Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Mærk suset i storbyen Kuala Lumpur, hvor kinesiske templer og små madmarkeder ligger side om side med funklende shoppingcentre og futuristiske skyskrabere. Du bor godt på et lille boutiqueresort i hjertet af byen, som du oplever både på en flyvetur og på en guidet byvandring. Dette giver en god introduktion til Kuala Lumpurs multikulturelle kultur og køkken. Men der er naturligvis også god tid til at udforske byen på egen hånd. Fra Kuala Lumpur fortsætter du til tropeøen Tioman Island, hvor du indlogeres i en luksuriøs hytte på pæle mellem trækronerne. Resortet ligger omgivet af vild natur helt ned til stranden og er det perfekte sted at slappe af i palmernes skygge.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Malaysia med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Kuala Lumpur står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til boutiquehotellet Villa Samadhi, der ligger som en fredsfyldt oase i hjertet af storbyen. Hver af de blot 21 villaer og værelser er smagsfuldt indrettet med et kærligt øje til Malaysias rige håndværkstraditioner. Naturlige materialer såsom bambus, sten og træ blandes på innovativ vis med glas og sort cement, hvilket giver værelserne en naturlig charme tilført lidt rå kant. Resultatet er meget vellykket, og komforten er naturligvis i top. Værelserne byder på masser af plads samt moderne faciliteter såsom ipod dock, Wi-Fi, aircondition og et indbydende badeværelse. Værelserne er individuelt indrettet, men byder alle på balkon med en lille plunge pool.
Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå rejsen. Tag en dukkert i hotellets flotte laguneagtige pool, eller stræk benene på en gåtur gennem den eksotiske storby. Et godt sted for en gåtur kunne være det store parkområde Lake Gardens. Eller kast dig ud i gadelivet i Kuala Lumpurs farverige Chinatown, hvor bunker af eksotiske frugter faldbydes fra små butikker, og duften af kinesiske specialiteter strømmer ud fra de mange restauranter.

Efter en god morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til Subang Airport, hvor et lille fly står klar til afgang. Forude venter en spændende flyvetur over Kuala Lumpur, der viser storbyen i et helt andet perspektiv. Du cirkler blandt andet over de hellige hinduhuler Batu Caves og kongepaladset. Men du ser også skoven af skyskrabere, der domineres af de ikoniske Petrona Towers. De to tårne var verdens højeste bygninger fra 1998 til 2004. Men selvom denne titel i dag går til anden side, er de stadig et imponerende syn. Ikke mindst fra luften.
Efter cirka 15 minutters flyvetur lægger piloten atter an til landing. Her står chaufføren klar til køre dig tilbage på hotellet, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr. En god udflugt kunne gå til Batu Caves i udkanten af byen. Eller kig nærmere på Kuala Lumpurs fantastiske shopping-muligheder.

I går fik du overblikket over byen fra luften. I dag kommer du helt tæt på storbys mylder på en guidet byvandring. Gåturen beskrevet her er cirka fire kilometer lang og tager omkring fem timer. Men du har din egen guide og chauffør, så indholdet af dagens program kan i høj grad tilpasses dine ønsker og interesser.
Kuala Lumpur er en ægte asiatisk storby fyldt med liv, kultur og historie. Men det er i høj grad også en moderne by, hvor funklende shoppingcentre står side om side med farvestrålende templer, små gadekøkkener og skyskrabere i glas og stål. Både den malaysiske, kinesiske og indiske kultur har sat sit tydelige præg på byen, og det ses både i Kuala Lumpurs køkken, arkitektur og gadeliv. Det er denne mangfoldighed, der er i fokus på dagens byrundtur.
Det er bedst med en tidlig start, så du kan opleve et af byens hektiske morgenmarkeder. Her ligger eksotiske frugter til skue side om side med krydderier, snacks og grønsager. Det er værd at gøre stop ved et af markedets lokale kaffehuse for at smage den populære karryret laksa. Fortsæt med offentlig transport til Kuala Lumpurs gamle bydel, der er rig på både overdådige bygningsværker fra kolonitiden og spændende lokale snacks, der kan prøvesmages.
Flere oplevelser venter i den farverige bydel Chinatown, der byder på både travle gader, små templer og ikke mindst en række berømte retter, der har sat Kuala Lumpurs køkken på verdenskortet. Her prøver du nudelretten hokkien mee på en lokal restaurant, der har brugt den samme opskrift i mere end 100 år. Du lærer også om kinesisk te fra lokale te-handlere, hvis familier har solgt te i dette kvarter siden starten af 1940erne.
Herefter går turen tilbage mod hotellet, hvor resten af dagen er fri til at udforske storbyen på egen hånd.

Du bliver hentet tidligt for at nå morgenflyet til Johor Bharu, så morgenmaden får du med som en madpakke. Vel fremme i Johor Bharu står en anden chauffør klar til at køre dig til Mersing Jetty. En tur på cirka to timer. Her ligger en båd klar til at sejle dig de sidste 45 minutter til Japamala Resort på den paradisiske tropeø Tioman Island.
Japamala Resort ligger på skråningerne af et lille jungleklædt bjerg helt ned til en hvid sandstrand. Resortet består af store, trævillaer på pæle, der er placeret rundt om i det vilde, utæmmede landskab. Nogle ligger lidt tilbagetrukne omgivet af regnskov, mens andre ligger på klipperne med en forrygende udsigt over havet. Nogle er sågar bygget højt oppe mellem trætoppene, og det er her, du skal bo.
Men selvom resortet har en grad af tropeeventyr over sig, kommer du ikke til at mangle noget. Værelserne byder på moderne faciliteter såsom aircondition, TV, kaffefaciliteter, fuld minibar og flotte badeværelser. Men den største attraktion er og bliver beliggenhed, og den får du det fulde udbytte af på din private balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og lytte til fuglekvidderet i regnskoven omkring dig. Japamala Resort er ikke oplagt, hvis du ønsker masser af liv, restauranter og butikker omkring dig. Men drømmer du om at slippe væk fra det hele på en vidunderlig tropeø, bliver det ikke meget bedre end dette.
Ved ankomsten bydes du velkommen på behørig vis, hvorefter resten af dagen er fri til at slappe af i de skønne omgivelser.

Dagene er frie til at slappe af i de skønne omgivelser. Nyd solen på standen, eller slap af på din private terrasse. Poolområdet er også imponerende, og udsigten over øen og havet bliver ikke meget bedre end fra den store pavillon på pæle ude i havet, der er forbundet med stranden via en lang gangbro. Under vandoverfladen venter farvestrålende koraler og fiskestimer på at blive udforsket, hvilket gør Tioman Island til et af de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Du kan også udforske junglestierne omkring resortet eller besøge nogle af øens små landsbyer, hvor lokale restauranter frister med alt godt fra havet. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Det er tid at tage afsked med Tioman Island, så efter morgenmaden går turen tilbage mod fastlandet. Her står en chauffør klar til at køre dig til lufthavnen i Kuala Lumpur, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Kuala Lumpur t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Kuala Lumpur Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i luxe crib værelse på Villa Samadhi inkl. morgenmad
 • Flyvetur over Kuala Lumpur inkl. transport fra/til hotel
 • Walking tour i Kuala Lumpur inkl. frokost
 • Flyrejse fra Kuala Lumpur til Johor Bharu t/r
 • Transport fra Johor Bharu Lufthavn med bil og båd til Tioman Island t/r
 • 7 nætter i Tree Top Chalet på Japamala Resort inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 apr 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Malaysia

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Artikler

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel