Rejser til Laos

Det uspolerede Asien med munke, markeder og eventyrlige landskaber

Rejs til Laos med MarcoPolo og få en oplevelse af at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som ”Riget med en million elefanter”. Oplev munke klædt i orange klæder, smukke templer, farverige markeder og det eventyrlige landskab langs Mekong Floden.

Efter 300 år med en uendelig række af krige har freden endelig sænket sig over Laos. Og sikken ro. Det langsomme tempo, den iørefaldende ro og den uspolerede charme gør, at man let kommer til at føle sig som en opdagelsesrejsende.

Laos er lidt mere end fem gange så stort som Danmark, men landet har kun omkring 6 millioner indbyggere. Størstedelen af befolkningen er bønder, som lever i afsidesliggende landsbyer. To tredjedele af landet er dækket af frodige grønne bjerge, dybe dale og brede floder. Den sidste tredjedel er flade sletter, hvor man blandt andet dyrker verdens fineste kaffe.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Laos

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. De skal være en oplevelse i sig selv. Her kan du se et udvalg af vores foretrukne hoteller i Laos. Men vi har mange flere.

Aktiv ferie i Laos

Flere af Exodus’ grupperejser til Asien går også til Laos, hvor I vil opleve det oprindelige Østen. Munkene går rundt i gaderne, smukke templer pryder landskabet, og der hersker en afslappet stemning blandt den venlige, lokale befolkning.

Gå til Exodus

Oplevelser i Laos

Snak Laos med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel