Tropeøen Gili Trawangan

Tropeøen Gili Trawangan ligger lige ud for Lomboks nordvestlige kyst og byder på alt, hvad der hører sig en tropisk badeferie til. Her er de lækreste kridhvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand, hvor smukke koralrev stråler om kap med de farvestrålende tropefisk. Her er ingen biler, ingen travle butiksgader og ingen stress. Derimod er stemningen ualmindelig afslappet, og det smitter.
Gili Trawangan og de to mindre naboøer blev “opdaget” af backpackere i starten af 80’erne. Men i dag tiltrækker øerne rejsende i alle aldre. Godt hjulpet af de charmerende små butique-hoteller, der er åbnet de seneste år. Dette har dog ikke ødelagt øernes afslappet stemning, og Gili-øerne er perfekt for alle, der bare drømmer om at dase på en ægte tropeø, snorkle i det klare vand og spise gode middage på små, lokale restauranter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Bali går turen mod Gili-øernes paradisstrande. I bliver afhentet på hotellet og kørt til havnen ved Padangbai, hvorfra der sejles med hurtigbåd til Gili Trawangan – en tur på ca. 2 ½ time. Alt efter tidevandet lægger I enten til ved øens badebro eller direkte ved stranden. Her står en hestevogn klar til at køre jer til hotellet. Der er ingen motoriserede køretøjer på øen, så hestevogn og cykler er de eneste transportmidler.
Intet på Gili Trawangan er ret langt væk, så inden længe kan I indlogere jer på jeres hotel for de kommende tre nætter. Desa Dunia Beda er et charmerende førsteklasses boutiquehotel bestående af blot 12 villaer spredt ud mellem palmer og tropisk bevoksning helt ned til stranden. Villaerne er traditionelle indonesiske træhuse hentet på blandt andet Java, der er blevet nænsomt restaureret og opgraderet med masser af moderne komfort. Villaerne varierer i størrelse. Men alle byder de på faciliteter såsom moderne badeværelser, air condition, sikkerhedsboks og internet. Det hele fuldendes af den gennemførte antikke stil med myggenet over himmelsengen og smukke mørke træmøbler. Hver villa har også sin egen terrasse, hvor I kan slappe af i solen og nyde de skønne omgivelser. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af og udforske området. Gå en tur langs stranden eller find en god plads ved poolen. Inden længe er I helt nede i tempo – præcis som resten af øen.

Gili Trawangan er med sine omkring 800 indbyggere den største af tre Giliøer, der ligger ud for Lomboks kyst. Gili Air er den mindste, mens Gili Meno er den mindst besøgte og tyndest befolkede i øgruppen. I dag besøger du de to øvrige Gili-øer på en fin sejltur. En hestevogn kører dig ned til badebroen, hvor skibet ligger klar. Første stop er Gili Meno, som udforskes i hestevogn. Små spisesteder ligger langs øens stier, og nær kysten ses lokale bådsbyggere på arbejde. I passerer også en lille sø, inden I kigger indenfor hos en kokosbonde, der viser, hvordan man høster de populære nødder. Fortsæt til øens vestkyst, der byder på den bedste snorkling på alle Gili-øerne. Der er koralrev direkte ud fra stranden, mens flere kan nås med båd. Med held ser du måske nogle af de havskildpadder, der holder til omkring disse rev.
Ved middagstid går turen videre til den lille ø Gili Air, hvor frokost serveres på en lokal restaurant helt ned til øens hvide sandstrand. Efter frokosten er der god tid til at nyde stranden og havet, inden turen sidst på eftermiddagen går tilbage til Gili Trawangan og den ventede hestevogn.

Gili og Lombok

Dagen er fri til at slappe af på stranden eller ved poolen. I kan låne snorkleudstyr på hotellet og udforske livet under havoverfladen. Det er muligt at snorkle direkte fra stranden, men de bedste steder nås på en snorkeltur med båd. Hotellet kan også arrangere fisketure, massage eller en sightseeingtur til Lombok, hvis I har lyst til det. Når sulten melder sig, er I i de bedste hænder. På hotellets egen restaurant fremtryller kokkene både lokale specialiteter, grillede fiskeretter og internationale favoritter. Eller besøg et af de lokale spisesteder, der ligger rundt om på øen.

Det er blevet tid til at tage afsked med Gili øernes hvide sandstrande og atter sætte kursen mod Bali. I bliver hentet på hotellet og kørt til færgelejet, hvorfra I sejler med hurtigbåd til Padang Bai på Bali. Her står en chauffør klar til at køre jer til jeres hotel på Bali eller til lufthavnen i Denpasar.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Lombok og Gili-øerne

Vi kender de skønneste steder i Lombok og Gili-øerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel eller lufthavn på Bali med bil og båd til Gili Trawangan t/r
  • Transfer med Cidomo på Gili t/r
  • 3 nætter i joglo villa på Desa Dunia Beda inkl. morgenmad
  • Snorkeludflugt inkl. frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel