Mindfulness på Bali

Trænger du til at lade op og tænke nye tanker, og drømmer du om at være i topform fra inderst til yderst? Så er yoga og mindfulness på smukke Bali være det helt rette for dig.

Mindfulness kan styrke din evne til at udvikle ro og fokus og dermed forbedre din måde at håndtere både hverdagen og arbejdslivet på. Du kan træne ikke at lade dig styre af tanker om fortiden og fremtiden, men derimod have fokus på at være nærværende tilstede lige nu og her. På dette kursus midt i Balis grønne jungle sætter vi fokus på evnen til at finde ro og nærvær gennem blid yoga (hvor alle kan være med), mindful meditation (styrketræning af hjernen), bodyscan (afspænding) og andre udbytterige øvelser. Det kræver ingen forkundskaber at deltage, både begyndere og øvede får udbytte af yoga og mindfulness-kurset.

Du bor på det smukke hotel Alila Ubud, der ligger på et bjerg omgivet af jungle. Dagene bruges på mindfulness træning og yoga, og kan i øvrigt nydes med sund og lækker mad samtafslapning ved poolen. Der vil også være tid til gåture mellem rismarkerne, cykelture til de nærliggende landsbyer, skøn massage og andre behandlinger i Alilas spaafdeling, udflugter, tid til dig selv og inspirerende samvær med de andre rejsende.

Rejsedato
Afrejse: 9. marts 2019
Hjemkomst: 17. marts 2019

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I dag rejser du fra København mod Bali, hvor en uge med fokus på yoga og mindfulness venter dig.

Ved ankomsten til Bali bliver du hentet i lufthavnen af hotellets bil og kørt til Ubud, hvor du indlogeres på Alila Ubud Resort & Spa i hjertet af Balis smukke højland. Resortet er i absolut særklasse, og lige netop dette sted er valgt på grund af den unikke ro, der omgiver stedet. Her er hverdagens stress og jag uendeligt langt væk, og du skal ikke tænke på andet end at træne mindfulness og yoga samt nyde omgivelserne i fulde drag. Kurset foregår i vores egen luksusvilla med kaffe/te, koldt vand og en træterrasse lige ud til junglen.

I restauranten på Alila Ubud serveres sund mad af friske råvarer fra nærområdet. Maden bliver lavet fra bunden, og der er altid flere lækre og sunde alternativer at vælge mellem. Det gælder også til morgenmad.

forkælelse ved Ubud

Dagenes indhold vil variere lidt. Men en typisk dag på kurset kan se således ud:

8:00 – 9:00 Yoga eller tai chi
9:00 – 10:00 Morgenmad
10:00 – 12:30 Mindfulnesstræning
12:30 – 16:00 Efter eget valg: spa-behandlinger, bade, vandreture, udflugter mv.
16:00 – 17:00 Kaffe/te med balinesiske specialiteter ved poolen
17:30 – 18:30 Evt. sidst-på-dagen-yoga
19:00 – 21:00 Mulighed for hyggeligt samvær, aftensmad, tid til dig selv, eller hvad du har lyst til.

Foruden de mange spændende kurser, der venter de næste dage, er der også rig mulighed for at lade sig forkæle i Alila Spa, som tilbyder en lang række skønne spabehandlinger. Der er desuden mulighed for at deltage i eksotiske udflugter, madlavningslektioner og ekstra yogalektioner (ikke inkluderet i prisen).

Rejser til Bali - Ubud - Alila Ubud

Det er blevet tid at tage afsked med Alila Ubud og Bali for denne gang.

Du ankommer til København efter en uforglemmelig uge på skønne Bali medbringende en masse redskaber, du kan bruge fremover.

Kurset arrangeres i samarbejde med Aboutnow, der arrangerer yogakurser, mindfulness/MBSR-kurser, 3 dages intensive mindfulness-kurser på Fyn samt yoga & mindfulness i Island og på Bali.

Lene Bang-Jensen er cand. pæd. med stor undervisnings- og ledelseserfaring. Derudover er Lene certificeret yogalærer, mindfulness- og MBSR-instruktør. Lene har en forskningsbaseret tilgang til mindfulness og er optaget af styrketræning af hjernen. Lene fokuserer på mindful yoga og yin yoga, hvor alle kan være med.

Få svar på dine spørgsmål hos Lene Bang-Jensen fra Aboutnow på tlf.: 6128 2804 eller mail: hello@aboutnow.dk

Kurset gennemføres kun ved tilstrækkeligt antal tilmeldinger.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flybillet fra Danmark til Bali t/r med de bedste flyforbindelser
 • Transport fra Denpasar lufthavn til Alila Ubud og retur med hotellets egen bil
 • 6 nætter i delt dobbeltværelse med toilet, bad og balkon (mulighed for enkeltværelse)
 • Skønne faciliteter på Alila Ubud herunder deres infinity pool, morgen yoga eller tai chi, gratis lån af cykler, internetadgang mv.
 • Sund og lækker morgenmad, du vælger selv fra menukortet, så maden er frisklavet til dig
 • Eftermiddagskaffe/te med balinesiske specialiteter
 • 4 – 5 timers yoga og mindfulness-kursus pr. dag
 • Hyggeligt og inspirerende samvær
 • EKSTRA BONUS Opfølgningssession med yoga – og mindfulnessinstruktør Lene Bang-Jensen
 • EKSTRA BONUS: Balinesisk tasting menu i restauranten
 • EKSTRA BONUS: En times skøn massage i Alila Spa
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte*
 • Udflugter efter eget valg
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Vi har valgt at morgenmad, eftermiddags kaffe/te/snacks og forplejning i kursusvillaen er inkluderet. Frokost og aftensmad er ikke. På den måde kan du frit vælge, hvor du ønsker at spise frokost og aftensmad.

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
21 apr 2018 - 29 apr 2018
ved 2 voksne
20.997 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Det er ikke muligt at rejse med børn.
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Bali

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bali

Vi kender de skønneste steder i Bali og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel