Komodo – dragernes ø

Besøg Komodo – dragernes ø. I århundreder fortalte asiatiske sømænd historier om en ø på kanten af verden, der var beboet af rigtige drager. Senere forkastede man historierne som myter og pure opspind – lige indtil man fandt øerne Komodo og Rinca i hjertet af det indonesiske øhav. Du har tre dage til at opleve dette fantastiske sted. Der venter dig blandt andet en sejltur til Rinca, en lille i ø i nærheden af Komodo. Øen er berømt for sine Komodo varaner, vilde grise, bøfler og flotte fugle. Du sejler videre til Komodo, hvor en lokal ranger viser dig, hvor varanerne holder til. Der bliver desuden mulighed for at snorkle og bade på turen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Det er en kort flyvetur fra Bali, men alligevel er det en hel anden verden, der venter jer i Labuan Bajo. Byen ligger i den vestlige ende af øen Flores, der er kendt for sine smukke og dramatiske landskaber. Efter ankomsten til hotellet er resten af dagen til fri disposition indtil middagen nydes på hotellet.

Efter en tidlig morgenmad er det tid at stå til søs. Turen går først til Rinca, en lille i ø i nærheden af Komodo. Øen er berømt for sine Komodo varaner, vilde grise, bøfler og flotte fugle. Herefter går turen videre til Komodo. Sejlturen tager omkring tre timer i en god, lokal træbåd. Ved ankomsten til Komodo lægger båden til langs kysten. Fra stranden fører en lokal ranger jer ind på øen, hvor varanerne holder til. Der gøres stop på en strand – sandsynligvis Pink Beach – hvor det er muligt at snorkle og bade sikkert fra stranden, der her har en næsten lyserød farve. Frokost serveres på båden. Når tid er, går turen tilbage mod Labuan Bajo og jeres hotel.

Indonesien - Komodo

Morgenmaden nydes på hotellet, inden det er tid at køre i lufthavnen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Komodo-øerne

Vi kender de skønneste steder i Komodo-øerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Labuan Bajo Lufthavn til hotel
  • 2 nætter på simpelt turistklasse hotel inkl. morgenmad
  • Privat udflugt til Rinca og Komodo
  • Engelsktalende guide
  • 1 x frokost
  • 2 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel