Eksklusiv luksus på Lombok

Oplev Balis naboø Lombok, der byder på både smuk natur, en spændende lokal kultur samt ikke mindst lækre strande. På denne rejse bor I på to forskellige resorts, der giver hver sin fortolkning af eksklusiv luksus. Jeeva Beloam ligger helt vidunderlig i en privat bugt langt væk fra de gængse turistruter. Stilen er rustik og luksuriøs, og hele atmosfæren indbyder til afslapning langt væk fra hverdagens stress og jag. Herfra fortsætter I til søsterhotellet Jeeva Santai Villas, der ligeledes byder på masser for forkælelse lige ned til vandet. Men her er I lidt tættere på Lomboks øvrige restauranter, butikker og muligheder. Opholdet inkluderer 1 middag samt massage for 2 personer. Rejsen afsluttes med 2 nætter i Asiens New York – Singapore, hvor I med gratis adgang til et væld af seværdigheder og fri afbenyttelse af hop-on-hop-of bussen vil få rig mulighed for at udforske denne spændende storby.

STB Lego

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København sættes kursen østpå med komfortable Singapore Airlines. Så I kan se frem til en behagelig flyvetur med god mad, højt serviceniveau og et væld af underholdning ombord. Der er mulighed for at bryde rejsen op og tilbringe et par dage i Singapore, der bugner af oplevelser, shopping og eksotiske kulturer.

Ved ankomsten til Lombok står en privatchauffør klar til at køre jer til luksushotellet Jeeva Beloam, der ligger ned til en fin sandstrand i en vidunderlig skjult bugt. Men selvom I er langt fra de gængse turistruter, mangler I absolut intet. Resortet består af 11 stråtækte bungalows, der på bedste vis kombinerer Robinson Crusoe-stemning med indonesisk æstetik og gæstfrihed. Designet er inspireret af Lomboks traditionelle fiskerhytter. Men de er blevet forfinet med masser plads og luksuriøse detaljer såsom aircondition, king-size seng med myggenet og flotte badeværelser. Alle hytter har direkte adgang til den private strand samt udsigt til Alas-strædet mod naboøen Sumbawa.

Indonesien - Lombok - Jeeva Beloam

Dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser og stranden, der blev udnævnt som en af verdens 10 bedste af det internationale livsstilsmagasin Harper’s Bazaar i 2014. Der er en vidunderlig ro over stedet, og inden I ved af det, fordufter enhver følelse af hverdagens stress og jag.

Ønsker I at udforske mere af området, er der også rig mulighed for det. Sejl i havkajak langs kysten, snør vandreskoene og følg de små lokale stier, eller lån et par af resortets cykler og tril på opdagelse i nærområdet.

Når sulten melder sig, kan I sætte jer til rette under kanvastaget i resortets åbne pavillon, hvor kokkene fremtryller indonesiske specialiteter og alt godt fra havet baseret på dugfriske ingredienser. Også vestlige favoritter er at finde på menukortet, og det hele serveres med den fantastiske udsigt over havet.

Indonesien - Lombok - Jeeva Beloam

Nyd den sidste morgen på Jeeva Beloam, inden privatchaufføren kører bilen frem, og turen fortsætter forbi dybgrønne rismarker til Jeeva Santai på Lomboks vestkyst. Også dette resort er indbegrebet af afslappet luksus med flotte værelser indrettet i villaer spredt ud mellem palmer, mangotræer og blomstrende frangipani. Særlig stemningsfuld er resortet, når solen forsvinder bag Balis vulkaner i det fjerne, og lysene tændes i den åbne restaurant ned til stranden, mens duften af eksotiske krydderier breder sig i den lune tropenat.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert i poolen, der ligger med udsigt til havet. Eller nyd livet i en liggestol på stranden lige foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden. Med i opholdet er en massage samt en middag for to, og hver dag bydes der på afternoon tea.

Der hersker en vidunderlig ro over Jeeva Santai. Men skulle I få lyst til lidt mere liv og et større udvalg af restauranter, ligger Lomboks populære Senggigi Beach kun ca. 5 km mod syd. Personalet kan naturligvis også arrangere forskellige udflugter rundt på Lombok, der byder på mægtige vulkaner, små landsbyer og en rig lokal kultur.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

Når tid er, bliver I kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Singapore, hvor et væld af oplevelser venter. I lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke, inden I hopper på en taxa ind til hotellet. De 2 næste nætter bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, hvorfra der er nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.
Er det shopping, der er i fokus ligger Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men I kan naturligvis også benytte jer af “hop on hop off bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Singapore

Dagen er til fri disposition i denne spændende storby. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle I have lyst til at opleve byen fra oven kan I også tage med Singapore Flyer, der giver jer en fantastisk udsigt over hele Singapore.
I kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.
Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.
Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard hvad enten det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.
Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore, inden turen ud på aftenen igen går mod lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 14 jul 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
15 jul 2019 - 15 sep 2019
ved 2 voksne
fra 18.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med Singapore Airlines til Lombok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transfer fra Lombok Lufthavn til Jeeva Beloam
 • 3 nætter på Jeeva Beloam Beach Camp inkl. helpension
 • Valgfri aktiviteter på Beloam (kajaksejlads, softtrekking, cykling)
 • Privat transfer fra Jeeva Beloam til Jeeva Santai
 • 7 nætter på Jeeva Santai i Beachfront Suite inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Jeeva Santai
 • 1 x middag, ”Lombok Ristaffel” for 2 personer på Jeeva Santai
 • Daglig afternoon tea på Jeeva Santai
 • Privat Transport fra Jeeva Santai til Lombok Lufthavn
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Lombok og Gili-øerne

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Lombok og Gili-øerne

Vi kender de skønneste steder i Lombok og Gili-øerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel