Det ukendte sydlige Laos

Laos ser ikke ret mange udenlandske turister, og de få vesterlændinge, der finder vej til dette lille land, besøger som regel de nordlige egne omkring Luang Prabang og Vientiane. Det betyder, at det sydlige Laos knap nok er opdaget af turismen. Men godt for det. For her venter storslåede ruinbyer, uberørt landlig idyl og 4.000 småøer bare på at blive udforsket af eventyrere, der gerne lægger de gængse rejseruter bag sig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra byen Pakse bliver I hentet af jeres privatchauffør og guide fra morgenstunden. Snart lægger I byen bag jer og kører sydpå til Champasa, der indtil for godt 30 år siden var royal hovedstad. I dag er byen ikke speciel interessant, men det er derimod det storslåede ruinkompleks Wat Phu Champasak uden for byen. Bygningerne, der i 2001 blev udnævnt af UNESCO som Verdens kulturarv, blev opført af khmererne, der også stod bag Angkor Wat i Cambodja. Efter frokost fortsætter rejsen sydpå.
Denne gang i piskerisbåd til øen Don Daeng midt i Mekong-floden, hvor I indlogeres på den lille ø for de næste to nætter. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af eller måske udforske øen på cykel.

Laos - Wat Phu Champasak

Efter en tidlig morgenmad fortsætter I i bil og båd til øen Done Khone. I befinder jer nu midt i Si Phan Dong, som betyder »4.000 øer. Det er her, man finder det bredeste sted på Mekong-floden. I sejler ud i piskerisbåd på oplevelse i det lille øhav.  De store øer, der stikker oven vande hele året, er beboet af lokale bønder. Andre øer stikker kun få centimeter op over vandet. Vandfaldet Liphi er et kønt syn, men den største attraktion er blot at sidde stille og roligt i båden og se de uberørte landskaber glide forbi i en ubrudt strøm. Tilbage på landjorden går turen til Khone Phapeng, der er et af de største vandfald i Sydøstasien, inden I returnerer til hotellet på Don Daeng.

Rejser til Laos - Li Phi waterfalls

Efter en stille og rolig morgenmad starter turen tilbage til Pakse, hvorfra der er forbindelse til resten af Laos, Cambodja og Thailand.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Laos

Vi kender de skønneste steder i Laos og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter og udflugter på privat basis med engelsktalende guide
  • 2 nætter på La Foile Lodge i Don Daeng inkl. morgenmad
  • Sightseeing ved Champasak dag 1
  • Udflugt til Laos’ lille øhav dag 2

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel