Rejser til Pakse og det sydlige Laos

Rejs til charmerende Pakse, der blev grundlagt af franskmændene i 1905. Pakses seværdigheder ligger centralt og kan derfor ses i løbet af en dag. Oplev blandt andet en buddhistisk ceremoni i det store, smukke tempel Wat Luang. Templet er hjem for en buddhistisk munkeskole og derfor er munke, klædt i orange rober, ikke et ualmindeligt syn i området. Byens ældste tempel, Wat Phabad, genkendes let med dets farverige stupaer og skulle efter sigende have et fodaftryk af Buddha. Foruden byens templer – besøg Ban Keosamphanh, der er en tidligere fransk militærlejr, hvor man i dag finder skønne, grønne rismarker og det ældste marked i Pakse.

Udover egne seværdigheder er Pakse udgangspunkt for videre udforskning. blandt andet Bolaven-plateauet, der er et stort, frugtbart og højtliggende område. Plateauet er hjem for en række stammer og opkaldt efter den største, Laven-stammen, der er kendt for at dyrke noget af det bedste Arabica kaffe i verden. Fra Pakse kan man også besøge templet Vat Phou (Wat Phou), der blev udnævnt af UNESCO som verdensarv i 2001. Fra Vat Phou kan man sejle ned ad Mekong og nå øgruppen Si Phan Don (De 4000 øer). De mest populære turistmål er øerne Don Khong (Khong Island), Don Det og Don Khon, hvor du kan møde den venlige lokalbefolkning.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Pakse

Snak Pakse og det sydlige Laos med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Pakse og det sydlige Laos. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Pakse og det sydlige Laos.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel