Sommerferie i Malaysia

Denne sommerferie i Malaysia byder både på eksotisk kultur, rig natur og fantastiske tropestrande. Rejsen starter i Kuala Lumpur, som du oplever både med fly og til fods på en guidet vandretur gennem storbyens mest spændende kvarterer. Helt andre oplevelser venter i det nordlige Malaysia, hvor du indlogeres på en komfortabel lodge omgivet af tæt regnskov. Her tager du på udkig efter verdens største blomst og skovens dyr, der blandt andet tæller elefanter og næsehornsfugle. Du besøger også Malaysias oprindelige befolkning, orang asli, inden rejsen slutter med badeferie på tropeøen Perhentian Island.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Malaysia med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Kuala Lumpur står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til det luksuriøse Traders Hotel i hjertet af storbyen. Her er du tæt på det hele, og hotellet bugner af faciliteter. Blandt andet en indendørs pool og fitnesscentre med udsigt mod Petrona Towers og byens skyline. Værelserne er ligeledes moderne indrettet og byder på alle de faciliteter, man forventer af et førende storbyhotel.
Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen. Vask rejsestøvet af i poolen, eller stræk benene på en lille gåtur gennem den eksotiske storby. Et godt sted for en gåtur kunne være parkområdet Lake Gardens. Eller oplev gadelivet i Kuala Lumpurs farverige Chinatown, hvor små butikker bugner af eksotiske frugter, og duften af kinesiske specialiteter strømmer ud fra de mange restauranter.

Efter en god morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til Subang Airport. Forude venter en spændende flyvetur over Kuala Lumpur, der viser storbyen i et helt andet perspektiv. Du cirkler blandt andet over kongepaladset og de hellige Batu Caves, der tiltrækker hinduistiske pilgrimme fra nær og fjern. Men du ser naturligvis også skoven af skyskrabere, der domineres af de ikoniske Petrona Towers. De to tårne var verdens højeste bygninger fra 1998 til 2004. Men selvom denne titel i dag går til anden side, er de stadig et imponerende syn. Ikke mindst fra luften.
Efter cirka 15 minutters flyvetur lægger piloten atter an til landing. Her står chaufføren klar til at køre dig tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr. Du kunne eksempelvis besøge Batu Caves i udkanten af byen eller kigge forbi en af byens moskéer. Eller benyt dig af Kuala Lumpurs fantastiske shoppemuligheder, der er på højde med mere berømte shoppedestinationer i Asien.

I går fik du overblikket over byen fra luften. I dag oplever du storbyens mylder på gadeniveau på en guidet byvandring. Gåturen beskrevet her er cirka fire kilometer lang og tager omkring fem timer. Men du har din egen guide, så indholdet kan i høj grad tilpasses dine ønsker og interesser.
Kuala Lumpur er en ægte asiatisk storby fyldt med liv, kultur og historie. Men det er i høj grad også en moderne by, hvor funklende shoppecentre og skyskrabere i glas og stål står side om side med farvestrålende templer og små gadekøkkener. Både den malaysiske, kinesiske og indiske kultur har sat sit tydelige præg på byen, og det ses tydeligt i Kuala Lumpurs køkken, arkitektur og gadeliv. Det er denne mangfoldighed, der er i fokus på dagens byrundtur.
Det er bedst med en tidlig start, så du kan opleve et af byens hektiske morgenmarkeder. Her ligger eksotiske frugter til skue side om side med krydderier, snacks og grøntsager. Det er værd at gøre stop ved et af markedets lokale kaffehuse for at smage den populære karryret kaldet laksa. Fortsæt med offentlig transport til Kuala Lumpurs gamle bydel, der er rig på overdådige bygningsværker fra kolonitiden. Dette er også et godt sted at smage på nogle af byens lokale snacks.
Flere oplevelser venter i Chinatown, der byder på både travle gader, små templer og ikke mindst en række berømte retter, der har sat Kuala Lumpurs køkken på verdenskortet. Her prøver du nudelretten hokkien mee på en lokal restaurant, der har brugt den samme opskrift i mere end 100 år. Du lærer også om kinesisk te fra lokale te-handlere, hvis familier har solgt te i dette kvarter siden starten af 1940’erne. Herefter går turen tilbage mod hotellet, hvor resten af dagen er fri til at udforske storbyen på egen hånd.

Du bliver hentet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Penang står klar. Efter en kort flyvetur lander du i det nordlige Malaysia, hvor en anden chauffør tager imod dig i lufthavnen. Forude venter en spændende køretur på knap tre timer gennem dele af Malaysia, hvor turister sjældent kommer.
Målet er Belum Rainforest Resort, der ligger omgivet af tæt jungle og store vandveje. Her er du tæt på naturen, og med Belum-Temengor-regnskoven lige uden for døren er der alle muligheder for spændende oplevelser i dette oversete hjørne af landet. Men selvom du er ude i naturen, kommer du ikke til at mangle noget. Det 4-stjernede resort byder på komfortable værelser og faciliteter såsom pool, spa og adskillige restauranter. Men det er holdt i en moderne stil med naturlige materialer, der falder godt ind i naturen. Vel fremme indlogeres du, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser. Eksempelvis til fods ad stierne ind i junglen. Eller lej en kano og oplev junglen fra søsiden.

Vågn op omgivet af regnskoven, og nyd en god morgenmad, inden dagens tur ind i junglen.
Regnskoven i Belum er Malaysia-halvøens næststørste efter Taman Negara, og området blev først gjort tilgængeligt for offentligheden i halvfemserne. Så områget en drøm for alle, der sætter pris på vild natur. Sammen med guiden begiver du dig ind i den tætte underskov på udkig efter en af de mest bemærkelsesværdige blomster i verden; rafflesiaen. Med en diameter på op til en meter og en vægt i nærheden af 10 kilo er rafflesiaen verdens største blomst.
Fortsæt dybere ind i skoven til en saltsø, hvor områdets dyr kommer for at indtage salt. Mange dyr, insekter og planter lever i junglens komplekse økosystem. Deriblandt aber og adskillige arter af næsehornsfugle. Er du meget heldig, får du måske et glimt af skovens elefanter eller nogle af de andre sjældne pattedyr, der også besøger saltsøen. Frokosten nydes ved siden af et jungle-vandfald, hvor der er mulighed for en dukkert i de frodige omgivelser. På vejen tilbage mod hotellet gøres stop i en landsby beboet af orang asli, der er det oprindelige folkeslag på den malaysiske halvø. Orang asli lever ikke længere den isolerede tilværelse, de gjorde engang. Men de holder stadig fast i deres etniske identitet og sprog, der adskiller dem fra resten af landets befolkning. Alt dette hører du mere om i landsbyen, inden turen går tilbage til lodgen.

Efter morgenmaden holder bilen klar til at køre dig til Kuala Besut, hvorfra båden mod Perhentian Island afgår. Efter godt en halv times sejlads over det turkisblå hav ankommer du til Bubu Long Beach Resort, der ligger omgivet af lave jungleklædte bakker helt ned til en lang hvid sandstrand. Her indlogeres du i et af de 38 værelser, der byder på faciliteter såsom aircondition, pænt badeværelse og balkon med udsigt mod havet. Resten af dagen er fri til at slappe af på stranden og nyde de lækre omgivelser.

Nyd dagene i vandkanten. Den lange, hvide strand er blandt de bedste i Malaysia, og under havoverfladen gemmer havet omkring Perhentian Island på farvestrålende koralrev og masser af tropiske fisk. Adskillige glimrende snorklesteder kan nås med båd, men der er også udmærket snorkling direkte fra den ene ende af stranden. Du kan også vandre ad små stier gennem den frodige vegetation på øen, og nyde solnedgangen over en lækker middag med friskfanget fisk og skaldyr på en af øens lokale restauranter. Hvordan du end vælger at bruge dagene, vil du hurtigt opdage, at Perhentian Island er det perfekte sted at komme helt ned i gear.

Nyd den sidste morgen i ro og mag, inden turen går mod lufthavnen i Kota Bharu, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Kuala Lumpur t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Kuala Lumpur Lufthavn til hotel
 • 3 nætter i deluxe twin tower view værelse på Traders Hotel inkl. morgenmad
 • Flyvetur over Kuala Lumpur inkl. transport fra/til hotel
 • Walking tour i Kuala Lumpur inkl. frokost
 • Privat transport fra hotel til Kuala Lumpur Lufthavn
 • Flyrejse fra Kuala Lumpur til Penang
 • Privat transport fra Penang Lufthavn til Banding, Belum Rainforest
 • 2 nætter i superior værelse på Belum Rainforest Resort inkl. morgenmad
 • Udflugt i Belum Rainforest inkl. frokost
 • Privat transport fra Belum Rainforest til Perhentian Island
 • 6 nætter i deluxe værelse på Bubu Long Beach Resort inkl. morgenmad
 • Transport fra Perhentian Island til Kota Bharu Lufthavn
 • Flyrejse fra Kota Bharu til Kuala Lumpur
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Højsæson
1 april 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Kontakt os for pris
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Malaysia

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Artikler

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel