Fra Dubai og Ubud til forkælelse i Sanur

Efter spændende dage med Dubais moderne skyskrabere, enorme shoppingcentre, hvide sandstrande og blå himmel går turen videre til Balis kulturelle centrum Ubud. Her tilbringer du tre dage på det lækre og hyggelige resort Puri Sunia, som ligger i skønne omgivelser lidt nord for byen. Dagene går med afslapning ved det dejlige pool og udflugter til historiske templer, det majestætisk Mount Batur samt byen Mas, som er kendt for sine smukke træudskæringer. Fra Ubud går rejsen videre til det stemningsfulde Pavilions Bali ved Sanur-stranden, der er blandt Balis bedste badestrande. Her fuldendes rejsen med forkælelse og afslapning de kommende fire dage.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København flyver I direkte til Dubai med Emirates i verdens største passagerfly. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor de næste 2 nætter tilbringes.

Dagen er fri til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står overdådige moskeer og traditionelle vindtårne side om side med fremtidsagtige skyskrabere og millionvillaer på menneskeskabte øer. Gigantiske shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og i de eksotiske basarer faldbydes guld og krydderier side om side med alverdens andre fornødenheder. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te. Muligheder er der masser af i Dubai. Nyd udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, drik te på det ultraluksuriøse Burj al Arab og besøg den smukke Jumeirah-moské. Rejser du med børn, vil byens mange forlystelsesparker helt sikkert være et hit. Eller udforsk det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst opleves om bord på en traditionel dhow. Helt andre oplevelser venter udenfor bygrænsen, hvor ørkenklitterne strækker sig mod horisonten. Tidligere fragtede kamelkaravaner værdifulde skatte gennem labyrinten af sand, men i dag er en god, solid firehjulstrækker den mest populære måde at udforske ørkenen på. Hvordan I vælger at bruge dagen er helt op til jer, og det er naturligvis muligt at forlænge opholdet, hvis I ønsker mere tid i Dubai.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser og den sidste shopping med i Dubai, inden I hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Bali.

Ved ankomsten til Bali bliver I mødt af jeres privatchaufføer, der vil sørge for transport til byen Ubud, hvor de næste 3 nætter tilbringes på det dejlige Puri Sunia, der ligger gemt væk i den frodige natur ca. 15 km fra selve Ubud.
I har nu resten af dagen og aftenen til at slappe af ovenpå flyveturen og nyde de naturskønne omgivelser.

Bali - Puri Sunia

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og turen går gennem små landsbyer langs grønne rismarker til smukke templer, som stammer helt tilbage fra det 11. århundred. Heriblandt Gunung Kawi templet. Forude venter det majestætisk Mount Batur  efterfulgt af frokost på en lokal restaurant. Nyd en kort vandretur ad små gangstier mellem Tegalalangs risterrasser, inden turen går tilbage til Ubud.

Rejser til Bali - Mt. Batur- Indonesien

I dag venter balinesisk kultur og traditioner, når du skal opleve Mas – en lille by, som er kendt for sine smukke træudskæringer. Du får endda mulighed for at prøve kræfter med det svære håndværk. Frokosten er du med til at tilberede, og når du har nydt den, går turen tilbage til Ubud og Museet ARMA, hvor du kan opleve balinesiske og indonesiske malerier. Om aftenen kan du se frem til en fantastisk middag på restauranten The Bridges.

Balinesisk maske

I dag venter flere smukke templer på at blive udforsket. Et af dem er det berømte Tanah Lot tempel, som ligger på en klippe i havet, og som de lokale kun har adgang til, når det er lavvande. Om eftermiddagen går turen til lufthavnen og videre til Sanur.

Indonesien - Bali - Tanah Lot

I hjertet af det rolige og charmerende Sanur ligger førsteklasses-retreatet Pavilions Bali med kun 23 villaer – 20 min. fra lufthavnen og 2 min. fra en af Balis bedste strande. Pavilions Bali ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Indkørslen minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem. Jeres villa har ugenerthed som omdrejningspunkt: Jeres villa er omgivet af en lukket have, og I har jeres egen private solterrasse. De udendørs og indendørs arealer i den rummelige villa udgør 120 kvm, og villaen har tekøkken og minibar. Der er dvd- og cd-afspiller på værelset, og hotellet har et stort udvalg af cd’er og dvd’er til frit udlån. I spaen bliver I forkælet med afslappende og foryngende behandlinger, i restauranten med en lækker balinesisk middag.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

I har hele dagen til at nyde den sidste sol på Bali, inden I hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver via Dubai tilbage til København.

I ankommer til København.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali via Dubai t/r
 • Privat transport fra Dubai Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Dubai
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Ubud
 • 3 nætter i deluxe værelse på Puri Sunia inkl. morgenmad i Ubud
 • Udflugter og aktiviteter ifølge program fra dag 5 – 7 med privat engelsktalende guide
 • 5 nætter i one bedroom garden villa på Pavilions Bali med morgenmad serveret i villaen
 • Fodbad og let fodmassage ved ankomst på Pavilions Bali
 • 1 x 60 min Balinesisk massage på Pavilions Bali
 • 1 x 120 min Aromaterapi ritual på Pavilions Bali
 • 1 x “Islands of the Gods” middag på Pavilions Bali
 • Gratis shuttle service til strand i Sanur på Pavilions Bali
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel