Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Denne rejse kombinerer Javas fantastiske templer og vulkaner med badeferie på Bali. Rejsen begynder på det centrale Java, hvor du udforsker sultanbyen Yogjakarta og besøger de imponerende stentempler Prambanan og Borobudur. Fra Yogjakarta fortsætter du med tog østpå over Java mod Mount Bromo, hvor du oplever solopgangen over Mt. Bromos vulkanske landskaber og besøger svovlarbejderne i Ijens vulkankrater. Du besøger også en lokal kaffeplantage, inden rejsen fuldendes med badeferie på skønne Bali. Først har du to nætter på The Lovina langs Balis nordkyst efterfulgt af fem nætter i Sanur på det dejlige Pavilions Bali.

Rejsen igennem bliver du hentet og bragt af privatchauffør, og sightseeing foregår med privat guide. Desuden er mange måltider inkluderet, så du får det fulde ud af disse to smukke og fascinerende øer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Indonesien og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod den indonesiske ø Java.

Ved ankomsten til Yogyakarta bliver du hentet i lufthavnen og kørt mod Borobodur, hvor du indlogeres på hotellet Plataran Heritage. Du får en introduktion til det lokale liv allerede i dag, når du besøger den nærliggende landsby Candirejo. Turen foregår med lokal hestevogn, også kaldet dokar, hvilket er den perfekte måde at mærke stemningen i den lille by. Der er god tid til at stoppe undervejs og hilse på de lokale, inden dagen fuldendes med en flot solnedgang over Borobodur. Tilbage på hotellet er aftenen fri til at slappe af i de skønne omgivelser. Måske med et dyp i poolen eller en lækker middag på en af hotellets restauranter.

Indonesien - Java - Borobodur - Plataran Heritage hotel - Stupa Restaurant

Dagen starter meget tidligt, så du kan opleve solopgangen over Borobodur. Det er til fulde værd at stå tidligt op efter. For oplevelsen af at stå i den friske morgenluft og se solen stå op over det 1200 år gamle stentempel er enestående. Der er færre mennesker på dette tidspunkt, og der hviler en helt anden ro over tempelområdet end senere på formiddagen.

Den gigantiske buddhistisk helligdom blev opført i 800-tallet og består af to millioner stenblokke. På de nedre niveauer afbilleder kilometervis af smukke stenrelieffer religiøse fortællinger om hverdagslivet på Java, som det blev levet for over 1.000 år siden. Højere oppe skifter billederne karakter. Her bliver dagligdagsscenerne erstattet af mere kosmiske motiver. Toppen prydes af 72 stenklokker med hver sin mediterende Buddha i fuld menneskestørrelse. Til trods for at Borobudur i århundreder lå skjult under tropisk bevoksning og vulkansk aske, er bygningen utrolig velbevaret. Den blev genopdaget i 1814 af Sir Raffles og er i dag optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Efter besøget venter en velfortjent kop kaffe og en let morgenmad på en lokal restaurant med udsigt over rismarkerne. Dernæst fortsætter du til det lokale buddhistiske kloster Vihara Mendut, hvor en af munkene giver en introduktion til meditation. Efter en times tid i fuld fordybelse, kigger du forbi det pyramideformede tempel Mendut, der er ældre end Borobodur og huser tre flotte stenstatuer. De besøger også det lille tempel Pawon, der er kendt for sin imponerende symmetri.

Tilbage på hotellet tjekkes ud, hvorefter kursen sættes mod sultanbyen Yogyakarta, der er den javanesiske kulturs højborg. Vel fremme indlogeres du på det charmerende historiske hotel Phoenix, der ligger midt i byen. Herfra kan du let gå en tur og få de første indtryk af Yogyakarta på egen hånd. Eller nyd en dukkert i poolen og en kop kaffe i hotellets flotte gårdhave.

Sørg dog for at være klar til aftenen, der byder på en særlig guidet introduktion til Yogyakartas gadekøkkener. Efter skole eller arbejde afslutter mange lokale dagen med en kop kopi joss ved en gadebod. Dette er en særlig kaffe, hvor man lader et tændt stykke kul falde ned i drikken, hvilket giver den særlige ’joss-lyd’. Der er mulighed for at prøve en kop side om side med de lokale, hvis du har lyst til det. Fra kaffeboden fortsættes ned ad den travle gade Malioboro, hvor du besøger et gadekøkken med en særlig fiskeret fra det sydlige Sumatra. Fisken serveres med en stærk og syrlig tamarind-sauce, hvilket går perfekt med Indonesiens uofficielle nationaldrik; Botol. Fortsæt i hestevogn til en anden af byens favorit-gadekøkkener, hvor folk gerne står i kø for at få en portion af de javanesiske stegte nudler. Typisk serveres nudlerne til lyden af javanesisk musik fra gademusikanter, der holder til omkring gadekøkkenet.

Turen fortsætter i cykeltaxa til pladsen ved sultanens palads, hvor flere lækkerier venter. Der er ofte et rigt folkeliv her, når lokale kommer for at hygge sig i skæret fra overdådigt oplyste biler. En lokal legende siger, at hvis du kan gå mellem pladsens to gamle banyan-træer med bind for øjnene, får du et ønske opfyldt. Aftenen slutter med dessert i en såkaldt pendopo, der er en halvåben royal bygning, der forvandles til spisested om aftenen. Dette er det perfekte sted at sidde med en kop kaffe og nyde gadelivet, mens natten sænker sig over Java.

Indonesien - Java - Borobudur

Formiddagen er tilegnet Yogyakartas rige historie og kultur. Første stop er det lokale Beringharjo-marked, der er et af byens største. Her er der altid noget at kigge på, når lokale kommer for at købe og sælge alt fra mad og saronger til alverdens andre fornødenheder.

Dernæst besøger du sultanens palads fra slutningen af 1700-tallet, der er et smukt eksempel på javanesisk paladsarkitektur. Sultanen bor stadig i en del af paladset, mens resten er indrettet som et museum for javanesisk kultur.

Fra sultanens palads fortsætter du med cykeltaxi eller motoriseret rickshaw til den nærliggende landsby Kauman. Landsbyen er centrum for islamisk kultur og læreanstalter, og de små smalle gader og stræder er designet på en sådan måde, at de sikrer minimal larm og trafik, der kan forstyrre de studerende. Turen i cykeltaxa slutter ved det historiske vandpalads Taman Sari, som blev bygget i 1758. Det var her sultanens harem i sin tid holdt til.

Du får også en kort demonstration af byens berømte dukketeater, inden det er tid til frokost på en lokal restaurant. Dernæst lægger du Yogyakarta bag dog og kører til Prambanan lidt uden for byen. Dette enorme hinduistiske tempelkompleks består af adskillige stentempler, hvoraf de største kan ses på lang afstand. Jordskælv og vulkanudbrud lagde med tiden Prambanan i ruiner, men i 1953 begyndte den omfattende genopførelse af de historiske monumenter. I dag stråler templerne af fortidens storhed, og det er fantastisk at gå på opdagelse mellem de rigt dekorerede bygninger. Dernæst går turen tilbage til hotellet, hvor aftenen er fri til egne eventyr. Kufferten afleveres i receptionen inden kl. 22. Den kan du ikke have med på toget i morgen. Derfor bliver den hentet af chaufføren, der bringer den til Jombang, hvor du genforenes med den i morgen.

Hvis du har lyst, kan vi arrangere billetter til et storslået traditionelt balletshow med de oplyste tempelruiner i baggrunden. Forestillingen fortæller det klassiske asiatiske eventyr Ramayana om helten Rama og aben Hanuman, der forsøger at redde en bortført prinsesse fra en ond dæmon. Bemærk at showet vises kun på bestemte dage i perioden maj til oktober. Showet kan derfor blive erstattet af et lignende show på Pura Wisata teatret i Yogyakarta.

Indonesien - Java - Borobudur

Efter en tidlig morgenmad bliver du kørt til stationen, hvorfra turen går med tog gennem de maleriske landskaber til Jombang på Østjava. Det at rejse med tog på Java er en fantastisk mulighed for at møde lokalbefolkningen og samtidig nyde det imponerende vulkanske landskab.

Ved ankomsten til Jombang står en chauffør klar til at køre dig til Trowulan, der var den tidligere hovedstad i Majapahit kongedømmet, der regerede øen i århundreder. Her besøger du det arkæologiske museum og templerne Candi Banjung Ratu og Candi Tikus. Efter besøget venter frokost på en lokal restaurant, inden du fortsætter via kystbyen Pasuruan til den smukke Bromo-Tengger Nationalpark. Her indlogeres du på dit hotel for natten, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Middagen nydes på hotellet.

Rejser til Indonesien

Denne morgen vækkes du før daggry, så du kan stå på kanten af det enorme vulkankrater, når solen stiger op over den ydre kraterkant og bader de vulkanske landskaber i sit gyldne morgenlys. Under dig ligger et enormt vulkankrater fyldt med sort sand. Op fra krateret rejser tre mindre vulkaner sig. Fra udsigtspunktet på den ydre kraterkant kører en firehjulstrækker dig ned i selve krateret til foden af Mount Bromo, der er en af vulkanerne inde i krateret. Trods Mount Bromo stadig er aktiv, er det muligt at tage den korte tur til toppen, så du kan kigge ned i det aktive krater.

Tilbage ved hotellet venter en velfortjent morgenmad, inden turen fortsætter østpå gennem frodige landskaber og lokale småbyer. Undervejs gøres et frokoststop i Jember, og ud på eftermiddagen kan du indlogere dig på Margo Utomo Agro Resort for natten.

Rejser til Indonesien - Java - Mt Bromo

Kaffe spiller en særlig rolle i Javas historie og kultur, og kaffe produceres stadig i stor stil i den frodige vulkanske jord. Det hører du meget mere om, når du denne formiddag kommer på en guidet tur rundt i resortets egen kaffeplantage. Her oplever du hele processen fra de friske kaffebønner på træerne til den færdige drik, som du naturligvis smager på. Der findes flere forskellige typer kaffebønner. Mange kaffeelskere i Europa foretrækker arabica-bønner. Men på Java drikker de fleste kaffe på robusta-bønner, der har en mere rustik og bitter smag. På plantagen dyrkes også andre krydderier såsom muskat, pepper, kanel, kokos og kakao, der bruges flittigt i det lokale køkken.

Efter rundturen serveres en tidlig frokost på hotellet, inden du fortsætter i bil mod vulkanen Ijen. Det er en flot tur forbi bølgende rismarker og små landsbyer. Vel fremme indlogeres du på Ijen Resort, der ligger utrolig smukt omgivet af frodig natur og rismarker med udsigt mod vulkanerne i det fjerne. Her kan du nyde resten af dagen fra din balkon eller vaske rejsestøvet af i hotellets pool.

Indonesien - Java - Kaffeplantage

Dagen starter med en meget tidlig morgenmad og herefter går turen i firehjulstrækker gennem junglen til foden af vulkanen Ijen. Herfra er der cirka tre kilometers vandretur til toppen af vulkanen. Turen foregår ad en udmærket sti, og udsigten over de omkringliggende landskaber bliver smukkere og smukkere jo højere op, du kommer. Men det er ikke kun naturen, der gør Ijen til noget særligt. Allerede på vej op vil du sandsynligvis se mænd, der kommer bærende på simple kurve med store, gule klumper. Dette er rå svovl, der graves ud af svovlkilderne i krateret og fragtes på ryggen ud af vulkanens dyb. Fra kraterkanen kan du se ned over den store kratersø og svovlminerne, hvor damp og røg siver ud ad sprækker i jorden. Der er noget vildt og voldsomt over landskaberne i krateret, og mødet med svovlarbejderne giver et flygtigt indblik i en verden, hvis lige ikke findes ret mange andre steder. Turen til toppen af Ijen er ikke egnet for gangbesværede. Foretrækker du ikke at bestige vulkanen, kan der alternativt arrangeres en let, lille vandreture i rismarkerne og besøg i en lokal landsby.

Fra Ijen er det kun en kortere køretur til færgen mod Bali. Sejlturen tager kun omkring en halv time, men det er som at ankomme til et helt andet land. Fra færgelejet fortsætter du langs Balis nordkyst til resortet The Lovina, hvor du indlogeres for de kommende to nætter.

Indonesien - Java - Ijen

Dagen er fri til afslapning og til at fordøje de sidste dages mange indtryk. Beliggende på stranden mellem Bedugul-bjergene og havet finder du Lovina Bali. Et fantastisk resort med smukke suiter og private villaer. Stedet indbyder til afslapning. Men området byder også på alt fra delfinsafari, vandfald og dykning til golf, kunst og kultur i de nærliggende landsbyer. Ved spisetid er udvalget stort, og du kan selv bestemme, hvor du helst vil spise. På restauranten, under stjernerne eller på værelset. Er målet at finde ultimativ afslapning, kan du helt sikkert finde den helt rette behandling i wellness-området. Hvordan du end vælger at brug dagen i de smukke, tropiske omgivelser, er helt op til dig.

Indonesien - Bali - The Lovina

I dag går turen sydpå mod strandbyen Sanur. Her bor du de sidste fem nætter på det stemningsfyldte Pavilions Bali, der ligger tilbagetrukket fra hovedgaden to minutter fra en af Bali mest populære strande. Vel fremme indlogeres du i en lækker villa omgivet af din egen private have med solterrasse. De udendørs og indendørs arealer i den rummelige villa er på hele 120 kvadratmeter. Så du har masser af plads, komfort og privatliv. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde din villa og udforske den hyggelige strandby Sanur.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali - Pool Villa

Dagene i Sanur er frie til at lave præcis lige så meget eller lidt, du har lyst til. Stranden er blandt de bedste på Bali, og langs strandpromenaden finder du restauranter, barer og butikker. Skal afslapningen kombineres med oplevelser, er der masser af vandsportsaktiviteter og udflugter at vælge imellem.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

Det er blevet tid at tage asked med Indonesien og Bali. Du har hele dagen til at nyde den sidste sol, inden du bliver kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Du ankommer til Danmark efter to uger med oplevelser og afslapning.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.300 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 25.695 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.300 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.300 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Jogjakarta og retur fra Denpasar.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter i privat bil med chauffør og lokal engelsktalende guide på Java og Bali
 • 1 nat på Plataran Heritage Hotel i Borobudur inkl. morgenmad
 • Tur med hesetvogn i Candirejo
 • Solnedgangstur til Borobudur Templet
 • Solopgangstur ved Borobudur Templet
 • Meditation med munk i Borobudur
 • 2 nætter på Phoenix Hotel i Yogyakarta inkl. morgenmad
 • Aften streetfood tur i Yogyakarta
 • Byrundtur i Yogyakarta
 • Tur til Prambanan
 • Togrejse fra Yogyakarta til Jombang
 • Sightseeing ved Trowulan
 • 1 nat på JiwaJawa ved Mt. Bromo inkl. morgenmad
 • Solopgangstur til Mt. Bromo
 • 1 nat på Margo Utomo Agro Resort i Kalibaru inkl. morgenmad
 • Rundtur på Margo Utomo Agro Resorts plantage
 • 1 nat på Ijen Resort & Villas inkl. morgenmad
 • Tur til toppen af Mt. Ijen eller softtrekking til rismarker og lokal landsby
 • 6 x frokost på Java
 • 3 x aftensmad på Java
 • Færgerejse fra Java til Bali
 • Privat transport fra Gilimanuk færgeleje til The Lovina
 • 2 nætter i deluxe suite på The Lovina Bali inkl. morgenmad
 • Gratis WiFi på The Lovina Bali
 • 2 x gratis flasker vand pr. dag på The Lovina Bali
 • Fri afbenyttelse af kaja- og snorkeludstyr på The Lovina Bali
 • Fri afbenyttelse af cykler på The Lovina Bali
 • Gratis shuttle service til Lovina fra The Lovina Bali
 • Privat transport fra The Lovina til The Pavilions Bali
 • 5 nætter i garden villa på The Pavilions Bali inkl. morgenmad serveret i villaen
 • Velkomstdrink på The Pavilions Bali
 • Velkomstfodbad- og fodmassage ved ankomst på The Pavilions Bali
 • Velkomstfrugtkurv på The Pavilions Bali
 • Gratis shuttleservice til stranden fra The Pavilions Bali
 • Gratis WiFi på The Pavilions Bali
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel