Eventyr på Mekongfloden

Mekongfloden flyder roligt igennem Sydøstasien, og et cruise på denne mægtige flod er en spændende og komfortabel måde at kombinere rejser i det nordlige Thailand med eventyr i det uturistede Laos. På denne rejse fra Chiang Rai til Luang Prabang får I rig mulighed for at opleve det nordlige Laos’ fantastiske natur og livet langs floden.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes i lufthavnen i Chiang Rai-byen, der er lillebror til den langt mere besøgte Chiang Mai, men her er rigeligt at give sig til. Byen har mange smukke gamle templer, og om aftenen omdannes en stor del af centrum til et livligt natmarked. Brug dagen til på egen hånd at opleve denne fascinerende nordthailandske by, der ser forbavsende få turister.

Thailand - Chiang Rai

Rejsen mod Luang Prabang tager sin begyndelse tidligt næste morgen, når I forlader Chiang Rai med kurs over land mod Chiang Khong. Her forlades Thailand, og I sejler over floden til den lille laotiske by Houei Say. Her fortsætter rejsen ad Mekong-floden dybt ind i Laos ombord på båden Luang Say. Undervejs stopper båden ved landsbyer langs floden, hvor I kan opleve den landlige stemning og de etniske minoriteters hverdag. Lige før solen går ned, indkvarteres I på Luang Say Lodge, der ligger ved den lidt større landsby Pakbeng med en fantastisk udsigt over Mekong-floden.

Ved 8.30-tiden går I igen om bord på Luang Say og sejler videre på anden etape af turen mod den gamle kongeby, Luang Prabang. Første stop er ved en lille H’mong-landsby. I fortsætter til Pak Ou-hulerne. Hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af Buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne går turen mod Luang Prabang. På vejen gøres stop i små landsbyer, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir. Båden sejler videre mod syd og snart dukker Luang Prabang op i horisonten i al sin idylliske pragt.

Rejser til Laos - Luang Prabang

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Luang Prabang

Vi kender de skønneste steder i Luang Prabang og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Chiang Rai Lufthavn til Legend Chiang Rai
  • 1 nat på Legend Chiang Rai inkl. morgenmad
  • 2 dages bådcruise på Mekongfloden inkl. to frokoster og en middag
  • 1 nat på Luang Say Lodge i Pakbeng inkl. morgenmad
  • Udflugter og sightseeing med engelsktalende guide ifølge program

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel