Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Singapore har alt, hvad der hører sig en eksotisk storbyferie til. Masser af oplevelser, fantastisk shopping, et rigt kulturliv og ikke mindst et enormt udbud af restauranter, der serverer lækkerier fra hele verden af meget høj kvalitet. Så høj faktisk, at selv et af byens gadekøkkener har en michelin-stjerne. Læg dertil det tropiske klima året rundt samt muligheden for at kombinere storbylivet med afslapning langs hvide tropestrande, og der er lagt op til en ægte storbyferie udover det sædvanlige. Du flyver tilmed direkte fra København, og 3 dages fri afbenyttelse af SIA hop on hop off bussen inkluderet, er det ualmindelig let at komme rundt med byen. Her har vi samlet en lang række forslag oplevelser og spisesteder, der viser Singapore fra sin bedste side.

STB Lego

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Københavns lufthavn flyver du direkte til Singapore med Singapore Airlines, der er blandt verdens bedste flyselskaber.

Ved ankomsten til Singapore denne morgen er det let at tage en taxa til dit centralt beliggende hotel. Start eksempelvis dagen med en klassisk Singapore-morgenmad bestående af kaya toast og kopi-0. Dette er den lokale version af toast og kaffe, der serveres overalt i byen. Men cafékæden Yakun er et populært sted blandt lokale.
Så er du klar til at se nærmere på de eksotiske omgivelser. Et godt sted at få overblik over byen er det store pariserhjul Singapore Flyer, hvorfra du har en forrygende udsigt over de futuristiske skyskrabere, havet og byens forstæder, der strækker mod horisonten. Fortsæt herfra til Singapores stemningsfulde Chinatown, der kan føre sin historie tilbage til 1821, da de første kinesere flyttede til den nye by fra Fujian-provinsen. Meget er sket siden, men Chinatown har en tydelig kinesisk stemning med røde lamper, små byhuse og lokale butikker med alt fra kinesisk medicin til spisepinde. I restauranternes vinduer hænger grillede ænder til skue, og midt i bydelen står det enorme buddhistiske tempel for Buddhas tand. Ikke alt i Chinatown er dog kinesisk. Her ligger også det indiske tempel Sri Mariamman og en fin moské, hvilket understreger den store religiøse tolerance, der findes i Singapore.  Ønsker du at dykke dybere ned i bydelens historie, er Chinatown Heritage Centre og Tian Hock Temple et besøg værd.
Når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. Man spiser fantastisk godt i Singapore. Ikke mindst i Chinatown, der bugner af små lokale spisesteder. Yum Cha er med rette berømt for sin dim sum, eller kast dig ud i de mange gadekøkkener, der tilbyder alverdens lækkerier til gode priser. Kvaliteten er ekstrem høj. Også i gadekøkkenerne. Faktisk er den så høj, at gadekøkkenet Hong Kong Soya Chicken i China Town Complex har en michelin-stjerne!
Helt andre sider af Singapore venter i det koloniale distrikt, der i Singapores barndom var europæernes bydel. Dette ses tydeligt på den storslåede europæiske arkitektur. Mange bygninger er blevet nænsomt restaureret og danner nu ramme om museer i verdensklasse. Et godt eksempel er Asian Civilisations Museum, der er indrettet i en flot nyklassisistisk bygning. Eller National Gallery Singapore, hvor verdens største samling af Sydøstasisatisk kunst vises frem i det tidligere rådhus og højesteretsbygning. Kig også forbi Victoria Theatre and Concert Hall fra 1862 og gå en tur i Fort Canning Park, hvor det hele startede, da Sir Stamford Raffles grundlagde byen i 1822. Det perfekte sted at afslutte gåturen er det legendariske Raffles Hotel, hvor forfattere som Rudyard Kipling, Herman Hesse og Somerset Maugham har siddet under viftefanerne i The Long Bar og nippet til deres gin, mens de skrev notater til kommende romaner.
Fortsæt til Clarke Quay. Her kan du hoppe på flodbåden og sejle den korte tur til Boat Quay, og Merlion-statuen, der er Singapores national ikon og forbi et af byens andre varegn Marina Bay Sands. Sejlturen slutter tilbage ved Clarke Quay, der er et godt sted at prøve en af Singapores nationalretter; chili crab. Hvor man får byens bedste chili crab er til evig diskussion, men Jumbo Seafood og Red House er begge gode bud.  Efter middagen kunne aftenen passende fuldendes med en drink ved Clarke Quay, hvor restauranter, jazzbarer og hippe caféer ligger side om side ned til floden.

Endnu en spændende dag venter i Singapores multikulturelle myreture. Et godt sted at starte dagen kunne være bydelen Kampong Glam. Siden 1822 har dette været omdrejningspunktet for Singapores muslimske befolkning. De første var sandsynligvis handelsfolk fra Arabien, men de fik hurtigt selskab af tilflyttere fra Malaysia, Indonesien og andre dele af den muslimske verden. Den dag i dag har kvarteret stadig et tydeligt muslimsk særpræg takket være den flotte Masjid Sultan Mosque, hvis kuppel hæver sig over de små gader, hvor te-huse ligger side om side med lokale butikker. Et godt eksempel er den lille gyde Haji Lane, hvor de gamle bygningerne er blevet indrettet med hippe butikker. Historieinteresserede kan også kigge forbi Malay Heritage Centre, inden turen fortsætter mod et andet af Singapores etniske kvarterer.
Du er ikke i tvivl, når du ankommer til Little India. Her er kvinder iført farverige sarier, og Bollywoodmusikken siver ud i de små baggyder, hvor den blander sig med duften af røgelse fra de eksotiske templer. På fortovet sidder spåmænd og tilbyder deres service, mens gadehandlere faldbyder alt fra blomsterranker til mobiltelefoner. Little India er måske byens mest farverige kvarter, og man kan bruge lang tid på bare at suge indtrykkene til sig. Eksempelvis fra sædet af en rickshaw. Little India er det perfekte sted at udforske det indiske køkken, der rangerer fra simple karryretter på små familiedrevne restauranter til gourmet på Song of India, der kan pryde sig med en af de eftertragtede michelin-stjerner.
Forlad Little India ud på eftermiddagen og fortsæt til Singapores ikoniske koncertsal Theatres by the Bay, der ligger med en forrygende udsigt over byens futuristiske skyline. Herfra er der ikke langt til det store parkområde Gardens by the Bay, der i tro Singapore-stil ikke bare er en almindelig park. Det 101 hektar store område i hjertet af Marina Bay blander topmoderne arkitektur med mere end 250.000 sjældne plantearter. Deriblandt en lille tågeskov i en stor kuppel samt en overdådig blomsterpragt i The Flower Dome. Du kan også se det hele ovenfra på OCBC Skywak, der snor sig mellem de fremtidsagtige træerskulpturer. Særlig flot er Gardens by the Bay om aftenen, når lysene tændes, og det store lys- og lydshow får parken til at stråle i alle regnbuens farver.
Tog du ikke en tur i pariserhjulet Singapore Flyer i går, har du muligheden igen i dag. Bagefter kunne aftenen eksempelvis afsluttes med middag på gadekøkkener ved Makansutra side om side med de lokale, der samles her for at spise og hygge sig i de varme tropeaftener.

Singapore

Mange forskellige befolkningsgrupper har gennem tiderne sat deres præg på Singapore. Men en af de mest spændende er peranakans. Disse er efterkommere af kinesiske og indiske immigranter, som giftede sig med ikke-muslimske lokale fra den malaysiske halvø. Sammen skabte de en unik kultur og et særligt køkken, der adskiller sig fra resten af Asien. Et godt sted at få en introduktion til denne kultur er The Peranakan Museum. Eller endnu bedre; gå en tur gennem bydelene Joo Chiat og Katong, der traditionelt har været beboet af peranakans. Kig også forbi de fine byhuse langs Koon Seng Road, og stik hovedet indenfor i butikken Rumah Bebe, der er indrettet i et paranakan-hus fra 1928. Butikken Kim Choo er også et besøg værd for at se på peranakan gastronomi og andre kulturgenstande. Besøget kan fuldendes med en privat rundvisning i det smukke hjem The Intan, hvor der serveres traditionelle delikatesser og en særlig the, mens peranakan-musik stille spiller i baggrunden. Dette skal bestilles hjemmefra i god tid.
Intet besøg i Singapore er komplet uden at smage endnu en af byens mest elskede retter; Laksa. Denne krydrede nudelsuppe med fisk og skaldyr stammer fra peranakan-kulturens køkken, og den er et godt eksempel på blandingen af kinesisk og malaysisk cuisine. Laksa tilbydes på restauranter overalt i byen. Men ifølge mange lokale fås byens bedste laksa på 328 Katong Laksa på East Coast Road nummer 216.
Kunne du tænke dig at se en helt anden side af Singapore, er det værd at tilbringe eftermiddagen i byens berømte zoologiske have. Singapore Zoo regnes for at være blandt verdens bedste og her er alle muligheder for at komme tæt på orangutanger, elefanter, hvide tigere og et væld af andre dyr fra hele verden.
Lige ved siden af ligger Night Zoo, der er en adskilt zoologisk have. Parken har kun åbent om aftenen, hvilket skaber en meget intens og anderledes oplevelse. Fokus er på de nataktive dyr, man kun sjældent ser i almindelige zoologiske haver. Så det er oplagt at kombinere et besøg i de to parker.

Singapore

Singapore byder på et væld af forskellige aktiviteter. Fra Singapores eneste bakke Mount Faber kan du for eksempel tage en svævebane til øen Sentosa, der bugner af oplevelser for både store og små. Mærk suset i øens forlystelsespark, eller oplev vægtløsheden ved at skydive i en indendørs vindtunnel hos Ifly Singapore. Du kan også lade dig fortrylle af filmmagien og få et smugkig bag om kameraet i Universal Studios, eller tage på opdagelse under havoverfladen i Sea Aquarium, der indtil februar 2014 var verdens største akvarium. På Trick Eye Museum bliver sanserne udfordret, mens børnefamilier vil elske Kidzania. Lyder alt dette lige lovligt aktivt, byder Sentosa også på fine sandstrande, 3-stjernet michelin-gourmet hos Joël Robuchon samt strandbaren Tanjong Pagar Beach Club, der har været unævnt som verdens bedste strandbar.
Har du ikke lyst til at besøge Sentosa, byder Singapore på et væld af andre muligheder. Tag på flodsafari og se byen og den tropiske natur fra en ny side. Flere naturoplevelser kan fås på en vandretur ved MacRitchie Reservoir. Her kan du opleve livet i trækronerne i øjenhøjde fra en hængebro 25 meter over skovbunden. Eller nyd udsigten over byen fra den fremtidsagtige fodgængerbro Henderson Wave, der bugter sig mellem trætroppene nær Mount Faber.
Helt andre oplevelser kan fås ved at tage en 10 minutters sejltur fra Changi Point Ferry Terminal i Changi Village til øen Pulau Ubin. Her synes udviklingen at have stået stille de seneste fem årtier, og øen giver et godt indtryk af, hvordan Singapore så ud i 1960erne før den hastige modernisering. Væk er de strømlinede skyskrabere, og de er i stedet afløs af små landsbyer med simple huse, hvor livet går sin vante gang i et helt andet tempo, end man oplever det i midtbyen. Vil du endnu længere væk fra det hele, byder Chek Jawa på sydspidsen af øen på 100 hektar velbevaret vådområde med et rigt fugleliv. Den bedste måde at udforske Palau Ubin på er uden tvivl på cykel.
Tilbage i centrum er det værd at spise middag på Chimjes. Her er et fint, gammelt kloster indrettet med hyggelige restauranter og caféer. Der er mange at vælge imellem. Men overvej restauranten The Coriander Leaf, der byder på en fantastisk tasting menu fra hele Asien. Eller gør som mange lokale og kør ud til gadekøkkenerne ved Geylang i den østlige del af Singapore.

Rejser til Singapore

Efter de sidste dages oplevelser, er det tid til at kaste sig ud i landets absolutte nationalsport: Shopping! Folk i Singapore elsker at shoppe, og der er uanede muligheder for at få luftet kreditkortet. Ikke mindst langs Orchard Road, hvor shoppingcentrene ligger side om side. Udbuddet er om muligt endnu større i det gigantiske centre VivoCity, mens Raffles City Shopping Centre centeret ved Marina Bay Sands er godt for luksusvarer. I sidstnævnte løber en kanal gennem centeret. Caféer ligger overalt, hvis du trænger til en pause. Eller gå en tur i den botaniske have, der ligger cirka 20 minutters gang fra den nordlige ende af Orchard Road.
Singapore har naturligvis også masser af små, individuelle butikker. Haji Lane i det muslimske kvarter er et godt bud. Leder du efter lokale varer eller solbriller, ure og parfume til gode priser kan Mustafa Center i Little India anbefales.
Det samme er de små sidegader i Chinatown. Fra Chinatown er det også værd at gå den korte tur til Ann Siang Hill, hvor sjove butikker og spændende caféer er indrettet i smukke gamle byhuse. Tiong Bahru er et andet hyggeligt område, hvor den koloniale arkitektur går hånd i hånd med trendy caféer, designerbutikker og glimrende boghandlere. Det er også her du finder et af byens bedste madmarkeder samt et væld af gadekøkkener, der i Singapore er kendt som hawker centres. Lidt mere upmarket er Dempsey Hill, der er godt sted at kigge efter hippe restauranter, kunstgallerier, antikke møbler samt loppemarkeder i weekenden. Flere butikker i denne dele af byen er indrettet i de tidligere barakker for den britiske hær.
Hvordan du end vælger at bruge dagen er helt op til dig. Men overvej at slutte den med en drink på en af byens flotte tagterrasse-barer, hvor du kan nyde tropenatten udendørs på taget af en skyskraber omgivet af Singapores funklende lyshav. Prøv eksempelvis 1-Altitude,  Ce La Vi Lantern eller Level 33.

Singapore shopping

Det er tid at tage afsked med Singapore. Så turen går mod lufthavnen, hvorfra du flyver direkte til København med Singapore Airlines.

Det er naturligvis også muligt at forlænge jeres ophold i Asien med eksempelvis badeferie på Tropeøen Tioman Island, læs mere her.

Der er ankomst til København tidlig morgen.

Opholdet i Singapore inkluderer gratis kørsel med SIA hop-on-hop-off bus, gratis adgang til adskillige seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
10 jan 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 9.995 kr.
Hotelstandard
3 stjerner
Rejseperiode
10 jan 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 10.595 kr.
Hotelstandard
3+ stjerner
Rejseperiode
10 jan 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 10.995 kr.
Hotelstandard
4 stjerner
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Singapore t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 5 nætter på valgte hotel-kategori
 • 3 dages Singapore Explorer pass inkl. følgende rabatter og entreer:
  – Ubegrænset kørsel med SIA Hop-on tourist bus services
  – Adventure Cove Waterpark
  – Asian Civilisations Museum
  – Chinatown Food Street
  – Chinatown Heritage Centre
  – Gardens by the Bay
  – Indian Heritage Centre
  – Lee Kong Chian Natural History Museum
  – Malay Heritage Centre
  – MegaClimb @ Mega Adventure Park Sentosa
  – National Gallery Singapore
  – National Museum of Singapore
  – National Orchid Garden
  – Ola Beach Club
  – Peranakan Museum
  – River Safari
  – Singapore Cable Car Sky Pass
  – Singapore Flyer
  – Singapore River Cruise
  – Singapore Zoo
  – Science Centre Singapore admission + 1 movie + Butterflies Up-close
  – Adgang til Sentosa Island samt billet til 1 ud af 12 attraktioner på Sentosa
  – The Original Singapore Walks (vælg ml. 1 ud af 7 walking tours)
  –  1 x satay på Violet Oon Satay Bar & Grill
  – 1 x toast på Ya Kun Kaya
 • Singapore Airlines Boarding pass privileges med rabatter på shopping, restauranter og yderligere attraktioner.
  Læs mere her: Boarding Pass Privileges
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Singapore

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Singapore

Vi kender de skønneste steder i Singapore og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel