Rejser til Nepal

Fra Himalayas bjergtoppe til frodige dale og smukke templer

Rejs til Nepal og oplev vild natur, eksotisk arkitektur og en farverig lokal kultur. De dramatiske og smukke Himalayabjerge fylder en stor del af landskabet, bortset fra længst mod syd, hvor lavlandet byder på rismarker, små landsbyer og dybe skove med tigre, næsehorn og elefanter. Mod nord derimod rejser Mount Everest og de øvrige bjerge sig mod himlen. Vinden er frisk, og landskabet er prydet af gletsjere, brusende floder, små landsbyer med hvidkalkede klostre og fantastiske skove med rododendron, fyrretræer og magnoliatræer.

Hovedstaden Kathmandu er en af Asiens mest spændende og farverige byer. Her kan du besøge paladser med smukke træudskæringer, følge pilgrimmene til storslåede helligdomme og shoppe i små lokale butikker i den gamle bydels kringelkroge. Besøg også de øvrige historiske byer i Kathmandu-dalen, der alle byder på prægtig arkitektur og et gadeliv, der ikke synes at have ændret sig meget i århundreder.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Nepal med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel