Det ukendte Bali og Lombok

På denne rejse vil I opleve nogle af de mindre kendte sider af Gudernes ø Bali. I starter på den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst. Her bor i 3 nætter omgivet af smukke rismarker til den ene side og dramatisk klippestrand til den anden inden I fortsætter til det nordvestlige hjørne af øen dybt inde i Bali Barat Nationalparken, hvor I tilbringer de første nætter lige ned til en lang gylden sandstrand. I slutter rejsen med 5 nætter på Lombok, hvor der venter jer kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

I skifter fly i Singapore og fortsætter herfra til Bali. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Balis sydvestlige kyst og det lækre WakaGangga.
WakaGangga er et helt igennem unikt hotel. Beliggenheden ned til den ukendte Ganga Beach på Balis sydvestlige kyst byder på masser af fred og ro, mens den stemningsfulde stil med stråtækte hytter spredt rundt i en stor have sikrer den helt rigtige tropiske atmosfære.

Indonesien - Bali - WakaGangga

Idag venter jer en rejse gennem autentiske balinesiske landsbyer og nogle af de mest maleriske dele af Bali. I bliver hentet på WakaGangga og turen går nu i 4-hjulstrukken landcruiser udstyret med picnickurve og forfriskninger, til dagens første stop. Et stenbrud, hvor de lokale landsbyboere gennem generationer har hugget sten ud af et udtørret flodleje. Herfra fortsætter i til endnu en landsby, hvor duften af friskristet kaffe hilser jer velkomne. I bliver også budt på traditionelle balinesiske snacks og lære at lave “canang”, der er det vigtigste element i de balinesiske offergaver. Herefter er der mulighed for at tage på en kort vandretur gennem rismarkerne.
Næste stop er højt oppe i bjergene ved de UNESCO anerkendte rismarker ved Jatiluwih, efterfulgt af en overdådig balinesisk frokost, serveret i en regnskovsrestaurant omgivet af gigantiske bambus. Nyd et glas vin, øl, te eller balinesisk kaffe under den herlige udendørs baldakin. I kan også prøve at spille på en af balis traditionelle musikinstrumenter “rindik” eller blotoverlade det til eksperten og bare nyde musikken.
Dagens rejse slutter ved det smukke Batukaru tempel, hvor I vil få mulighed at bede og ofre jeres tidligere forberedte Canang.
Sidst på eftermiddagen returnerer I til WakaGangga, hvor aftenen er til fri disposition.

Indonesien - Bali - Ubud

Dagen er fri til at udforske området på egen hånd.
På WakaGangga blandes Indonesiens traditionelle, åbne arkitektur med moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, satellit-tv, gratis WI-FI, minibar og lydanlæg med docking station. Badeværelset er et kapitel for sig, og det hele fuldendes af den storslåede udsigt mod enten havet eller rismarker med grønklædte vulkaner i baggrunden. Nogle villaer har endda privat pool på terrassen.
Resortets restaurant ligger med udsigt til strandens sorte vulkanske sand og tilbyder en bred vifte af lokale specialiteter samt internationale favoritter. Blandt de øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, bibliotek, strandbar, gratis WI-FI, daglig balinesisk afternoon tea samt swimmingpool med soldæk. For ikke at nævne den flotte spaafdeling, der byder på masser af forkælelse.
Beliggenheden ned til en af Balis mere ukendte strande er perfekt for dem, der søger fred og ro. Men skulle bylivet trække, kan I altid hoppe på resortets gratis shuttlebus ind til den populære og eksklusive badeby Seminyak, der bugner af butikker, restauranter og caféer. Resortet tilbyder også gratis shuttlebus til det spektakulære tempel Tanah Lot, der ligger dramatisk på en klippe ude i havet.

Indonesien - Bali - WakaGangga

I nyder en sidste morgenmad på WakaGangga inden I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres lille “hideaway” på den nordvestlige spids af øen. Det dejlige NusaBay Menjangan.
Dette førsteklasses resort ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali. Den private bugt kan kun nås med båd, og der er ingen andre hoteller i miles omkreds. Så her er I uendelig langt væk fra andre turister, og i alle retninger strækker sig kun uberørt natur så langt øjet rækker.

Indonesien - Bali - Nusabay Menjangan

Dagene på NusaBay Menjangan er fri til afslapning og udforskning af området.
Drømmer I om en flot balinesisk sandstrand omgivet af uberørt natur langt væk fra Balis populære badebyer? Så bliver det ikke bedre end NusaBay Menjagan.
Resortet er tilmed lige blevet restaureret og består af 14 flotte hytter holdt i naturlige farver og materialer såsom sten, træ, bambus, terrakotta samt vævede stoffer fra lokale kunstnere. Stilen er tro mod Balis arkitektoniske arv, og bygningerne synes næsten at forsvinde i naturen. Det til trods er komforten naturligvis i top, og hytterne byder på moderne bekvemmeligheder såsom køleskab med minibar, aircondition, sikkerhedsboks, myggenet, et indbydende badeværelse samt ikke mindst en flot balkon, hvorfra I kan nyde de smukke omgivelser til lyden af junglen og bølgernes sagtes slag mod stranden. To af villaerne har endda privat gårdhave med direkte adgang til stranden samt en smuk, åben pavillon til afslapning i ægte balinesisk stil.
Området indbyder til afslapning langs stranden eller ved poolen. Men det er også værd at finde maske og snorkel frem og udforske de fantastiske koralrev ud for kysten. Eller snør vandreskoene og udforsk junglen, hvor blandt andet aber mere end 120 fuglearter er registeret. Deriblandt den uhyre sjældne balistær, der dog bedst opleves på en guidet gåtur. Skoven kan også udforskes på cykel, men kysternes mangroveskove og klippeskær bedst udforskes i kano. Eller hvad med at prøve at dykke? Hvordan I end vælger at bruge tiden, er I garanteret storslåede naturoplevelser i et af Balis sidste ægte vildnis.
Med andre ord er NusaBay Menjagan perfekt for alle, der vil langt væk fra det hele og opleve Bali fra sin mest uberørte og paradisiske side.

Indonesien - Bali - Nusabay Menjangan

Det er blevet tid til at tage afsked med Menjangan og efter en sidste morgenmad bliver I kørt sydpå til lufthavnen, hvorfra I flyver til naboøen Lombok. Ved ankomsten bliver I hentet af jeres private chauffør, der vil kører jer til jeres hjem langt væk fra verden – Jeeva Beloam.

Indonesien - Lombok - Jeeva Beloam

Dagen er fri til afslapning.
Resortet ligger langt væk fra de gængse turistruter, og består af blot 11 stråtækte bungalows, der på bedste vis kombinerer Robinson Cruisoe-stemning med det bedste indenfor indonesisk æstetik og gæstfrihed. Her er I omgivet af vild natur, og inden I ved af det, fordufter enhver følelse af hverdagens stress og jag. Netop derfor udnævnte det internationale livsstilsmagasin Harper’s Bazaar i 2014 stedet til en af verdens 10 bedste strande.
Arkitekturen er inspireret af sasak-folkets lokale fiskerhytter og bygget af genbrugt træ, bambus og andre naturlige materialer. Resultatet er ualmindeligt stemningsfyldt og bidrager kun yderligere til følelsen af at være i ét med den omkringliggende natur. Men i modsætning til de lokale fiskerhytter, kan I se frem til luksuriøse detaljer såsom air condition, en stor king-size seng med myggenet og luksuriøse badeværelser. Alle hytter har direkte adgang til den private strand samt udsigt til Alas-strædet mod naboøen Sumbawa.
Måltiderne er også et kapital for sig. Sæt jer til rette under kanvastaget i den åbne pavillon, mens kokkene fremtryller indonesiske specialiteter og alt godt fra havet baseret på dugfriske ingredienser. Også vestlige favoritter er at finde på menukortet, og det hele serveres med den fantastiske udsigt over havet.
Hvis I foretrækker masser af gadeliv, shopping og et bredt udvalg af restauranter på jeres ferie, er dette ikke stedet for jer. Men drømmer I om at slappe af på en vidunderlig strand omgivet af uberørt natur, bliver det næppe bedre end Jeeva Beloam.

Lombok-Jeeva Beloam Beach Camp-Tenda Restaurant

Det er blevet tid til at tage afsked med Jeeva Beloam. Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til det lækre Jeeva Santai Resort, hvor de sidste 3 nætter tilbringes.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.
Aftenen byder på en dejlig middag på resortets restaurant.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser, og inden længe er I helt nede i gear.
Den nyeste tilføjelse til de lækre Jeeva Resorts byder på en hidtil uset luksus på Mangsit stranden på Lombok. Jeeva Santai, der betyder “fredelig ånd” er et intimt “adults only” resort bestående af blot 14 suiter og villaer. Her venter en eksklusiv og rolig oase, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser.
Jeeva Santais enkle elegance og luksus har fanget indbegrebet af Lombok i en atmosfære af fred og afslappet nydelse.
Alle suiter og villaer er smukt indrettede og naturligvis udstyret med moderne faciliteter. Fra oceanfront suiterne, der har enten stor terrasse eller balkon, er der en fantastisk udsigt til stranden og havet og de store pool villaer byder naturligvis på egen privat plunge pool og egen terrasse, hvorfra man kan nyde solen og hinanden. Der er desuden et privat udendørs spiseområde, hvor middagen kan serveres, hvis man ønsker dette.
Udover den private pool, restaurant og sunset bar har gæster på Santai også adgang til nabo-resortet Jeeva Kluis faciliteter, hvortil der tilbydes gratis transport.
Jeeva Santai er stedet for dem, der ønsker en afslappet badeferie i stille, rolige og luksuriøse omgivelser.
Bemærk: Resortet accepterer ikke børn under 13 år.

Indonesien - Lombok - Jeeva Santai

I nyder en sidste morgenmad på resortet, og når tid er bliver I hentet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.
Skulle I ønsker det, er det naturligvis muligt at gøre et stop i Singapore på vejen hjem. Læs mere om stop-over i Singapore her.

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 17.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 14 jul 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
15 jul 2019 - 25 aug 2019
ved 2 voksne
fra 18.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
26 aug 2019 - 16 dec 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
17 dec 2019 - 5 jan 2020
ved 2 voksne
fra 18.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
6 jan 2020 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til WakaGangga
 • 3 nætter i villa med egen pool og udsigt til haven på WakaGangga inkl. morgenmad
 • Daglig balinesisk eftermiddagskaffe- eller the på WakaGangga
 • 1 x heldagsudflugt med Waka Landcruise fra WakaGangga inkl. frokost og drikkevarer
 • Privat transport fra WakaGangga til NusaBay Menjangan
 • 3 nætter i Jungle Lanai Cottage på NusaBay Menjangan inkl. morgenmad
 • Daglig balinesisk eftermiddagskaffe- eller the på NusaBay Menjangan
 • 2 timers Nature Trail i West Bali National Park
 • Privat transport fra WakaGangga til Denpasar lufthavn
 • Flyrejse fra Bali til Lombok
 • Privat transport fra Lombok Lufthavn til Jeeva Beloam
 • 2 nætter på Jeeva Beloam inkl. helpension
 • Gratis udvalg af aktiviteter på Jeeva Beloam (snorkling, kajaksejlads, sof trekking og cykelture)
 • Privat transport fra Jeeva Beloam til Jeeva Santai Villas
 • 3 nætter i Beachfront suite på Jeeva Santai Villas inkl. morgenmad
 • 1 x middag for 2 personer på Jeeva Santai Villas
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Jeeva Santai Villas
 • Privat transport fra Jeeva Santai Villas til Lombok Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Entré til West Bali National Park, ca.- IDR 200.000 pr. person
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel