Rejser til Singapore

Storbystemning, gastronomi og kulturel mangfoldighed.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplev Singapores mange muligheder

Store oplevelser i Singapore

Moderne arkitektur

Få andre byer i verden ser så futuristiske ud som Singapore. Dette skyldes især de mange moderne bygningsværker, der pryder byen. På Esplanaden ligger det flotte kulturcenter, Theatres by the Bay, og herfra har du en fantastisk udsigt mod Marina Bay Sands, der kan nås via den moderne bro Helix Bridge. Besøg også den nærliggende park Gardens by the Bay, der kombinere tropisk natur, kunst og nogle meget iøjnefaldende skulpturer af kæmpetræer.

Etnisk mangfoldighed

Mellem skyskraberne gemmer sig spændende etniske kvarterer med hver sin stemning og charme. Gadelivet, menneskene, restauranter og helligdommene er vidt forskellige fra område til område, så du er aldrig i tvivl om, hvorvidt du er i den kinesiske, den indiske eller den muslimske bydel. Et andet spændende folkeslag i Singapore er peranakans. Disse er efterkommere af kinesiske og indiske immigranter, som giftede sig med ikke-muslimske lokale fra den malaysiske halvø. Sammen skabte de en unik kultur og et særligt køkken. Du kan få hele historien på The Peranakan Museum efterfulgt af en gåtur gennem bydelene Joo Chiat og Katong, der traditionelt har været beboet af peranakans.

Se mere om Singapores etniske mangfoldighed

Shopping i verdensklasse

Er du til shopping, bliver det ikke bedre end Singapore. Udbuddet er enormt, og du kan nemt bruge flere dage på at gå på opdagelse i de mange shoppingcentre og mærkevarebutikker. Orchid Road er den mest berømte shoppinggade, men der er mange andre gode steder i byen. Glem heller ikkede små lokale forretninger i byens etniske kvarterer. Det er her, du gør de virkelig unikke fund.

Se mere om shopping i Singapore

Gastronomi

Singapore er en fantastisk by at spise i. Udbuddet er enormt, og kvaliteten er ekstrem høj. Det gælder både på byens restauranter samt i de utallige gadekøkkener, der lokker med eksotiske specialiteter fra hele verden. Faktisk er kvaliteten så høj, at et gadekøkken i Chinatown har fået en Michelin-stjerne! Også hygiejne-standarden er imponerende overalt i Singapore, så du skal ikke være bange for at tage plads ved et gadekøkken side om side med de lokale og smage på alle herlighederne.

Se mere om at spise i Singapore

Gardens by the Bay

Gardens by the Bay er ikke nogen almindelig park. Det 101 hektar store grønne område i hjertet af Marina Bay blander topmoderne arkitektur med mere end 250.000 sjældne plantearter. Deriblandt en lille tågeskov i en stor kuppel samt en overdådig blomsterpragt i The Flower Dome. Du kan også se det hele ovenfra på OCBC Skywak, der snor sig mellem de fremtidsagtige træskulpturer. Særlig flot er Gardens by the Bay om aftenen, når lysene tændes, og det store lys- og lydshow får parken til at stråle i alle regnbuens farver.

Raffles Hotel

Det legendariske Raffles Hotel ligger som en oase af britisk 1800-tals nostalgi midt i byen. I den victorianske æra sad forfattere som Rudyard Kipling og Somerset Maugham under viftefanerne i hotellets Long Bar og nippede til gin og tonic, mens de skrev notater til kommende romaner. Stedet emmer stadig af atmosfære, og det er en meget stemningsfuld oplevelse at gøre de to forfattere kunsten efter i baren. Er det for tidligt på dagen til den slags, serveres High Tea på ægte engelsk vis i The Tiffin Room.

Fantastiske museer i det koloniale distrikt

I Singapores barndom var det såkaldte koloniale distrikt europæernes bydel. I dag er mange af de europæiske bygninger blevet nænsomt restaureret og danner nu ramme om museer i verdensklasse. Her kan du dykke ned i historien på Asian Civilisations Museum eller National Gallery Singapore, hvor verdens største samling af Sydøstasiatisk kunst vises frem i det tidligere rådhus og højesteretsbygning. Kig også forbi Victoria Theatre and Concert Hall fra 1862, og gå en tur i Fort Canning Park, hvor Sir Stamford Raffles grundlagde byen i 1822.

Naturoplevelser i Singapore

Man skulle måske ikke tro det ved første øjekast, men Singapore er et godt udgangspunkt for naturoplevelser. Du kan eksempelvis tage på flodsafari og se byen og den tropiske natur fra en ny side. Du kan også røre benene på en vandretur ved MacRitchie Reservoir. Her kan du opleve livet i trækronerne i øjenhøjde fra en hængebro 25 meter over skovbunden. Eller nyd udsigten over byen fra den fremtidsagtige fodgængerbro Henderson Wave, der bugter sig mellem trætroppene nær Mount Faber.

Det traditionelle Singapore

En 10 minutters sejltur fra Changi Point Ferry Terminal i Changi Village fører dig til øen Pulau Ubin. Her synes udviklingen at have stået stille de seneste fem årtier, og øen giver et godt indtryk af, hvordan Singapore så ud i 1960’erne før den hastige modernisering. Væk er de strømlinede skyskrabere, og de er i stedet afløst af små landsbyer med simple huse, hvor livet går sin vante gang i et helt andet tempo, end man oplever det i midtbyen. Vil du endnu længere væk fra det hele, byder Chek Jawa på sydspidsen af øen på 100 hektar velbevaret vådområde med et rigt fugleliv. Den bedste måde at udforske Palau Ubin på er uden tvivl på cykel.

Strande i Singapore

Fra Singapores eneste bakke, Mount Faber, kan du tage en svævebane til øen Sentosa, der bugner af forlystelsesparker og restauranter. Men Sentosa byder også på fine sandstrande samt strandbaren Tanjong Pagar Beach Club, der har været udnævnt som en af verdens bedste strandbarer.

Singapore med børn

Singapore bugner af seværdigheder og aktiviteter for børn i alle aldre. På øen Sentosa ligger forlystelsesparkerne tæt, og du kan opleve alverdens dyr i Singapores berømte zoologisk have. En helt anden oplevelse venter i Night Zoo, der kun har åbent efter mørkets frembrud. Gangbroen i Gardens by the Bay er også et sikkert hit, og på en varm dag lokker både tropestrande og vandland. Endelig er byen i sig selv fuld af oplevelser, der vil gøre indtryk på unge globetrottere.

Se mere om Singapore med børn

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Snak Singapore med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Singapore. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Singapore.

Book et møde

Praktiske oplysninger om Singapore

Tidsforskel til Singapore
Singapore er seks timer foran Danmark, når vi har sommertid. Men da Singapore ikke skifter mellem sommer- og vintertid, er Singapore syv timer foran Danmark, når vi har vintertid.

Flyvetid til Singapore
Hvor lang tid tager det at flyve til Singapore? Den direkte flyvning fra København til Singapore med Singapore Airlines tager mellem 12 og 13 timer. Andre flyselskaber har et stop på vejen, hvilket tager et par timer længere.

Regntid og klimaet i Singapore
Med sin beliggenhed tæt på ækvator har Singapore tropisk klima med høj luftfugtighed og temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Mest regn falder i november og december, men regn kan forekomme hele året. Det samme kan sol, så klimaet er ikke så afgørende for, hvornår man skal rejse til Singapore.

Sprog i Singapore
Det officielle sprog i Singapore er malaysisk. Men også engelsk, kinesisk og tamilsk er udbredt.

Valuta i Singapore
Valutaen i Singapore er Singapore Dollars (SGD). Du kan bruge kreditkort som Visa og Mastercard i stor udstrækning, og du er sjældent langt fra en hæveautomat.

Drikkepenge i Singapore
Det er ikke almindelig kutyme at give drikkepenge i Singapore, og det bliver sjældent forventet. Det er derimod meget almindeligt, at restauranter lægger en service charge på regningen. Er dette tilfældet fremgår det som oftest af menukortet. Det sagt, vil en tjener eller stuepige naturligvis blive glad for et mindre beløb som tak, hvis de har ydet en ekstraordinær service.

Vaccinationer til Singapore
Det er vigtigt at have de rigtige vaccinationer, inden du rejser mod Singapore. Bemærk at der er særlige krav, hvis du har besøgt lande med gul feber. Derfor henviser vi til de seneste anbefalinger fra Statens Serum Institut – klik her.

Pas og visum til Singapore
Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Danske statsborgere med dansk pas behøver ikke visum til Singapore, hvis der er tale om ferierejser eller forretningsrejser under 90 dage. Visumreglerne kan dog ændre sig med kort varsel, og det er dit ansvar som rejsende at tjekke de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Du kan få mere information om de aktuelle regler på udenrigsministeriets hjemmeside – klik her.

Elektricitet i Singapore
Singapore bruger 230 volt og flere forskellige typer stik. Så en adapter er nødvendig. Har du ikke medbragt en hjemmefra, kan den let købes i Singapore. For en liste over stiktyper verden over klik her

Internet i Singapore
Internet og wi-fi er vidt udbredt i Singapore. Eksempelvis på restauranter, hoteller og caféer. Nogle hoteller er endda begyndt at udlåne mobiltelefoner gratis, som man kan bruge lokalt til både internet og opkald. Det betyder, at der bliver længere og længere mellem internetcaféerne. De kan dog findes, hvis du får brug for dem.

Fotografering i Singapore
Singapore er et eksotisk og fotogent land. De fleste steder er det helt fint at tage billeder, og mange lokale knipser selv løs med mobilen.

Rejseforsikring til Singapore
Det anbefales på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker i forbindelse med sygdom eller andre uheld på rejsen. Kontakt gerne MarcoPolo for vejledning.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel