Forkælelse på Bali og Lombok

Oplev to af Indonesiens smukkeste øer på denne rejse til Bali og Lombok. Først venter tre nætter på det lækre Belmond Jimbaran Puri Bali, der ligger lige midt på Balis vel nok bedste strand, Jimbaran Beach. Brug dagene på at slappe af og komme ned i gear inden turen går fra Bali til Lombok, hvor I kommer helt væk fra verden i det sydøstlige hjørne af øen. Her tilbringes der 3 nætter på den fjerntliggende Jeeva Beloam Beach Camp, hvor dagene kan bruges på ren afslapning, udforske bugten i kajak eller under havets overflade med snorkel eller hvorfor ikke låne en af resortets mountain bikes og besøg de omkringliggende landsbyer. Rejsen afsluttes i samme stil som den startede med lækker luksus på det eksklusive Jeeva Santai Villas, der ligger lige ned stranden blot 5 minutter fra Sengiggi.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København sættes kursen østpå mod Asien. I flyver med komfortable Singapore Airlines, så I kan se frem til en yderst behagelig flyvetur med god mad, et væld af underholdning og højt serviceniveau.

Efter et flyskifte i Singapore fortsætter I det sidste stykke til Bali. Her står en privatchauffør klar i lufthavnen til at køre jer til Balis jeres hjem for de næste 3 nætter, det luksuriøse Belmond Jimbaran Puri Bali.
Hotellet ligger helt ned til Jimbaran-stranden, der er blandt Balis bedste. Resortet består af luksuriøse stråtækte hytter spredt ud mellem slanke palmer og tropisk vegetation i en stor have.

Bali - Belmond Jimbaran Puri - Swimmingpoolen

Dagene er fri til at nyde de lækre omgivelser på hotellet eller udforske Bali nærmere.
Belmonds naturlige omdrejningspunkt er det store L-formede poolområde, der ligger få skridt fra Jimbaran-strandens hvide sand. Liggestole og parasoller indbyder til afslapning i solen. Men hotellet tilbyder også yoga, tai chi og spabehandler. Du kan også lære hemmelighederne bag det lokale køkken på en kokkeskole eller udforske øen på guidede ture.
Når sulten melder sig, byder hotellets to restauranter på gastronomi af høj klasse. Restauranten Nelayan ligger direkte på Jimbaran-stranden og er specialiseret i friske fiskeretter og cuisine fra Middelhavsområdet.
Eller hvis man har lyst til at spise sammen med de lokale, kan en solnedsgangstur langs stranden ned til de lokale seafood restauranter også anbefales. Stemningen er magisk, når de rykker bordene ud i sandet og serverer dagens fangst lige efter ens ønsker.

Indonesien - Bali - Belmond Jimbaran Puri Bali

Nyd den sidste morgen på Bali, inden I flyver til naboøen Lombok, hvor en chauffør står klar til at køre jer til Jeeva Beloam Beach Camp.  Turen tager omkring 2 timer og tager jer forbi dybgrønne rismarker og gennem traditionelle landsbyer til Jeeva Beloam Beach Camp, der ligger i rolige omgivelser ned til en flot sandstrand på Lomboks sydøstlige hjørne.

Indonesien - Lombok - Jeeva Beloam Beach Camp

Dagene er fri til afslapning.
Resortet ligger langt væk fra de gængse turistruter, og består af blot 11 stråtækte bungalows, der på bedste vis kombinerer Robinson Cruisoe-stemning med det bedste indenfor indonesisk æstetik og gæstfrihed. Her er I omgivet af vild natur, og inden I ved af det, fordufter enhver følelse af hverdagens stress og jag. Netop derfor udnævnte det internationale livsstilsmagasin Harper’s Bazaar i 2014 stedet til en af verdens 10 bedste strande.
Arkitekturen er inspireret af sasak-folkets lokale fiskerhytter og bygget af genbrugt træ, bambus og andre naturlige materialer. Resultatet er ualmindeligt stemningsfyldt og bidrager kun yderligere til følelsen af at være i ét med den omkringliggende natur. Men i modsætning til de lokale fiskerhytter, kan I se frem til luksuriøse detaljer såsom air condition, en stor king-size seng med myggenet og luksuriøse badeværelser. Alle hytter har direkte adgang til den private strand samt udsigt til Alas-strædet mod naboøen Sumbawa.
Måltiderne er også et kapital for sig. Sæt jer til rette under kanvastaget i den åbne pavillon, mens kokkene fremtryller indonesiske specialiteter og alt godt fra havet baseret på dugfriske ingredienser. Også vestlige favoritter er at finde på menukortet, og det hele serveres med den fantastiske udsigt over havet.
Hvis I foretrækker masser af gadeliv, shopping og et bredt udvalg af restauranter på jeres ferie, er dette ikke stedet for jer. Men drømmer I om at slappe af på en vidunderlig strand omgivet af uberørt natur, bliver det næppe bedre end Jeeva Beloam.

Indonesien - Lombok - Jeeva Beloam Beach Camp

Det er blevet tid til at tage afsked med Jeeva Beloam. Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til det lækre Jeeva Santai Resort, hvor de sidste 4 nætter tilbringes.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.
Aftenen byder på en dejlig middag på resortets restaurant.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelserDen nyeste tilføjelse til de lækre Jeeva Resorts byder på en hidtil uset luksus på Mangsit stranden på Lombok. Jeeva Santai, der betyder “fredelig ånd” er et intimt “adults only” resort bestående af blot 14 suiter og villaer. Her venter en eksklusiv og rolig oase, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser.
Jeeva Santais enkle elegance og luksus har fanget indbegrebet af Lombok i en atmosfære af fred og afslappet nydelse.
Alle suiter og villaer er smukt indrettede og naturligvis udstyret med moderne faciliteter. Fra oceanfront suiterne, der har enten stor terrasse eller balkon, er der en fantastisk udsigt til stranden og havet og de store pool villaer byder naturligvis på egen privat plunge pool og egen terrasse, hvorfra man kan nyde solen og hinanden. Der er desuden et privat udendørs spiseområde, hvor middagen kan serveres, hvis man ønsker dette.
Udover den private pool, restaurant og sunset bar har gæster på Santai også adgang til søster-resortet Jeeva Kluis faciliteter, hvortil der tilbydes gratis transport.
Jeeva Santai er stedet for dem, der ønsker en afslappet badeferie i stille, rolige og luksuriøse omgivelser.
Jeres ophold inkluderer desuden en afslapppende massage for 2 personer i resortets spa.
Bemærk: Resortet accepterer ikke børn under 13 år.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

Der er tid til at nyde de sidste solstråler inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Efter et flyskifte i Singapore ankommer I til København.

Bemærk: Rejsen skal bestilles senest 45 dage før afrejse.
Ved bestilling mindre end 45 dage før, vil der forekomme tillæg.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for pool villa på Jeeva Santai
800 kr.
Rejseperiode
1 apr 2019 - 15 jul 2019
ved 2 voksne
fra 18.695 kr.
Tillæg for pool villa på Jeeva Santai
800 kr.
Rejseperiode
16 jul 2019 - 15 sep 2019
ved 2 voksne
fra 21.795 kr
Tillæg for pool villa på Jeeva Santai
800 kr.
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for pool villa på Jeeva Santai
800 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Denpasar på Bali og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til Belmond Jimbaran Puri Bali t/r
 • 3 nætter i garden view cottage på Belmond Jimbaran Puri Bali inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink samt frugtkurv på værelset ved ankomst til Belmond Jimbaran Puri Bali
 • Gratis Wi-Fi på Belmond Jimbaran Puri Bali
 • Flyrejse fra Denpasar til Lombok
 • Privat transport fra Lombok Lufthavn til Jeeva Beloam
 • 3 nætter på Jeeva Beloam inkl. helpension
 • Gratis udvalg af aktiviteter på Jeeva Beloam (snorkling, kajaksejlads, sof trekking og cykelture)
 • Privat transport fra Jeeva Beloam til Jeeva Santai Villas
 • 4 nætter i Jeeva Santai Pool Villa inkl. morgenmad
 • 1 x middag for 2 personer på Jeeva Santai Villas
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Jeeva Santai Villas
 • Privat transport fra Jeeva Santai Villas til Lombok Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Lombok Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel