbringes de næste 7 nætter.
Nogle gange ved man bare, at man har fundet det helt rigtige sted. Beliggende ved den fredfyldte Hanuman Bay på en afsiddesliggende plet af Koh Samui finder man det lækre Outrigger Samui Beach Resort. Her bliver afslappet luksus bragt op på et helt nyt niveau. Alle de 52 store moderne suiter og villaer har egen privat pool på terrassen med dertilhørende liggestole og er alle lækkert indrettede i moderne thai-stil. De er naturligvis alle udstyret med TV, minibar, aircondition, safety box og gratis WiFi.
Med en perfekt beliggenhed lige ned til vandet indbyder hotellets restaurant til lækre middage, hvor især deres fisk og seafood kan anbefales. Men der serveres naturligvis også både lokale thai-favoritter og vestligt cuisine.
Hotellet har et væld af faciliteter deriblandt spa, fitness center, yoga-terasse og ikke mindst en lækker inifinty pool med dertilhørende bar.
Outrigger Samui Beach Resort er i sandhed et lille stykke luksus, hvor man kan slippe væk turismestrømmen men samtidig være tæt på den populære Chaweng Beach, hvor der er et bredt udvalgt af både butikker og restauranter.

Dagene er på egen hånd på Koh Samui.
Koh Samui er Thailands tredje største ø beliggende ud for østkysten i Den Thailandske Bugt. Øen er et ægte tropisk paradis med kilometer lange sandstrande og krystalklart vand, der altid er varmt. Og så er her frodig jungle og vældige kokosplantager. Selv om der efterhånden er kommet mange gode hoteller til, har øen bevaret sin atmosfære. Her er masser af muligheder for afslapning på de lækre sandstrande eller udflugter rundt omkring på øen – eller de omkringliggende øer som Koh Phangan eller Koh Tao.

Dagen er kommet, hvor I skal tage afsked med Koh Samuis gyldne sandstrande. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Bangkok tilbage til København.

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Koh Samui
 • Flyrejse fra Bangkok til Koh Samui
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Privat halvdagstur i Bangkok “Smag på Bangkok” med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Koh Samui lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i pool suite på Outrigger Samui Beach Resort inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters spa-massage for 2 personer på Outrigger Samui Beach Resort (pr. 1 november 1 x 3 retters frokost el. middag for 2 personer)
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2018 - 28 feb 2018
21 jun 2018 - 15 jul 2018
ved 2 voksne
fra 19.295 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
1 mar 2018 - 16 apr 2018
16 jul 2018 - 25 aug 2018
fra 18.395 kr.
Kontakt os for pris
17 apr 2018 - 20 jun 2018
26 aug 2018 - 31 okt 2018
fra 16.695 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Bangkok og det centrale Thailand

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel