Rejser til Singapore

Storbystemning, madoplevelser og kulturel mangfoldighed

Rejs til Singapore og oplev en af Asiens mest mangfoldige og farverige storbyer. Under Singapores polerede facade af glas og stål gemmer sig et mylder af forskellige kulturer, der alle er med til at give byen sin særlige atmosfære – og det gør Singapore oplagt til et stop over på vejen ud eller hjem.

Singapore; den etniske myreture

I det indiske kvarter strømmer Bollywood-musik ud fra butikkerne, mens cykelrickshaws pyntet med blomsterkranse triller ned ad gaden mod multifarvede tamilske templer. I det muslimske kvarter sidder ældre herrer i lavmælt samtale foran en moské, og i den kinesiske have rejser høje pagoder sig mod den tropiske himmel. I denne etniske myretue findes et hav af aktivitet og verdens måske bedste shoppingmuligheder – alt sammen pakket ind i en moderne hightech storby, der giver sit bud på fremtidens Asien.

Her kan I udforske de mange butikker og shoppingcentre, eller give jer i kast med byens mange seværdigheder. Et godt sted at starte kunne være det legendariske Raffles Hotel, der ligger som en oase af britisk 1800-tals nostalgi midt i byen. I den victorianske æra sad forfattere som Rudyard Kipling og Somerset Maugham under viftefanerne i hotellets Long Bar og nippede til gin og tonic, mens de skrev notater til kommende romaner. Stedet emmer stadig af atmosfære, og det er en meget stemningsfuld oplevelse at gøre de to forfattere kunsten efter i baren.

Seværdigheder på stribe

Er det for tidligt på dagen til den slags, serveres »High Tea« på ægte engelsk vis i The Tiffin Room. Besøg hovedshoppinggaden Orchid Road eller til Singapore River, hvor turbåde tilbyder sightseeingture. Aftenen kan f.eks. tilbringes ved Boat Quay, hvor de gamle pakhuse er forvandlet til hyggelige restauranter og caféer med udendørsservering, eller ved det nærliggende topmoderne musikhus på The Esplanade, der er smukt oplyst. Det vrimler med oplevelser i Singapore. Oplevelser du vil huske længe efter, du er kommet hjem.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Snak Singapore med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel