Rejser til det vestlige Malaysia: Tropeøer, regnskov og storbypuls

Rejs til Malaysias fastland, der er et overflødighed af oplevelser fra storby over regnskov til vidunderlige tropeøer med det fineste sand. Nedenfor kan I læse mere om de mange rejseoplevelser, som en rejse til Malaysias fastland samt øerne Langkawi og Perhentian har at byde på. Vi glæder os til tilrettelægge jeres rejse til det vestlige Malaysia.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i det vestlige Malaysia

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i det vestlige Malaysia udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Kuala Lumpur

Den kulturelle smeltedigel Kuala Lumpur er en både historisk og meget moderne by. Byen rummer mange facetter og en billig og effektiv måde at komme rundt til de vigtigste seværdigheder i form af det effektive togsystem Light Rail Transit.

Snyd ikke jer selv for et besøg ved Petronas Twin Towers, der med deres 452 m er verdens højeste tvillingetårne. Den imponerende stål- og glaskonstruktion huser blandt andet et stort antal kontorer fordelt på tårnenes 88 etager.

En tur op til gangbroen Skybridge på 41. etage er gratis, men der er begrænsning på antallet af besøgende, så kom tidligt, hvis I vil sikre jer en billet. For foden af tårnene ligger KLCC park, der med sine skyggefulde steder, stort anlagte legeplads og børnepool er en oase i byen. Fra parken har I det bedste udsyn til tårnene. Et andet godt sted at slappe af, er den store Lake Garden, hvor I også finder Kuala Lumpurs sommerfugle- og fuglepark. Her kan I på tæt hold se et stort udvalg af de mange smukke fugle, der lever i Malaysias regnskov, blandt andet papegøjer og de store tukanfugle.

 

Kuala Gandah Elefant Rehabiliteringscenter

Cirka 100 kilometer nord-øst for Kulala Lumpur ligger Kuala Gandah Elefant Rehabiliteringscenter. Centrets formål er at beskytte bestanden af elefanter ved at redde dem fra fangenskab og forberede dem på at vende tilbage til regnskoven.

Her venter der jer en fantastisk oplevelse, hvor I kommer tæt på disse store godmodige dyr. I får mulighed for at fodre dem og ride på deres ryg. For de modige sjæle vil der ligeledes være mulighed for at svømme og bade med elefanterne i floden.

Taman Negara

Taman Negara er verdens ældste regnskov med 130 millioner år på bagen, og her er flere plante- og dyrearter end noget andet sted i verden. Denne storslåede, frodige region er et tilflugtssted for truede arter såsom den asiatiske elefanter, tigre, leoparder og næsehorn, men antallene er lave, og det er sjældent, I oplever dem i det fri.

I vil dog sandsynligvis se slanger, firben, aber, små hjorte og måske tapir. Taman Negara er i øvrigt et af de bedste steder i Asien, at opleve den ægte tætte regnskov. Træerne er enorme både i højde og drøjde. Nogle har så stor omkreds, at der skal flere end 10 personer til at nå rundt om dem. Sollyset blokeres næsten helt af det tykke grønne dække foroven, så skovbunden er mørk og skyggefuld. Luftfugtigheden i regnskoven er høj og varmen intens.

Cameron Highlands

Cameron Highlands er et område med storslået natur og kølig ren luft. Det malaysiske højland ligger 1542 meter over havets overflade. Der er derfor en behagelig gennemsnitstemperatur på omkring de 21 grader. Der er en dejlig atmosfære og en betagende natur i området, og stedets engelske præg fornægter sig ikke. I vil opleve, at mange af de gamle bygninger er lavet i bindingsværk, og I kan derfor passende runde eftermiddagen af med en traditionel afternoon tea.

Belum Rainforest

Regnskoven i Belum er over 130 millioner år gammel og Malaysia halvøens næststørste efter Taman Negara. Belum Nationalparken ligger ved grænsen til Thailand og området blev først gjort tilgængeligt for offentligheden i halvfemserne. Belum er en drøm for jer, som sætter pris på vild natur.

Den enorme uberørte jungle er meget rig på flora og fauna, og med lidt held vil I få et glimt af nogle af regnskovens beboere. Området er hjem for flere end 270 fuglearter og 100 forskellige pattedyr; heriblandt tapirer, malaybjørne, som lokalt kaldes “sun bears”, tigre, aber og de truede sumatra næsehorn.

I Belum kan I opleve Jahai og Temiar folket, som er nogle af de etniske grupper på den Malaysiske halvø. Her får I et indblik i deres traditionelle livsstil. Der er desuden rig mulighed for at vandre i junglen, hvor I, med lidt held, vil støde på verdens største blomst rafflesia. Tag også en svalende dukkert ved et naturskønt vandfald, eller pak fiskegrejet og tag på fisketur.

Perhentian Islands

De paradisiske øer, Perhentian Islands, som ligger mindre end en times sejltur fra Malaysias østkyst er bestemt et besøg værd. De to øer Perhentian Kecil (den lille ø) og Perhentian Besar (den store ø) er stedet for jer, der søger hvide sandstrande, afslapning og god snorkling og dykning i krystalklart vand.

Øerne er fortsat relativt uberørte og de eneste permanente beboere bor i en lille fiskerby på Perhentian Kecil. Bortset fra stier, der skærer sig gennem junglen, er der ingen veje på øerne. Den eneste måde at komme rundt på er ved at gå gennem junglen eller tage en såkaldt hav-taxa.

Langkawi Island

Langkawi øerne er synonymet for et tropisk paradis med hvide strande, svajende palmer, krystalklart vand og betagende solnedgange. Langkawi ligger i Andamanerhavet kun få kilometer fra den thailandske grænse, og består i virkeligheden af 104 øer (eller 99 afhængig af tidevandet), hvoraf kun fire er beboede. Den største af disse, Puala Langkawi, indbyder til afslapning med sine talrige hvide sandstrande.

Snak Det vestlige Malaysia med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel