Singapore, Java og Bali

Oplev tre meget forskellige sider af Asien på denne store rundrejse til Singapore, Java og Bali.

Med tre nætter i Singapore har du god tid til at udforske byens mange seværdigheder. Gå på opdagelse i de etniske kvarterer, nyd den futuristiske arkitektur, og shop i tusindvis af butikker. Du kan også besøge museer og forlystelsesparker i verdensklasse, og når sulten melder sig, byder Singapore på et gigantisk udbud af mad fra hele verden af høj kvalitet.

Fra Singapore fortsætter du til Java, hvor du oplever solopgangen over det buddhistiske stentempel Borobodur og udforsker det hinduistiske modstykke Prambanan. Du besøger også lokale landsbyer, mærker jordens kræfter i de vulkanske landskaber på Dieng-plateauet og overnatter på en luksuriøs, historisk kaffeplantage med udsigt til en vulkan i det fjerne. I den gamle sultanby Yogyakarta oplever du både den traditionelle og den moderne javanesiske kultur, inden rejsen slutter med luksusbadeferie på det 5-stjernede Belmond Jimbaran Puri ned til en af Balis bedste strande.

STB Lego

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver direkte fra København til Singapore.

Du ankommer til Singapore tidlig morgen, hvor et væld af oplevelser venter. Fra lufthavnen er det let at tage en taxa til dit centralt beliggende hotel for de kommende tre nætter. Herfra har du nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.

Er det shopping, der er i fokus, ligger Singapores berømte shoppinggade Orchard Road med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men du kan naturligvis også benytte dig af “hop on hop off-bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Singapore

Dagene er til fri disposition i denne spændende storby. Dit ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. Du har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle du have lyst til at opleve byen fra oven kan du også tage med Singapore Flyer, der giver dig en fantastisk udsigt over hele Singapore. Du kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.

Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor du kan læne dig tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.

Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard venter, uanset om det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.

Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. Du får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver dig rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at få det bedste ud af Singapore.

Singapore

Fra hotellet i Singapore tager du taxi til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til byen Yogyakarta på det centrale Java.
Ved ankomsten til Yogyakarta bliver du hentet i lufthavnen og kørt mod Borobodur, hvor du indlogeres på hotellet Plataran Heritage. Her har du mulighed for at friske dig lidt op, inden det er tid at se nærmere på de eksotiske omgivelser. Det store Borobodur-tempel gemmer du til i morgen. Men du får en introduktion til Javas rige historie og arkitektoniske arv ved to af områdets mindre kendte templer. Det pyramideformede tempel Mendut huser tre imponerende stenstatuer, mens Pawon-templet er kendt for sin imponerende symmetri. Tilbage på hotellet er resten af dagen fri til at hvile ud oven på rejsen, tage en dukkert i swimmingpoolen eller måske gå en tur i området på egen hånd.

Indonesien - Java - Borobudur

Dagen starter tidligt, så du kan opleve solopgangen over Borobodur. Det er til fulde værd at stå tidligt op efter. For oplevelsen af at stå i den friske morgenluft og se solen stå op over det 1200 år gamle stentempel er enestående. Der er færre mennesker på dette tidspunktet, og der hviler en helt anden ro over tempelområdet end senere på formiddagen.

Den gigantiske buddhistisk helligdom blev opført i 800-tallet og består af to millioner stenblokke. På de nedre niveauer afbilleder kilometervis af smukke stenrelieffer religiøse fortællinger om hverdagslivet på Java, som det blev levet for over 1.000 år siden. Højere oppe skifter billederne karakter. Her bliver dagligdagsscenerne erstattet af mere kosmiske motiver. Toppen prydes af 72 stenklokker med hver sin mediterende Buddha i fuld menneskestørrelse. Til trods for at Borobudur i århundreder lå skjult under tropisk bevoksning og vulkansk aske, er bygningen utrolig velbevaret. Den blev genopdaget i 1814 af Sir Raffles og er i dag optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Efter besøget går turen tilbage til hotellet, hvor en velfortjent morgenmad venter. Dernæst er der tid til at slappe af eller udforske området på egen hånd. Ud på eftermiddagen tager guiden dig med til landsbyen Candirejo. Her oplever du landsbylivet fra ladet af en hestevogn, lokalt kendt som en ’dokar’. Dette er den perfekte måde at udforske livet i en typisk indonesisk landsby. Der er masser af muligheder for at stoppe undervejs og nyde de traditionelle huse eller se de lokale i færd med dagens gøremål. Nogle laver måske cassava-kiks og tørre chilier. Andre spiller gamelan, mens endnu andre har travlt i markerne. Fra landsbyen går turen tilbage til hotellet, hvor aftenen er til fri disposition.

Indonesien - Java - Borobudur

Endnu en spændende dag venter, når du bliver hentet tidligt om morgen af din chauffør og sætter kurs mod Dieng-plateauet. Dette vulkanske plateau i 2.000 meters højde byder på nogle af de mest særprægede landskaber på Java. Her siver svovl ud af sprækker i jorden, undergrunden bobler, og søer i stærke farver fylder landskaberne. Ikke overraskende troedejavaneserne tidligere, at Dieng-plateauet var gudernes hjem. Derfor byggede de smukke stemtempler til ære for guderne, og den dag i dag ligger nogle af de ældste templer på Java spredt ud i den vilde natur. Dieng-plateauet dækkes som regel af tæt tåge fra omkring kl. 11, så det er vigtigt at starte tidligt for at opleve dette særprægede sted.

Når tågen sænker sig, går turen til byen Wonosobo for at spise frokost. Derefter fortsættes ad flotte veje gennem højlandet til et af Javas mest fortryllende åndehuller; det luksuriøse MesaStila Resort og Spa. Det sidste stykke op til MesaStila kører du ad en allé med 20 m høje bambus, der elegant bøjer sig mod hinanden og forstærker følelsen af at køre gennem en skyggefuld tunnel til et af kolonitidens refugier.

MesaStila ligger tilbagetrukket på en frodig bakkeskråning med en enestående udsigt til hele otte vulkaner. Stedet blev grundlagt som en kaffeplantage, og omdrejningspunktet er stadig det oprindelige stuehus fra 1828, hvor du kan sidde på verandaen og nyde udsigten. Restortets andre fællesbygninger er også antikke. De er blevet nænsomt hentet fra hele Java, for siden at blive restaureret og genopført på stedet. For eksempel er receptionen en gammel togstation, som på denne måde blev reddet fra nedrivning. Også de overdådige villaer er i traditionel javanesisk arkitektur og udsmykket med antikviteter. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de storslåede omgivelser. Eksempelvis med en kop lokal kaffe på verandaen i stuehuset og en middag i den smukke restaurant.

Indonesien - Java - Dieng Plateau

Dagen starter med en lækker morgenmad, mens solen hæver sig over vulkanerne i det fjerne. Dernæst køres bilen frem, så du kan besøge tempelkomplekset Gedong Songo. Her i 1.200 meters højde på skråningerne af Mount Ungaran ligger ni stentempler fra det 8. århundrede. Templerne er ikke store, men de er blandt de ældste på Java, og beliggenheden er forrygende. Dernæst fortsættes på hesteryg mod en bjergtop, hvorfra udsigten over højlandets vulkaner er om mulig endnu bedre. Herfra går turen tilbage til MesaStila, hvor der venter en lækker frokost.

Kaffe produceres stadig i højlandet omkring MesaStila. Det hører du meget mere om, når du besøger en af de lokale kaffeplantager og tager på en lille gåtur i markerne. Du oplever også, hvordan bønnerne ristes på traditionel vis, og der bliver naturligvis mulighed for at smage på herlighederne.

Ud på eftermiddagen er det tid at tage afsked med højlandet og køre mod Yogyakarta, der spiller en helt særlig rolle i javanesernes bevidsthed. Jakarta er måske nok Javas politiske og finansielle centrum, men når det kommer til javanesisk kultur, er Yogyakarta øens bankende hjerte. En by med stolte traditioner inden for indonesisk kultur, kunst og uddannelse. Tidligere var Yogyakarta hovedstad i Det Mataramske Rige, og i dag er byen det eneste overlevende sultanat i Indonesien. Efter indlogeringen på det lækre Hotel Tentrem er aftenen fri til at få de første indtryk af byen på egen hånd.

Indonesien - Java - Dieng Plateau

Formiddagen er tilegnet Yogyakartas rige historie og kultur. Første stop er museet Sonobudoyo, der huser alt fra gamle masker, musikinstrumenter og dukketeaterdukker til håndlavede våben. Dernæst besøger du sultanens palads fra slutningen af 1700-tallet, der er et smukt eksempel på javanesisk paladsarkitektur. Sultanen bor stadig i en del af paladset, mens resten er indrettet som et museum for javanesisk kultur.

Fra sultanens palads fortsætter du med cykeltaxi eller motoriseret rickshaw til den nærliggende landsby Kauman. Landsbyen er centrum for islamisk kultur og læreanstalter, og de små smalle gader og stræder er designet på en sådan måde, at de sikrer minimal larm og trafik, der kan forstyrre de studerende. Turen i cykeltaxa slutter ved det historiske vandpalads Taman Sari, som blev bygget i 1758. Det var her sultanens harem i sin tid holdt til.
Kunsthåndværk har altid haft gode kår i Yogyakarta, og sådan er det stadig. Efter frokost på en lokal restaurant besøger du et batik-værksted og oplever, hvordan de farvestrålende tekstiler bliver til. Du får også en kort demonstration af byens berømte dukketeater, inden turen fortsætter mod Prambanan.

Dette enorme hinduistiske tempelkompleks består af adskillige stentempler, hvoraf de største kan ses på lang afstand. Det højeste tempel er tilegnet Shiva og er 47 meter højt. De øvrige to er tilegnet henholdsvis Brahma og Visnu. Jordskælv og vulkanudbrud lagde med tiden Prambanan i ruiner, men i 1953 begyndte den omfattende genopførelse af de historiske monumenter. I dag stråler templerne af fortidens storhed, og det er fantastisk at gå på opdagelse mellem de rigt dekorerede bygninger.

Tilbage i Yogyarkarta afsluttes dagen med middag og en teaterforestilling, der fortæller det klassiske asiatiske eventyr Ramayana. Historien handler om helten Rama og aben Hanuman, der forsøger at redde en bortført prinsesse fra en ond dæmon.

Indonesien - Java - Prambanan

Nyd den sidste morgen i Yogyakarta, inden turen går mod lufthavnen, hvorfra der flyves til Bali, hvor de sidste 6 nætter tilbringes. Ved ankomsten til Bali bliver du hentet i lufthavnen og kørt til det lækre Belmond Jimbaran Puri.

Dagene på Jimbaran er til fri disposition. Belmond Jimbaran Puri er et imponerende luksushotel beliggende helt ned til Jimbaran-stranden, der er blandt Balis bedste. Resortet består af luksuriøse stråtækte hytter spredt ud mellem slanke palmer og tropisk vegetation i en stor have. Hytterne er yderst komfortable, og selv de mindste hytter er på 120 m2, så der er masser af plads. Indenfor byder de på alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer af et 5-stjernet balinesisk resort såsom lækkert badeværelse med badekar, Wi-Fi og en fin udsigt til haven fra din private terrasse.
Resortets naturlige omdrejningspunkt er det store L-formede poolområde, der ligger få skridt fra Jimbaran-strandens hvide sand. Liggestole og parasoller indbyder til afslapning i solen. Men hotellet tilbyder også yoga, tai chi og spabehandler. Du kan også lære hemmelighederne bag det lokale køkken på en kokkeskole eller udforske øen på guidede ture.

Når sulten melder sig, byder hotellets to restauranter på gastronomi af høj klasse. Restauranten Nelayan ligger direkte på Jimbaran-stranden og er specialiseret i friske fiskeretter og cuisine fra Middelhavsområdet. Kokkene bruger europæiske teknikker, men det tilføres et lokalt twist med indonesiske krydderier og ingredienser. På Tunjung Restaurant er fokus derimod på det lokale balinesiske køkken samt specialiteter fra det store indonesiske ørige.

Bali - Belmond Jimbaran Puri - Swimmingpoolen

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Bali, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark tidlig morgen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
10 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 15 jul 2019
ved 2 voksne
fra 27.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 jul 2019 - 15 sep 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 27.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark via Singapore til Jogjakarta og retur fra Denpasar
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 3 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Privat transport fra Jogjakarta Lufthavn til Borobudur
 • Alle udflugter på privat basis med engelsktalende guide
 • 2 nætter på Plataran Heritage Hotel i Borobudur inkl. morgenmad
 • 1 x frokost på Plataran Heritage
 • Besøg ved Mendut- og Pawontemplerne i Borobudur
 • Solopgangstur til Borobudur
 • Tur med hestevogn i Candirejo inkl. frokost
 • Privat transport fra Borobudur via Wonosobo og Dieng Plateauet til Losari inkl. frokost
 • 1 nat på MesaStila i Loasari inkl. morgenmad
 • Besøg ved Gedong Songo templerne
 • Hesteridetur i det centrale højland
 • 1 x frokost på Mesastila Coffee Plantation
 • Rundvisning på Mesastila Coffee Plantation
 • Privat transport fra MesaStila til Jogjakarta
 • 2 nætter på Hotel Tentrem i Jogjakarta inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Jogjakarta inkl. frokost
 • Udflugt til Prambanan
 • 1 x middag med Ramayanashow i Jogjakarta
 • Privat transport fra Hotel Tentrem til Jogjakarta Lufthavn
 • Flyrejse fra Jogjakarta til Bali
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Belmond Jimbaran Puri t/r.
 • 6 nætter i garden view cottage på Belmond Jimbaran Puri inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på Belmond Jimbaran Puri
 • Frugtkurv på værelset på Belmond Jimbaran Puri
 • Gratis Wi-Fi på Belmond Jimbaran Puri
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel