Rejser til Laos

Det uspolerede Asien med munke, markeder og eventyrlige landskaber

Rejs til Laos med MarcoPolo og få en oplevelse af at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som ”Riget med en million elefanter”. Oplev munke klædt i orange klæder, smukke templer, farverige markeder og det eventyrlige landskab langs Mekong Floden.

Efter 300 år med en uendelig række af krige har freden endelig sænket sig over Laos. Og sikken ro. Det langsomme tempo, den iørefaldende ro og den uspolerede charme gør, at man let kommer til at føle sig som en opdagelsesrejsende.

Laos er lidt mere end fem gange så stort som Danmark, men landet har kun omkring 6 millioner indbyggere. Størstedelen af befolkningen er bønder, som lever i afsidesliggende landsbyer. To tredjedele af landet er dækket af frodige grønne bjerge, dybe dale og brede floder. Den sidste tredjedel er flade sletter, hvor man blandt andet dyrker verdens fineste kaffe.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Læs mere her

Snak Laos med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Laos

Flere af Exodus’ grupperejser til Asien går også til Laos, hvor I vil opleve det oprindelige Østen. Munkene går rundt i gaderne, smukke templer pryder landskabet, og der hersker en afslappet stemning blandt den venlige, lokale befolkning.

Gå til Exodus

Oplevelser i Laos

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel