Vat Phu cruise

Pakse blev grundlagt af franskmændene i 1905 og er med sine ca. 68.000 indbyggere den største by i det sydlige Laos. Ud over et par enkelte historiske bygninger og et livligt marked er Pakse i sig selv ikke den mest spændende by i Laos. Men byen er et glimrende udgangspunkt for store oplevelser i omegnen. Oplev Mekongflodens maleriske landskaber og mange seværdigheder på dette dejlige 3 dages Vat Phu Cruise fra Pakse i det sydlige Laos. De  4000 øer, fascinerende Champasak og ikke mindst det idylliske landsbyliv langs flodens bredder.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Om formiddagen kl. 10.30 sejles I med en longtail-båd sydpå fra Pakse mod Champassak. Båden zig-zagger gennem flodens milde strømme og sandbanker, inden I ankommer til Champassak, hvor frokosten venter ved flodens bred. Efter frokost går I på en guidet tur til templet Vat Phou. Ved skumring er der ombordstigning på flodbåden Vat Phou, som er jeres hjem de næste to nætter. Vat Phou glider langsomt ned ad floden, og I kan nyde livet langs bredden, mens solen går ned over det storslåede landskab. Båden ankrer op for natten nær en lille laotisk landsby. Middagen serveres på dækket, mens I nyder tropenatten i al sin pragt.

Morgenmaden serveres på båden, mens der sejles videre mod Huei Thamo. Kun få minutters gang fra den lille by gemmer skoven på et fantastisk tempel – Oum Moung. Efter besøget i landsbyen og templet fortsætter sejlturen sydpå ad Mekong-floden. Frokost nydes på båden, inden I ankommer til Ban Ia Tre tæt ved Khong Island – en del af området: “De 4000 øer”. I besøger en laotisk landsby og oplever, hvordan tiden har stået stille, og livet leves, som det er blevet levet i årtier. Tilbage på skibet dækkes der igen op til middag, der nydes under stjernerne til lyden af den tropiske nat.

Dagen begynder med morgenmad og friskbrygget kaffe ombord, mens båden langsomt bevæger sig med strømmen til Ban Veuthong. Fra landsbyen stiger I ombord på en longtail-båd, der sejler jer til Khong Island. Efter besøget sejles I ind til fastlandet. Tilbage på land venter frokosten, inden turen går med minivan til det storslåede Khong Pha Peng-vandfald nær grænsen til Cambodja, der også betegnes som: “The Niagara Falls of the East”. Når vandfaldet er udforsket, kører I til Pakse, hvor turen ender ud på eftermiddagen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Pakse og det sydlige Laos

Vi kender de skønneste steder i Pakse og det sydlige Laos og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages/2 nætter cruise på Vat Phou båden
  • 2 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 2 x middag
  • Alle transporter og udflugter ifølge program
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel