Familieferie til Dubai og Bali

Nyd udsigten fra verdens højeste skyskraber, shop i glitrende shoppingcentre, og udforsk ørkenklitterne i firehjulstrækker. Dubai har noget for enhver smag, og både børn og voksne kan se frem til en storbyferie udover det sædvanlige. Fra Dubai fortsættes til Bali, hvor du indlogeres 3 nætter på Intercontinenatl Bali lige ned til den dejlige Jimbaran strand. Hotellet ligger som en oase af luksus og forkælelse helt ned til Jimbaran-stranden, der er blandt øens absolut bedste. Herfra går turen nordpåpå, hvor de sidste 5 nætter tilbringes på det lækre The Lovina på det nordlige Bali. Dette er det perfekte sted at slappe af i den varme tropesol. Eller udforsk skønne Bali, der byder på himmelstræbende vulkaner, fantastiske templer, dybgrønne rismarker og en unik hinduistisk kultur. Rejsen er velegnet for både par og familier med børn.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København flyver du direkte med Emirates til Dubai. Her indlogeres du på et luksuriøst hotel i hjertet af storbyen, hvor du kan hvile ud oven på rejsen.

Dagen er fri til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står overdådige moskeer og traditionelle vindtårne side om side med fremtidsagtige skyskrabere og millionvillaer på menneskeskabte øer. Gigantiske shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og i de eksotiske basarer faldbydes guld og krydderier side om side med alverdens andre fornødenheder. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te. Muligheder er der masser af i Dubai. Nyd udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, drik te på det ultraluksuriøse Burj al Arab og besøg den smukke Jumeirah-moské. Rejser du med børn, vil byens mange forlystelsesparker helt sikkert være et hit. Eller udforsk det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst opleves om bord på en traditionel dhow. Helt andre oplevelser venter udenfor bygrænsen, hvor ørkenklitterne strækker sig mod horisonten. Tidligere fragtede kamelkaravaner værdifulde skatte gennem labyrinten af sand, men i dag er en god, solid firehjulstrækker den mest populære måde at udforske ørkenen på. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig, og det er naturligvis muligt at forlænge opholdet, hvis du ønsker mere tid i Dubai.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Du har hele dagen til at udforske Dubai yderligere, inden du hen på aftenen bliver kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Bali henover midnat.

Ved ankomsten til Bali bliver du hentet i lufthavnen og kørt den korte tur til Intercontinental Hotel Bali. Her indlogeres du for de kommende 4 nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at slappe af i de skønne, tropiske omgivelser. Eksempelvis med en middag på en af de mange fiskerestauranter langs Jimbaran-stranden, der lokker med dagens fangst, mens solen forsvinder i havet mod vest.

Med tre nætter på Intercontinental Bali har du god tid til at nyde de dejlige omgivelser. Resortet ligger helt ned til den lækre Jimbaran-strand, der er blandt Balis absolut bedste badestrande. Men også resortet i selv indbyder til afslapning og forkælelse under tropiske himmelstrøg. Arkitekturen er tydeligt inspireret af Balis traditionelle vandpaladser. Bygningerne ligger spredt rundt i en enorm have med rislende vand, tropiske træer og duftende blomster, og der er god plads omkring de flotte poolområder, der flankeres af slanke palmer. Den balinesiske stil går igen i de flotte værelser, der er indrettet med egen balkon og alle moderne faciliteter.
Resortet byder naturligvis også på et væld af faciliteter såsom beach club, spa, fitnesscenter samt ikke mindre end seks swimmingpools. Rigtig meget er med prisen. Blandet andet yoga-lektioner og en 50-minutters massage. Du kan også se frem til en romantisk middag på en af resortets restauranter, hvor både det internationale og lokale køkken er særdeles velrepræsenteret.
Intercontinental Hotel Bali indbyder til afslapning. Men resortet er også en god base for udforskning af Balis fantastiske landskaber og spændende kultur. Øen er ikke større, end at alle dele af den kan nås på dagsture fra hotellet. Så der er rig mulighed for at udforske højlandets rismarker, templer og små landsbyer i løbet af dagen, og stadig være tilbage til den fantastiske solnedgang fra fiskerestauranterne på stranden.

Indonesien - Bali - Intercontinental Bali Hotel

Efter morgenmaden bliver du hentet, og turen går nu nordpå mod byen Lovina, der ligger på Balis nordlige kyst. Her tilbringes de sidste fem nætter på det dejlige The Lovina, et fantastisk resort med adgang til massevis af oplevelser.

Dagene er fri til afslapning, oplevelser og familiehygge.
Fyld dagene ud med alt fra delfinsafari, vandfald og dykning til golf, kunst og kultur i de nærliggende landsbyer. Ved spisetid er udvalget stort, og du kan selv bestemme hvor du helst vil spise. På restauranten, under stjernerne eller på værelset. Er målet at finde ultimativ afslapning kan du finde den helt rette behandling for dig i Wellness området. Så nyd dagene i de paradislignende omgivelser, og oplev en luksus ud over det sædvanlige.

Indonesien - Bali - The Lovina

Du har hele dagen til at nyde de sidste solstråler på Bali, inden du hen på aftenen bliver kørt til lufthavnen på Bali, hvorfra der flyves via Dubai tilbage til Danmark.

Der er ankomst til Danmark henover middag.

På Intercontinental Bali har 1 barn egen seng og 1 barn deler eksisterende seng på værelset.

 

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 14.400 kr.
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 14.800 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 15 sep 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 15.500 kr.
Rejseperiode
16 sep 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 14.800 kr.
Rejseperiode
11 dec 2019 - 5 jan 2020
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 16.900 kr.
Rejseperiode
6 jan 2020 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
fra 14.800 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali via Dubai t/r
 • Privat transport fra Dubai Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Dubai
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til Intercontinental Bali t/r
 • 5 nætter i singaraja room på Intercontinental Bali inkl. morgenmad
 • Gratis Wi-Fi på Intercontinental Bali
 • Privat transport fra Intercontinental Bali til The Lovina
 • 5 nætter i Beach Suite på The Lovina inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på The Lovina
 • Gratis Wi-Fi på The Lovina
 • Fri afbenyttelse af Kajakker, paddle board og snorkeludstyr på The Lovina
 • Adgang til fitness center og Kids Club på The Lovina
 • Gratis shuttlebus til Lovina
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel