Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Det luksuriøse Aleenta Hua Hin Resort & Spa danner rammen om denne afslappende badeferie i skønne omgivelser. Her er du lidt væk fra Hua Hins hektiske byliv og kan nyde den smukke strand og den private poolvilla i ro og mag. Du flyver naturligvis direkte fra København til Bangkok, og rejsen fuldendes med 2 nætter på et godt hotel i hjertet af Bangkok.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Du flyver direkte med Thai Airways fra København til Bangkok, hvor du ankommer den efterfølgende morgen.

Ved ankomsten til Bangkok er det let at tage en taxa til dit 4-stjernede hotel i hjertet af storbyen. Vi arrangerer naturligvis også gerne en transfer til hotellet, hvis du foretrækker det. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at hvile ud ovenpå rejsen samt til at få de første indtryk af den pulserende storby. Eksempelvis på en sejltur på floden eller en gåtur i shoppingområdet ved Siam Square.

Du har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby, der i sjælden grad formår at blande nyt og gammelt i skøn forening. Her står moderne skyskrabere side om side med funklende templer og små markeder, hvor duften fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen fra de hostende tuktukker. Orangeklædte munke snor sig ind og ud mellem teenagere i det nyeste designertøj, og folk har travlt med at ofre i de små åndehuse, der står foran selv de mest moderne bygninger. Tempoet er højt, men du kan altid finde ro i en af Bangkoks mere end 300 templer.

Hvordan du vælger at bruge dagen, er helt op til dig. Udforsk Grand Palace og Wat Pho. Tag på shopping ved Siam Square. Eller hop på en flodbåd og stå af i Chinatown, der viser Bangkok fra sin mest farverige side. Ovenpå de mange oplevelser, kunne dagen eksempelvis afsluttes med middag på taget af en skyskraber.

Thailand - Bangkok

Du bliver hentet på hotellet i Bangkok af en chauffør, der kører dig sydpå til Hua Hin. Turen tager cirka fire timer. Så det er bare at læne dig tilbage og nyde synet af de frodige landskaber og små byer, du passerer igennem. Vel fremme i Hua Hin indlogeres du i en eksklusiv poolvilla på det luksuriøse Aleenta Hua Hin Resort & Spa.

Hver af de store poolvillaer ligger spredt rundt i en flot have med hyggelige små gangstier og masser af frodige planter. Stilen er eksotisk med skyggefulde terrasser og stråtækte bygninger, og fra hotellet kan du træde direkte ned på stranden. Blandt de mange faciliteter kan nævnes gratis Wi-Fi, aircondition, et lækkert badeværelse samt ipod med et udvalg af musik. Der er som udgangspunkt ikke TV i villaerne. Men et fjernsyn med tilhørende DVDer kan arrangeres, hvis du nævner det ved bestilling. Familier eller vennepar kan overveje at opgradere til de større toværelses villaer. Eller hvad med en poolvilla direkte ned til stranden? Servicen er naturligvis i top, og på resortet gør man et stort arbejde for at beskytte det lokale miljø og bidrage til lokalsamfundet.

Thailand - Hua Hin - Aleenta Hua Hin Resort & Spa

Dagene i Hua Hin er fri til afslapning. Med sin beliggenhed helt ned til en flot sandstrand i rolige Pranburi syd for Hua Hin, byder Aleenta Hua Hin på dejlig badeferie i eksotiske omgivelser. Her er du lidt væk fra Hua Hins hektiske byliv og kan nyde den smukke strand og den private poolvilla i ro og mag. En del af resortet er tilmed forbeholdt voksne, mens børnefamilier er meget velkomne i resortets anden wing.

Desuden byder resortet på en vanedannende spa-afdeling og flere gode spisesteder. Nyd en kop kage med frisk brød i bagerier, eller sæt digtil bords i en af de to restauranter til en lækker middag. Næsten alle ingredienser dyrkes økologisk indenfor 30 km. af resortet, og det kan smages i de veltilberedte retter. Skal aftenen være særlig romantisk, dækkes der op i et privat hjørne af stranden, hvorfra du kan nyde den fantastiske solnedgang over havet efterfulgt af en aften i stjernes og olielampernes skær.

Thailand - Hua Hin - Aleenta Hua Hin Resort & Spa

Der er tid til at nyde de sidste solstråler, inden turen atter går mod Bangkok. Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Du ankommer til København tidlig morgen.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i hjertet af Bangkok
 • Transport fra hotellet i Bangkok til Hua Hin
 • 8 nætter i en poolvilla på Aleenta Hua Hin Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Transport fra Hua Hin til lufthavnen i Bangkok
 • 1 times Thai- eller aromamassage for 2 personer
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 apr 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 14.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Thailand

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel