Magiske Luang Prabang

Sydøstasiens bedst bevarede by. En kulturel tidsboble. Det autentiske Asien. Luang Prabang er blevet kaldt mange ting, og man kommer ikke udenom, at denne hyggelige gamle by er noget ganske særligt.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til den hyggelige gamle by Luang Prabang bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen bruges på sightseeing i Luang Prabang, hvor I besøger det tidligere kongepalads samt nogle af de mange gamle templer. Dagen afsluttes på toppen af Mount Phou Si med en enestående udsigt til solnedgangen over den gamle kongeby og Mekong-floden. Brug evt. aftenen på det daglige natmarked, der bliver stillet op i byens hovedgade.

Rejser til Laos - Luang Prabang

I en smal “long-tail”-båd sejler I op ad Mekong-floden mod de mystiske Pak Ou-grotter. Undervejs stopper I i lokale landsbyer og besøger det royale tempel Wat Longkhoun. Pak Ou-hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden og kan bedst nås med båd. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af Buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne krydses floden til Ban Ou, hvorfra turen tilbage mod Luang Prabang foregår i bil. Der stoppes i små landsbyer på vejen, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir.

Laos - Pak Ou Caves

For de morgenfriske venter der en stor oplevelse. Stå tidligt op, og oplev de orangeklædte munkes morgenritual, hvor de med deres sorte skåle går rundt i byen og modtager almisser fra byens befolkning. Sticky rice er en uundgåelig del af disse bidrag, og mange lokale er endnu tidligere oppe for at tilberede maden til munkene. Efter en velfortjent morgenmad går turen til byens marked. Her kan I blandt andet købe antikviteter, tæpper og sølvsmykker, som er håndlavet af de laotiske bjergstammer. Efter jeres indkøb er det tid at sige farvel til Luang Prabang, og I køres til lufthavnen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Luang Prabang

Vi kender de skønneste steder i Luang Prabang og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Luang Prabang Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på turistklasse hotel i Luang Prabang inkl. morgenmad
  • Sejltur i longtail boat til Pak ou Caves dag 2
  • Besøg i landsbyer dag 2
  • Morgenritual dag 3
  • Besøg ved Luang Prabangs marked dag 3

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel