Bali og Komodo for naturelskere

Fantastiske naturoplevelser venter på Bali og de små øer Komodo og Rinca. Først har du to nætter på det lækre resort Pavillions ved en af Balis bedste strande; Sanur. Her kan du komme ned i gear og lægge hverdagen bag dig, så du er klar til de store eventyr, der venter forude. Fra Bali flyver du til øen Flores, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende to nætter. Fra Flores er det kun en kort sejltur til øerne Rinca og Komodo, der er hjem for de mægtige komodo-varaner. Med en længde på op til tre meter og en vægt som et fuldvoksent menneske er varanerne som et levn fra dinosaurernes tid, og det er en meget speciel oplevelse at udforske deres ø til fods.

Tilbage på Bali venter flere smukke naturoplevelse, når du over fire dage udforsker den mindre besøgte vestlige del af øen. Turen fører dig forbi de royale templer Taman Ayun til landsbyen Pejaten, der er kendt for sin keramik. Du besøger også det smukke kysttempel Tanah Lot, inden du indlogeres på et lækkert strandhotel omgivet af slanke palmer. Næste dag byder på en helt særlig oplevelse, når du overværer det lokale bøffelvæddeløb, der er populært blandt balineserne. Du besøger også et skildpaddereservat og oplever bugi-folkets farverige træbåde, inden turen atter går tilbage til hotellet.

Fra kysten går turen nu ind i landet. På vejen besøger du en gummiplantage og hører om produktionen. Du strækker også benene på en vandretur i området omkring plantagen og nyder en picnic i det grønne, inden turen fortsætter ad snoede veje forbi rismarker og små landsbyer mod Munduk. Her indlogeres du i en lækker bungalow med udsigt over rismarkerne nær en lille, lokal landsby. Området indbyder til udforskning på egen hånd, inden turen næste dag går tilbage mod kysten og Sanur, hvor endnu fire nætter på Pavilions venter.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der flyves fra Danmark mod Denpasar på Bali.

Efter et flyskifte ankommer du til Bali, hvor du bliver mødt i lufthavnen af din privatchauffør, der vil køre dig til det dejlige Pavilions Bali, der ligger som en lille tilbagetrukket oase på den populære Sanur strand.

Du har hele dagen på egen hånd til at slappe af oven på flyrejsen eller udforske Sanur eller andre områder af Bali.
Du kan også blot nyde de rolige omgivelser på Pavilions og tage en forfriskende dukkert i den lækre pool og nyde middagen på hotellets dejlige restaurant. Pavilions Bali ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Indkørslen minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem. Jeres villa har ugenerthed som omdrejningspunkt

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

Tidlig morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til byen Labuan Bajo. Det er en kort flyvetur fra Bali, men alligevel er det en hel anden verden, der venter dig i Labuan Bajo. Byen ligger i den vestlige ende af øen Flores, der er kendt for sine smukke og dramatiske landskaber. Efter ankomsten til hotellet er resten af dagen til fri disposition indtil middagen nydes på hotellet.

Hvis man ønsker det, er det også muligt at opleve Komodo-øerne ombord på en traditionel skonnert – læs mere om turen her.

Indonesien - Komodo

Efter en tidlig morgenmad er det tid at stå til søs. Turen går først til Rinca, en lille i ø i nærheden af Komodo. Øen er berømt for sine Komodo varaner, vilde grise, bøfler og flotte fugle. Herefter går turen videre til Komodo. Sejlturen tager omkring tre timer i en god, lokal træbåd. Ved ankomsten til Komodo lægger båden til langs kysten. Fra stranden fører en lokal ranger dig ind på øen, hvor varanerne holder til. Der gøres stop på en strand – sandsynligvis Pink Beach – hvor det er muligt at snorkle og bade sikkert fra stranden, der her har en næsten lyserød farve. Frokost serveres på båden. Når tid er, går turen tilbage mod Labuan Bajo og dit hotel.

Indonesien - Komodo

Morgenmaden nydes på hotellet, inden det er tid at køre i lufthavnen. Herfra flyves der tilbage til Bali. Her bliver du hentet  af en privatchauffør, og inden længe har du langt de populære badebyer langs sydkysten bag dig og sat kurs mod den vestlige del af øen. På vejen gøres stop ved det kongelige tempel Pura Taman Ayun i Mengwi, der blev opført i 1634 som familietempel for regenterne i Mengwi-dynastiet. Templet er et storslået syn med sine smukt udskårne træporte og flotte meru-tårne i flere forskellige størrelser.

Fortsæt herfra til landsbyen Pejaten, der i generationer har været kendt for sin keramik. Risskaller bruges stadig til at fyre op under ovnene, hvor krukker, skåle og andre keramikvarer brændes. Mange genstande laves til brug i køkkener overalt på øen. Men der bliver også produceret særlig keramik til religiøse ritualer. Byens lille museum giver et godt indblik i keramik fra både Bali og andre dele af Indonesien.

Bali er fyldt med smukke templer. Men få templer kan måle sig med Tanah Lot, der ligger dramatisk på et klippeskær ud for kysten. Det er kun muligt at nå ud til templet ved lavvande. Men udsigten fra fastlandet over templet er flot på alle tider af døgnet.

Fra Tanah Lot fortsættes til Pura Dajumi Hotel, der består af charmerende hytter spredt ud mellem kokospalmer helt ned til en flot, gylden strand. Hotellet byder også på et lækkert poolområde, fire restauranter og en række forskellige faciliteter. Her venter en sen frokost, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser i fulde drag.

Indonesien - Bali - Tanah Lot

Det er tid at se nærmere på dette mindre turistede hjørne af landet. Du bliver hentet tidligt af din chauffør og kørt til Negara for at opleve det berømte bøffelvæddeløb. Væddeløbet er unikt for denne del af Bali, og det er som regel et stort tilløbsstykke. Der er løb hver søndag fra omkring 7:30 om morgenen til lidt over middag. Men de vigtigste løb afholdes i juli og august. Det er sjovt at opleve de store dyr helt tæt på. Men det er mindst lige så spændende møde balineserne, når de har fri og hygger sig.

På vejen tilbage til hotellet gøres stop i Perancak, hvor du besøger et skildpaddereservat. Her arbejder dedikerede ildsjæle for at beskytte de truede skildpadder i havene omkring Bali. Du besøger også den nærliggende havn, hvor traditionelle, farverige fiskerbåde ligger fortøjet. Skibene er bygget efter bugi-folkets gamle teknikker og ses kun i landsbyer med bugi-indbyggere. Bugi-folket kommer oprindeligt fra Sulawesi, men en gruppe har slået sig ned på Bali i denne lille kystby.

Tilbage på hotellet er resten af dagen fri til afslapning eller eventyr på egen hånd.

Bali - Bøffelvæddeløb

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden det er tid at tjekke ud og køre ind i landet mod Munduk. På vejen besøger du en gummiplantage, hvor du hører om hele processen fra gummisaften tappes til det færdige produkt. Dette er et smukt område, og efter besøget venter en to timers gåtur gennem plantagen. Foruden gummitræer vokser også kryddernellike, vanilje og en række andre planter. Efter gåturen venter en lækker picnic-frokost, inden turen fortsætter ad smukke veje forbi plantager og dybgrønne rismarker.

Vel fremme ved den lille landsby Kayuputih indlogeres du på det lækre hotel Sanak Retreat, der består af 11 flotte bungalows i træ omgivet af frodige rismarker. Udsigten over de tropiske landskaber fra din private terrasse eller balkon er forrygende, og området omkring det lille resort indbyder til gåture mellem rismarkerne for at opleve livet på landet på Bali. Foruden ris dyrkes også kaffe og nelliker på markerne, og i de små landsbyer går livet sin vante gang. Tilbage på lodgen kan du nyde en dukkert i swimmingpoolen og en middag på den resortets restaurant, der fokuserer på hjemmelavet mad af dugfriske ingredienser fra lokalområdet.

Indonesien - Bali

Du har god tid til at slappe af og nyde morgenen i fred og ro, inden din chauffør igen kører bilen frem, og kursen sættes tilbage mod Sanur og Pavilions Bali, hvor de sidste 4 nætter tilbringes.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

Dagene i Sanur er på egen hånd, og her er der rig mulighed for at slappe af og nyde stilheden samt fordøje de foregående dages oplevelser. Skulle du have lyst til flere eventyr, kan du naturligvis udforske mere af øen, evt. med en dagstur til Ubud, eller hvorfor ikke opleve det østlige Balis små landsbyer, historiske seværdigheder og storslåede natur. Alt sammen fra bagsædet af en retro Volkswagen convertible. Du kan også tage på en morgenudflugt til hovedbyen Denpasar, hvor du i selskab med en lokal guide besøger det lokale marked og får mulighed for at smage på nogle af de mange tropiske frugter, krydderier m.m., der sælges her.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der sættes kurs mod Danmark.

Der er ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse til Bali og Komodo.

Bemærk: Rejsen skal foretages med afrejse fra Danmark på søndage.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for Plataran Cruise til Komodo*
Ej muligt
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 22.595 kr.
Tillæg for Plataran Cruise til Komodo*
4.200 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 23.395 kr.
Tillæg for Plataran Cruise til Komodo*
6.200 kr
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 22.595 kr.
Tillæg for Plataran Cruise til Komodo*
4.200 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Pavilions Bali t/r.
 • 3 nætter i garden villa på Pavilions Bali inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Denpasar til Labuan Bajo t/r.
 • Privat transport fra Labuan Bajo Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på simpelt turistklasse hotel inkl. morgenmad
 • Privat udflugt til Rinca og Komodo
 • Engelsktalende guide
 • 1 x frokost på Komodo
 • 2 x middag Flores
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn via Taman Ayun, Pejaten og Tanah Lot til Puri Dajuma Hotel
 • 2 nætter i hytte med havudsigt på Puri Dajuma Hotel inkl. morgenmad og frokost
 • Udflugt til bøffelvæddeløb i Negara
 • Udflugt til havskildpaddereservat i Perancak
 • Privat transport fra Puri Dajuma Hotel til Sanak Retreat i Munduk inkl. besøg ved gummiplantage og frokost
 • 1 nat bungalow på Sanak Retreat inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Sanak Retreat til Pavilions Bali
 • 4 nætter i garden villa på Pavilions Bali inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Pavilions Bali til Denpasar Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere


*Ved Plataran Cruise til Komodo er følgende inkluderet:

 • Privat transport fra Labuan Bajo Lufthavn til Plataran Båden
 • 2 nætter i privat kahyt på Plataran båden inkl. alle måltider samt vand og sodavand
 • Entré til Komodo National Park
 • Udflugter og aktiviteter ifølge program

Læs mere om cruiset her.

BEMÆRK: Cruiset afgår på udvalgte datoer året rundt undtagen fra januar til og med marts.

Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indonesien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel