Opdag Gili og Lombok

Oplev de smukke tropeøer Gili og Lombok på denne 5 dages tur fra Bali. Her venter både krystalklart vand og kridhvide sandstrande på Gili samt soft trekking og kulturoplevelser på Lombok.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I dag går turen til paradisstrande på Gili øerne. Du bliver afhentet på hotellet og kørt til havnen ved Padangbai, hvorfra der sejles med hurtigbåd til Gili Trawangan; en tur på ca. 2,5 time. Ved ankomsten til Gili bliver du hentet ved båden og kørt med det lokale transportmiddel, en cidomo, til dit hjem for de næste to nætter. Cidomo er en hestevogn, og sammen med cykler er de det eneste transportmiddel på Gili.

Tropeøen Gili Trawangan

Gili Trawangan er med sine omkring 800 indbyggere den største af tre Gili øer, der ligger ud for Lomboks kyst. Gili Air er den mindste, mens Gili Meno er den mindst besøgte og tyndeste befolkede i øgruppen. I dag besøger du de to øvrige Gili-øer på en fin sejltur. En hestevogn kører dig ned til badebroen, hvor skibet ligger klar. Første stop er Gili Meno, som udforskes i hestevogn. Små spisesteder ligger langs øens stier, og nær kysten ses lokale bådsbyggere på arbejde. Du passerer også en lille sø, inden du kigger indenfor hos en kokosbonde, der viser, hvordan man høster de populære nødder. Fortsæt til øens vestkyst, der byder på den bedste snorkling på alle Gili øerne. Der er koralrev direkte ud fra stranden, mens flere kan nås med båd. Med held ser du måske nogle af de havskildpadder, der holder til omkring disse rev.
Ved middagstid går turen videre til den lille ø Gili Air, hvor frokost serveres på en lokal restaurant helt ned til øens hvide sandstrand. Efter frokosten er der god tid til at nyde stranden og havet, inden turen sidst på eftermiddagen går tilbage til Gili Trawangan og den ventede hestevogn.

Indonesien - Gili Trawangan

Efter morgenmaden bliver du kørt med cidomo til havnen, hvor en speedbåd venter på at sejle dig til øen Lombok. Ved ankomsten bliver du hentet og kørt til dit hotel, hvorefter dagen er fri til afslapning. Under dit ophold på Lombok bor du på den skønne strand Senggigi, som byder på både restauranter og forretninger. Derudover findes livlige markeder med et stort udvalg af håndvævede stoffer, den kendte Lombok-keramik og flettede kurve.

Lombok er nok bedst kendt for sine smukke sandstrande. Men øen har også meget andet at byde på. Både befolkningen, kulturen og naturen adskiller sig markant fra Bali. Lombok er en kontrasternes ø med frodige regnskove, tørre sletter og naturligvis de lækre sandstrande. Det er også her, du finder Indonesiens tredjehøjeste bjerg; den aktive vulkan Mount Rinjani, der rejser sig 3.726 meter over havets overflade. Befolkning er lige så mangfoldig og består af en blanding af hinduer og muslimer, hvilket afspejler sig i de mange forskelligartede ceremonier, man kan opleve på øen.

Indonesien - Lombok

I dag venter en spændende heldagstur med privatchauffør og guide, der giver en god introduktion til Lomboks natur og kultur. Efter morgenmaden går turen til det lokale Gunung Sari Kebon Roek morgenmarked, hvor de lokale kommer for at købe fisk, krydderier, grønsager og kød til dagens måltider. Herfra fortsætter turen til Lingsar-templet, der ligger mellem rismarker i udkanten af Mataram. Templet udtrykker en fascinerende blanding af balinesisk hinduisme og Lomboks særlige udgave af islam kendt som waktu telu. Det blev bygget i 1714 af kong Anak Agung Ngurah, og de smukke bygninger har en tæt forbindelse til hellige bjerge på begge øer. I templet kan du få et ønske opfyldt ved at ramme et helligt bassin med en mønt, eller tiltrække den hellige ål, der lever i templets vandingskanaler.

Fra templet er der ikke langt til Pura Agung Narmada, der blev bygget som sommerpalads til kongen af Mataram i 1805. Da han ikke længere var i stand til at bestige den mægtige vulkan Mount Rinjani for at ofre i kratersøen, byggede han paladset som en erstatning for vulkanen og dens hellige sø. Narmada-paladset og den tilhørende frodige have indbyder til en slentretur i den smukke vegetation, der også byder på et bassin med vand fra hellige kilder.

Frokosten serveres på en lokal restaurant, inden turen fortsætter til West Nusa Tengara Museum, der huser en fin samling af historiske genstande fundet på Lombok og naboøen Sumbawa. Det er ikke noget stort museum. Men samlingen dækker en række emner såsom geologi, flora, fauna, arkæologi, etnografi, historie og kunsthåndværk og giver derved en god introduktion til både naturen og kulturen i denne del af Indonesien.

Fortsæt til vandpaladset Mayura med dets ’flydende pavillon’ bygget midt i en kunstig sø omgivet af mangosteen-træer. Tidligere fungerede bygningen som en retsbygning og til brug ved vigtige møder. Paladset blev bygget i 1744, og arkitekturen byder på den samme blanding af hinduistisk og islamisk stil, som Lingsar-templet. Tag dig god tid til at nyde paladset og stemningen, inden turen går tilbage til hotellet.

Rejser til Lombok med MarcoPolo

Det er blevet tid til at tage afsked med Lombok. Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du kan fortsætte jeres rejse videre rundt i Indonesien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Lombok og Gili-øerne

Vi kender de skønneste steder i Lombok og Gili-øerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel eller lufthavn på Bali med bil og båd til Gili Trawangan
  • 2 nætter i deluxe hytte på Villa Grasia på Gili Trawangan inkl. morgenmad
  • Snorkeltur på Gili Trawangan
  • Transport med speedbåd fra Gili Trawangan til Lombok
  • 2 nætter i Sunset View værelse på Sudamala Senggigi på Lombok inkl. morgenmad
  • Privat heldagsudflugt inkl. frokost på Lombok med engelsktalende guide
  • Privat transport fra hotel til lufhavnen på Lombok

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel