Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Oplev pulserende Singapore og magiske Malaysia på denne unikke rundrejse, der kombinerer natur- og kulturoplevelser med storbyen sus. Efter nogle spændende dage med storbyliv i Singapore går turen med bus til den charmerende kolonitidsby Malacca, hvis gamle huse, templer og gader bærer præg af både europæiske handelsmagter og kinesiske tilflyttere. Forude venter den moderne hovedstad Kuala Lumpur og det frodige højland, der indbyder til gåture i den friske luft. I Belum regnskoven tager I på udkig efter det rige dyreliv, inden rejsen slutter på øen Penang, der er en ægte asiatisk by fyldt med templer, gadekøkkener og fantastisk gadeliv med folk fra hele Asien.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I flyver med Singapore Airlines direkte til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Straks når I ankommer i den supermoderne lufthavn i Singapore, vil I mærke den energi og dynamik, der florerer overalt i denne moderne storby.
Fra lufthavnen bliver I kørt til et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretning-, shopping- og fornøjelsesområde. Så er det bare at kaste sig ud i Singapores mange muligheder.

I kan selv vælge, hvad I ønsker at bruge dagen til, og kun tiden begrænser jer i denne meget rene og helt vidunderlige by. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.
Mulighederne er mange, og I kan tage på sightseeing i byen i jeres eget tempo. Start eksempelvis med en bådtur på Singapores floder, hvilket giver en afslappende introduktion til en multikulturel og supermoderne storby, hvor gamle røgelsesindhyllede templer gemmer sig mellem gigantiske indkøbscentre og skyskrabere i stål og glas. Kig forbi det legendariske Raffles Hotel, hvor forfatterne Rudyard Kipling og Somerset Maugham har siddet under viftefanerne i The Long Bar og nippet til Gin Sling, mens de skrev notater til kommende romaner. Er det for tidligt på dagen til den slags, serveres »High Tea« på ægte engelsk vis i The Tiffin Room. Når sulten melder sig i Singapore, er I i yderst kompetente hænder. Byens berømte køkken er en enestående fusion mellem kinesiske, indiske, malaysiske og indonesiske traditioner, der her sammensættes på nye innovative måder. Resultatet er særdeles velsmagende, og da hygiejnen i Singapore er i top, er det bare at kaste sig ud i det og prøve sig frem. Et godt sted at starte kunne være Boat Quay, hvor de gamle pakhuse er forvandlet til hyggelige restauranter og caféer med udendørs servering. Måske vil I shoppe i de tusindvis af butikker, der gør byen til et sandt shoppingsparadis. Her er alt fra små lokale forretninger til store internationale shoppingscentre.

Dagen starter tidligt. I bliver afhentet på jeres hotel og kørt til busstationen i Singapore, hvorfra I skal med VIP bus mod Malaysia. Fra jeres vindue kan I nyde det smukke landskab glide forbi.
Busturen går gennem frodige gummitræsplantager, landområder og små landsbyer, inden I ankommer til Malacca. Malacca er en mindre by på Malaysias vestkyst, byen har en hyggelig atmosfære og mange seværdigheder. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres chauffør/guide, som tager jer med på en tur rundt i Malaccas historiske bydel. Centrum er klokketårnet på byens torv, hvor I også finder den karakteristiske røde kirke; Christ Church, som er et levn fra Hollands kolonitid. Det samme er Stadthuys bygningen, der i dag rummer Malaccas etnografiske og historiske museum.
I besøger China Town og Malaysias ældste fungerende kinesiske tempel, Cheng Hoon Teng templet. China Towns charmerende gamle huse er velbevarede, og bydelen har i dag mange kunstbutikker og restauranter. Der bliver også tid til et besøg ved Kampung Kling Moskeen, Baba & Nyonya Museet, Jonker Street med de mange antikvitetsforretninger og Porta De Santiago – ruinerne af St Pauls kirken – som ligger på toppen af en lille bakke, og er portugisernes fingeraftryk på byens turbulente historie. Byrundturen slutter ved jeres hotel, hvorefter resten af dagen/aftenen er til fri disposition.

Efter morgenmaden går turen mod Malaysias hovedstad, den kulturelle smeltedigel, Kuala Lumpur. En både historisk og samtidig meget moderne by, som I let kan bruge et par dage på at udforske. I starter med en byrundtur, som tager jer forbi nogle af byens mange, arkitektonisk flotte bygninger. Turen giver mulighed for at få et godt indblik i den varierede malaysiske kultur og landets historie. I gør et fotostop ved det kongelige palads og kører videre mod den nationale stats moske og den gamle jernbanestation. I passerer nationalmonumentet og Independent Square, hvor landet erklærede sin uafhængighed i 1957.
Herfra går turen videre til Merdeka Square. Pladsen er omkranset af statelige, historiske bygninger som den markante Sultan Abdul Samad bygning med sine hvælvinger, kupler og udsmykninger. Merdeka Square er Kuala Lumpurs gamle centrum fra briternes tid. Her finder I bl.a. St. Mary’s katedralen og en 100 m høj flagstang – efter sigende verdens højeste fritstående flagstang – hvorfra det malaysiske flag vejrer i vinden. Fra det gamle centrum går turen til Batu Caves lidt nord for Kuala Lumpur. Batu Caves er nogle kæmpemæssige kalkstens grotter, der danner rammen om en hinduistisk helligdom, som hvert år tiltrækker millioner af pilgrimme. En imponerende gylden Buddhafigur byder jer velkommen, og for at komme op til indgangen skal I forcere 272 trappetrin. Hele vejen op langs trapperne vil I blive fulgt af de mange legesyge og nærgående Makak aber, som er kendt for at tigge mad fra turisterne. Den største af grotterne er 400 meter lang og 120 meter høj.
På vejen mod jeres hotel gøres der stop ved Menara Kuala Lumpur – verdens femte højeste telekommunikationstårn. Observationsdækket ligger i 276 meters højde og giver en storslået udsigt over byen.

Denne dag er fri til at udforske Kuala Lumpur på egen hånd. Byen rummer mange facetter og en billig og effektiv måde at komme rundt til byens vigtigste seværdigheder er med det effektive togsystem “Light Rail Transit” (LRT). Snyd ikke jer selv for et besøg ved Petronas Twin Towers, der med sine 452 meter er verdens højeste tvillingetårne. For foden af tårnene ligger KLCC park, der med sine skyggefulde steder, stort anlagte legeplads og børnepool er en oase i byen. Et andet godt sted at slappe af, er den store Lake Garden, hvor I også finder Kuala Lumpurs sommerfugle- og fuglepark. Her kan I på tæt hold se et stort udvalg af de mange smukke fugle der lever i Malaysias regnskov, bl.a. papegøjer og de store tukanfugle.
Kuala Lumpur er et sandt shoppingparadis. Her er alt fra små lokale forretninger til store internationale shoppingscentre, og priserne er generelt lave sammenlignet med Danmark. Det såkaldte Golden Triangle område er højdepunktet. Her finder I de kæmpe shoppingcentre, hvor I kan købe mærketøj samt kamera- og computerudstyr af god kvalitet. Er I på udkig efter lidt billigere souvenirs og tøj findes et stort udvalg i China Town på den livlige gade Jln Petaling, der er tætpakket med boder om aftenen. Bag undergrundsstationen (Masjid Jamek) ligger et lille interessant handels- og markedsområde omkring Jalan Masjid India. Om fredagen stoppes al trafik for fredagsbønnen, ud for den lille lokale Moské i gaden, og vejen fyldes med bedende muslimer. Her ligger også oceaner af stofforretninger. I modsætning til Chinatown er stemningen her fredfyldt.

I bliver afhentet på hotellet tidlig morgen, hvor der er afgang til Cameron Highlands. Køreturen tager ca. 5 timer inkl. et par ophold undervejs. Første stop gøres ved en lille lokal producent af bambuskurve, herefter går turen til Iskandar vandfaldet som ligger i nærheden af et lille bjergsamfund. I møder de indfødte, Orang Asli folket, ved deres hjem, oplever den lokale levevis og får en demonstration af, hvordan det traditionelle pusterør benyttes under jagt. De sidste par timers kørsel viger palmer og banantræer for junglebevoksning, når turen går gennem de frodige bjergområder i Pahang provinsen. Her åbner sig et evigt grønt landskab med smukke teplantager, grøntsagsdyrkning og rislende bække. Et område med storslået natur og kølig ren luft. Det malaysiske højland, der er kendt for sin produktion af kvalitetste og for dyrkning af jordbær, ligger 1542 meter over havets overflade. Der er derfor en behagelig gennemsnitstemperatur på omkring de 21 grader.
Ved ankomsten til Cameron Highlands tjekker I ind på jeres hotel, hvorefter I frit kan nyde den dejlige atmosfære og betagende natur. Det engelske præg på området fornægter sig ikke. I vil opleve at mange af de gamle bygninger er lavet i bindingsværk, og I kan vælge at runde eftermiddagen af med en traditionel afternoon tea, med alt hvad det indebærer.

Cameron Highlands betegnes ofte som et “lille stykke af England” pga. den britiske historie og indflydelse. Området blev opdaget i 1885, da William Cameron var på kortlægningsekspedition. Det behagelige klima tiltrak velhavende familier og plantageejere, der benyttede Cameron Highlands som et køligt alternativ til lavlandet.
De engelske kolonister satte deres tydelige præg på såvel byggestil som traditioner og te producenter indtog hastigt højsletten. Inden længe opdagede kineserne, at den høje beliggenhed også var perfekt til dyrkning af grøntsager. I dag møder der jer et overdådigt sceneri med bølgende teplantager, grøntsagsterrasser, jordbær farme, grønne bjerge og små bække. Efter morgenmaden udforsker I dette fantastiske område i firehjulstrækker. Hvis vejret tillader det, går turen bl.a. til de omkringliggende bjerge, hvor Gunung Brinchang, med sine godt 2000 meter, er det det højeste og lettest fremkommelige i Cameron Highlands. På en klar dag kan I se helt til Ipoh og Malaccastrædet fra udsigtstårnet på toppen.
På vejen ned gøres stop ved tågeskoven, som er et unikt stykke højtbeliggende regnskov. De mosbeklædte træer og kødædende planter giver fornemmelsen af, at stå midt i en fjern eventyrverden. Tilbage i virkeligheden kører I mod en af de mest naturskønne teplantager i området – The Sungei Palas Boh Estate – der regnes som den største og mest kendte teproducent i hele regionen. Her vil I få en kort rundvisning, før der er tid til en kort tepause (ikke inklusiv). Herefter besøger I en blomster- og grøntsagsfarm, inden turen går til en lille landsby hvor det oprindelige højlandsfolk, Semaierne, bor. I udforsker de små stier i den omkringliggende skov, der leder jer til et lille vandfald hvor den medbragte frokost nydes.
På vejen tilbage mod jeres hotel gøres der stop ved et marked, hvor der er mulighed for at erhverve sig størstedelen af de lokalt producerede specialiteter.

I bliver afhentet på hotellet kl. 08.30, hvor turen fortsætter nordpå til Belum regnskoven. Undervejs besøger I den charmerende by Kuala Kangsar med den smukke Ubudiah Moske og det kongelige palads – Iskandariah paladset – indbyder ligeledes til et fotostop. I det nordligste hjørne af Perak provinsen finder I Belum nationalparken og øen Palau Banding. Her tilbringes de kommende to nætter på Belum Rainforest Resort midt i den vilde natur, men med komfort og moderne faciliteter.

Regnskoven i Belum er over 130 millioner år gammel og Malaysia halvøens næststørste efter Taman Negara.
Belum Nationalparken ligger ved grænsen til Thailand og området blev først gjort tilgængeligt for offentligheden i halvfemserne. Belum er en drøm for jer som sætter pris på vild natur. Den enorme uberørte jungle er meget rig på flora og fauna – og med lidt held vil I få et glimt af nogle af regnskovens beboere. Området er hjem for flere end 270 fuglearter og 100 forskellige pattedyr; heriblandt tapirer, malay bjørne – lokal kaldet sun bear, tigere, aber og de truede Sumatra næsehorn.
Denne dag byder på store oplevelser i Belum dalen. Efter morgenmaden går turen med båd over Temenggor søen til en lille Orang Asli landsby. Orang Asli er betegnelsen for Malaysias oprindelige befolkning, og i Belum besøger I Jahai og Temiar folket, som er nogle af de etniske grupper på den Malaysiske halvø. Her får I et indblik i deres traditionelle livsstil. Der er rig mulighed for at vandre i junglen, hvor I, med lidt held, vil støde på verdens største blomst “rafflesia”. Undervejs nydes den medbragte frokost og der er mulighed for at tage en svalende dukkert i et naturskønt vandfald, inden turen går tilbage til jeres resort. Her kan I slappe af og nyde resten af dagen i de smukke omgivelser. Resortet er omgivet af enestående natur som kan ses til fods eller fra en båd – for de interesserede er der mulighed for at leje fiskegrej.

I forlader regnskoven efter morgenmaden og turen går nu mod Malaysias nordvestlige kyst og øen Penang. Penang ligger ved Malaccastrædet og er den næstmindste stat på den malaysiske halvø og en af turistmagneterne. I hovedbyen Georgetown, der i 2008 blev optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i historien. I byens virvar af smalle gader kan I opleve både malaysisk, kinesisk og indisk kultur. Her er fyldt med bygninger fra kolonitiden og når I bevæger jer rundt i byen kan I suge østens stemning, dufte og smagsvarianter til jer. Orientens perle, som Penang kaldes, er også stedet hvor I finder luksushoteller, moderne indkøbscentre og vestlige restauranter. En fortryllende fusion af Østen og den moderne vestlige verden!
Ved ankomsten til Georgetown tjekker I ind på jeres strandhotel, hvorefter I skal på en guidet rundtur til nogle at øens mange seværdigheder. Turen starter ved Kek Lok Si templet, som er et at de fineste buddhistiske templer i Sydøstasien. Det enorme Kek Lok Si tempelkompleks står majestætisk på en bakketop, med en fantastisk udsigt over byen. Templet er et spændende miks af burmesisk, kinesisk og thailandsk arkitektur og hellige figurer. Fortsæt til Fort Cornwallis. Det gamle fort er opført på stedet hvor Kaptajn Francis Light gik i land i 1786 – der hvor Georgetown ligger i dag – og gjorde Penang til én af Englands tre kolonier. Dagen fortsætter med et besøg i den gamle pæleby ved området omkring Weld kajen. I Pitt Street, også kendt som “Street of Harmony” ligger kirker side om side med kinesiske templer, moskeer og hinduistiske templer, hvor de i årtier har fungeret i harmonisk sameksistens. Rundturen slutter med et besøg i det smukke Khoo Kong Si klan hus i det gamle Georgetown. Huset fungerer som samlingspunkt for det store kinesiske mindretal. Har I lyst er der mulighed for at opleve området fra en cykel trishaw, som stadig er et populært transportmiddel.

På Penang er der varmt hele året, og langs strandene kan I dyrke alle former for vandsport. Trænger I til at røre jer lidt, tilbyder øen gode muligheder for golf entusiaster. Øen er en skøn blanding af pulserende byliv i Georgetown og hyggelige fredfyldte landsbyer. Dagen er fri til at slappe af på stranden eller tage ud og se lidt mere af Penang. Gå på opdagelse i Georgetown. Den atmosfærefyldte by er meget kompakt og kan med fordel udforskes til fods, for at få den rette fornemmelse for gadelivet og byens mange spændende områder. Her finder I et mylder af små krogede gader, hvor det vrimler med gadehandlere og trishaws.
Georgetown er multikulturel og spænder lige fra et stort Chinatown med velbevarede klan huse og butikker, over moderne shoppingcentre og moskéer, til Little India området med det karakteristiske gamle Sri Mahamariamman tempel. Der er mange storslåede bygningsværker i byen, blandt andet Town Hall, der er bygget i gammel britisk kolonistil. Penang er kendt for sine spændende lokale retter med særprægede navne som Penang Laksa, Char Kwey Teow og Nasi Kandar; som i de små gaderestauranter stadig serveres på et bananblad og spises med fingrene for en komplet autentisk oplevelse. Der er god mulighed for at gøre en god handel på Penang, som er kendt for dens shoppingmuligheder. Særligt elektronik, kameraer og tøj, men også lokalt fremstillet håndværk, smykker og krydderier er værd at kigge efter.

Dagen er til fri disposition indtil I bliver kørt til lufthavnen og flyver retur mod København.
Det er naturligvis muligt at forlænge opholdet på Penang eller tage lidt ekstra badeferie på Langkawi, hvis man ønsker det.

I ankommer til København tidlig morgen.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Singapore og retur fra Penang
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Singapore Lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Hotel Rendezvous i Singapore inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Singapore til busstationen
 • VIP busrejse fra Singapore til Malacca i Malaysia uden guide
 • Privat byrundtur med engelsktalende guide i Malacca dag 4
 • 1 nat på Equatorial Malacca inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Malacca til Kuala Lumpur
 • Privat byrundtur i Kuala Lumpur og til Batu Caves med engelsktalende guide dag 5
 • 2 nætter på Swiss Garden Hotel i Kuala Lumpur inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Kuala Lumpur til Cameron Highlands
 • Besøg ved kurve-fabrik med engelsktalende guide dag 7
 • 2 nætter på Strawberry Park Resort i Cameron Highlands inkl. morgenmad og 1 picnic frokost
 • Aktiviteter med engelsktalende guide i Cameron Highlands ifølge program
 • Privat transport fra Cameron Highlands til Belum Rainforest
 • 2 nætter på Belum Rainforest Resort inkl. morgenmad og 1 picnic frokost
 • Aktiviteter med engelsktalende guide i Belum Rainforest ifølge program
 • Privat transport fra Belum Rainforest til Penang
 • Sightseeing med engelsktalende guide på Penang dag 11
 • 2 nætter på Four Point Penang inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til Penang Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 19.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Malaysia

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Artikler

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel