Kura Kura – Indonesiens ukendte tropeparadis

Drømmer I om at dase i palmernes skygge på en smuk, uberørt tropeø omgivet af turkisblåt vand og farvestrålende koralrev? Så er den sjældent besøgte øgruppe Karimunjawa mellem Java og Borneo sagen. Strandene er fabelagtige, og i den store lagune omkring øen venter rige koralrev på at blive udforsket. Men selvom I er langt fra de gængse turistruter, kommer I ikke til at mangle noget. Kura Kura Resort er et lækkert 4-stjernet resort bestående af luksuriøse hytter spredt ud mellem kokospalmerne på en 22 hektar stor privat tropeø. Faciliteter er indbydende, og servicen forstærker kun følelsen af at være i paradis.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra lufthavnen i Semarang på Java flyver I til øgruppen Karimunjawa,en tur på ca. 45 minutter. Ved ankomsten bliver I hentet og turen går nu med speedbåd til den private tropeø, som er stedet, hvor I finder det lækre Kura Kura Resort.
Kura Kura Resort ligger fantastisk smukt mellem slanke kokospalmer på en privat tropeø i den sjældent besøgte øgruppe Karimunjawa nord for Java. Resortet består af 37 yderst komfortable stråtækte hytter i lokal stil. De 15 deluxe og superior-hytter på 35 m2 er alle indrettet i lyse farver med højt til loftet og god brug af mørkt træ, der skaber den helt rigtige tropiske stemning. Alle vender de mod vest, og gennem de store vinduer kan I se havet mellem palmerne. Endnu mere luksuriøse er de 20 poolvillaer på hver 320 m2, der blandt andet byder på en skyggefuld åben pavillon med direkte adgang til den 4×8 meter store private pool. Større familier kan overveje de store familievillaer, der byder på to soveværelser, privat pool, masser af faciliteter og hele 600 m2 at boltre sig på.

Kura Kura Resort indbyder til afslapning i vandkanten eller det indbydende poolområde. Her er masser af fred og ro, og I er aldrig langt fra havet, hvor havkajakker og snorkleudstyr er til fri afbenyttelse. Men ønsker I den fuldendte Robinson Cruise-oplevelser sejler resortet jer gerne til en af de ubeboede naboøer, hvor I kan have øen og de lækre strande helt for jer selv. Men bare rolig; I får en god frokostkurv med, og båden skal nok komme og hente jer igen. Helt andre oplevelser venter under havoverfladen. Både snorkling og dykning er glimrende i havet omkring øen, og delfiner ses med jævne mellemrum på sejlture gennem øgruppen.
Når sulten melder sig, er I i de bedste hænder. Resortets kokke fremtryller fantastiske retter med friskfangede fisk, rejer og hummere. Men også retter fra både det indonesiske køkken og Middelhavsområdet er at finde på menukortet.
Med andre ord er Kura Kura Resort det perfekte valg for alle, der bare ønsker at slappe af på i smukke tropiske omgivelser, uden at skulle dele oplevelsen med et væld af andre turister.

Indonesien - Karimunjawa - Kura Kura Resort

I nyder en sidste morgenmad på Kura Kura inden turen atter går mod speedbåd tilbage til lufthavnen, hvorfra I flyver til Semarang. Det er naturligvis muligt at forlænge opholdet på øen eller kombinere det med en rejse rundt på Java til øens mange kulturelle og naturlige seværdigheder.

Bemærk: Resortet har kun åbent fra maj til og med oktober.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Java

Vi kender de skønneste steder i Java og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra Semarang til Karimunjawa t/r
  • Transport med speedbåd fra Karimunjawa til Kura Kura Resort t/r
  • 3 nætter i superior seaview cottage på Kura Kura Resort inkl. morgen- og aftensmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel