Bali med stil

Oplev det bedste af Bali med overnatning på tre særligt udvalgte resorts, der alle byder på masser af forkælelse i skønne omgivelser. Rejsen starter ved Keramas Beach på Balis mindre besøgte østkyst. Her indlogeres du på det luksuriøse boutiqueresort Komaneka at Keramas Beach, der ligger ned til en smuk sort sandstrand med en fantastisk udsigt til naboøen Nusa Penida, grønne rismarker samt vulkanen Mount Agung. Herfra udforsker du det ukendte østlige Bali på en guidet dagstur i en retro VW convertible, men der bliver naturligvis tid til at slappe af i de tropiske omgivelser.

Fra Komaneka fortsætter du til Balis kulturelle højborg, der ligger smukt omgivet af rismarker i Balis højland. Her venter tre nætter i din egen villa på det vidunderlige designhotel Alila Ubud, der ligger på en højderyg uden for byen Ubud med en fantastisk udsigt over Ayung-floden. Ubud og omegn er perfekt til udforskning på gåben eller cykel, men du kommer også på en guidet heldagstur gennem højlandets frodige natur. Undervejs besøger du eksotiske templer, smukke risterrasser og traditionelle markeder.

Rejsen slutter på det luksuriøse Belmond Jimbaran Puri, der indbyder til afslapning ved en af Balis absolut bedste badestrande. Her dykker du ned i det lokale balinesiske køkken på en guidet aftentur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Asien og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Bali.

Ved ankomsten til Bali bliver du mødt i lufthavnen af din privatchauffør, der kører dig til det lækre Komaneka at Keramas Beach på Balis østkyst. Dette luksuriøse boutiqueresort ligger spredt ud over en fire hektar stor grund ned til en smuk sort sandstrand. Fra stedet er der en fantastisk udsigt til naboøen Nusa Penida, grønne rismarker samt vulkanen Mount Agung.

Resortet, ligger tæt på den lille landsby Keramas og blot 15 minutters kørsel fra Sanur, er designet i moderne stil med inspiration fra den traditionelle balinesiske arkitektur. De 200 m2 store villaer er alle lækkert og lyst indrettede med en storslået udsigt over havet samt egen pool på ikke mindre en 33 kvadratmeter.

På stedets restaurant venter der en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Maden bliver tilberedt med de fineste, friske ingredienser, hvoraf nogle hentes fra resortets egne rismarker samt økologiske urtehave.

Som det hører sig et 5-stjernet resort til, finder du naturligvis et væld af andre faciliteter lige fra den lækre swimmingpool, der ligger ned stranden, til spa’en, hvor du kan forkæle dig med alverdens massager og skønhedsbehandlinger.

Komaneka at Keramas byder på en autentisk oplevelse af Bali, og som det er kendetegnende for alle Komaneka resort er gæstfriheden og den personlige service helt uovertruffen.

Indonesien - Bali - Komaneka at Keramas Beach

Oplev ukendte sider af Bali på denne heldagstur, der fører dig off the beaten track i det mindre besøgte østlige Bali. Du bliver hentet fra morgenstunden af din private guide og chauffør i en retro VW 181 convertible, og snart suser du med vind i håret. Bilen er særlig egnet til at køre på ujævne veje, hvilket giver mulighed for at nå områder af øen, kun de færreste besøgende oplever.

Dagens første stop er Klungkung, hvor du besøger resterne af det gamle palads. Dette var det sidste balinesiske kongerige, der faldt til de hollandske kolonister, og store dele af paladset blev ødelagt i kampen. Men de to tilbageværende pavilloner er nogle af de smukkeste eksempler på balinesisk paladsarkitektur, der er tilbage på øen. Især loftsmalerierne er fantastiske og giver et indblik i livet på den tid.

Tilbage i bilen sættes kursen mod højlandet, og snart er du omgivet af dybgrønne rismarker og små landsbyer. Målet er Balis højeste vulkan, der også er øens helligste sted. Derfor prydes vulkanens skråninger af Balis største og helligste tempel, Besakih, som du naturligvis besøger. Ofte er templet fyldt med pilgrimme, der kommer for at ofre til guderne i de mange helligdomme. Undervejs fortæller guiden om Balis unikke form for hinduisme samt religionens betydning for balineserne.

Frokosten nydes på en lokal restaurant, hvorefter du fortsætter ad små veje gennem højlandet. Der er rig mulighed for at stoppe bilen undervejs for at tage billeder af rismarkerne samt det hellige vandpalads Tirta Gangga. Herfra er der omkring en times kørsel gennem smukke landskaber til landsbyen Tengaran, der beboes af Balis oprindelige folkeslag; Bali Aga-folket. En gåtur gennem landsbyen vil introducere dig til deres kultur og hverdag, der stadig er præget af gamle traditioner. Du oplever også, hvordan landsbyboerne væver de komplicerede ikat-tekstiler, der siges af have magiske evner. Fra landsbyen går turen tilbage mod hotellet med adskillige flotte udsigter på vejen.

Indonensien - Bali

Dagen er fri til afslapning på Keramas Beach. Slap af ved din private pool i villaen, gå en tur langs stranden eller omkring rismarkerne og lad dig forkæle af en lækker middag i restauranten, når dagen er omme.

Rejser til Bali - Komaneka at Keramas Beach

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til dit næste hjem på Bali; det lækre Alila Ubud. Her venter tre nætter i egen villa i naturskønne omgivelser. Dette unikke luksushotel ligger på en højderyg uden for byen Ubud med en fantastisk udsigt over Ayung-floden. Det arkitekttegnede hotel er tydeligt inspireret af den traditionelle balinesiske arkitektur, der er tilføjet et moderne udtryk med luksus og komfort i højsædet. Brugen af træ, sten og stråtækte tage får hotellet til at føles som en naturlig del af det maleriske landskab med rismarker og udslukte vulkaner.

Indonesien - Bali - Ubud - Alila Ubud

En spændende tur venter, når du bliver hentet på hotellet af din private chauffør og guide fra morgenstunden. Snart har du lagt kysten bag dig med kurs mod Bedugul i hjertet af Balis naturskønne højland. Første stop er det royale tempel Mengwi, der blev bygget i 1634 som privat tempel for Mengwi-dynastiets herskende familie. Det er et smukt tempel med ualmindelig mange Meru-tårne, der er så karakteristiske for balinesisk tempelarkitektur. Templet byder også på andre smukke bygninger samt overdådigt udskårne trædøre.

Turen fortsætter til det traditionelle marked i Bedugul, hvor frugter, grønsager og andre afgrøder fra de omkringliggende landsbyer ligger til skue i de mange boder. Folk kommer fra nær og fjern for at handle, og der er som regel masser af liv på markedet. Dette er også et godt sted at stifte bekendtskab med nogle af de eksotiske krydderier og urter, der bruges i det lokale køkken.

Dybere inde i højlandet besøger du Bratan-søen, der prydes af et ualmindeligt fotogent lille tempel på en ø midt i søen. Omkring middagstid når du til Balis næsthøjeste bjerg, Batukaru, hvor frokosten serveres på en lokal restaurant. Så er du klar til en lille gåtur mellem de storslåede risterrasser ved Jatiluwih. Dette er nogle af de smukkeste rismarker på Bali, hvilket har sikret dem en plads på UNESCO’s kulturarvsliste. Undervejs vil guiden fortælle om risdyrkning og de sindrige vandingssystemer, der gør det hele muligt. Tilbage i bilen triller du stille og roligt gennem højlandet tilbage mod dit hotel.

Indonesien - Bali - Lake Bratan

Dagen er til fri disposition. Slap af ved hotellets prisvindende pool, der er centrum for et vidunderligt udendørs areal fyldt med små oaser, hvor du kan slappe fuldstændigt af. Du kan også benytte dig af hotellets gratis shuttle-service ind til Ubud, der betegnes som Balis kunstneriske centrum. En anden mulighed er at låne en af hotellets cykler og tage på tur i området mellem rismarker og små landsbyer.

Indonesien - Bali - Ubud - Alila Ubud

Efter morgenmad går turen sydpå mod Balis vel nok bedste strand, Jimbaran. Du bliver hentet af på Alila Ubud og kørt til det luksuriøse Belmond Jimbaran Puri, hvor de sidste fire nætter tilbringes.

Dagen er fri til afslapning, indtil du om aftenen bliver hentet på hotellet af en lokal guide, der vil tage dig med på en ganske særlig aftentur. Det er vigtigt at gemme godt med appetit til denne tur, der vil introducere dig til nogle af Balis mest populære spisesteder. Sammen med en lokal guide udforsker du den trendy strandby Seminyak, hvor forret, hovedret og dessert nydes tre forskellige steder.

Turen starter inden solnedgang, når du bliver hentet på hotellet af guiden på en original Vespa-scooter og kørt til en stilfuld tagterrasse. Her kan du nyde solnedgangen og den fantastiske udsigt med en cocktail i hånden. Efter solen er forsvundet i havet, fortsætter du til det første spisested, der på fin vis kombinerer det moderne internationale køkken med traditionelle indonesiske ingredienser. Her serveres en lækker forret udendørs, så du kan nyde folkelivet.

En kort køretur fører dig til det næste spisested, hvor hovedretten serveres i et smukt, gammelt javanesisk træhus. Her kan du se frem til Nasi Campur, der består af en masse småretter serveret rundt om en pyramide af ris. Dette er en ægte, balinesisk klassiker fuld af smag og eksotiske nuancer.

Nu er det tid til dessert. Så du fortsætter til en stilfuld lounge, der ligger omgivet af oplyste rismarker. Her kan du nyde en lækker dessert i den lune tropeaften, inden turen går tilbage til hotellet.

Indonesien - Bali - Seminyak for madelskere på vespa

Dagene er frie til afslapning eller eventyr på egen hånd. Belmond Jimbaran Puri er et imponerende luksushotel beliggende helt ned til Jimbaran-stranden, der er blandt Balis bedste. Resortet består af luksuriøse stråtækte hytter spredt ud mellem slanke palmer og tropisk vegetation i en stor have. Hytterne er yderst komfortable, og selv de mindste hytter er på 120 kvadratmeter. Så der er masser af plads. Indenfor byder de på alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer af et 5-stjernet balinesisk resort såsom lækkert badeværelse med badekar, Wi-Fi og en fin udsigt til haven fra din private terrasse.

Resortets naturlige omdrejningspunkt er det store L-formede poolområde, der ligger få skridt fra Jimbaran-strandens hvide sand. Liggestole og parasoller indbyder til afslapning i solen. Men hotellet tilbyder også yoga, tai chi og spabehandler. Du kan også lære hemmelighederne bag det lokale køkken på en kokkeskole eller udforske øen på guidede ture.

Når sulten melder sig, byder hotellets to restauranter på gastronomi af høj klasse. Restauranten Nelayan ligger direkte på Jimbaran-stranden og er specialiseret i friske fiskeretter og cuisine fra Middelhavsområdet. Kokkene bruger europæiske teknikker, men det tilføres et lokalt twist med indonesiske krydderier og ingredienser. På Tunjung Restaurant er fokus derimod på det lokale balinesiske køkken samt specialiteter fra det store indonesiske ørige.

Bali - Belmond Jimbaran Puri - Swimmingpool

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Bali, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Du ankommer til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 feb 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 15 sep 2019
ved 2 voksne
fra 28.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali t/r.
 • Lufthavnskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Komaneka at Keramas Beach
 • 3 nætter i Ocean Pool Villa på Komaneka at Keramas Beach inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters massage el. 1 frokost på Komaneka at Keramas Beach
 • Daglig eftermiddagsthe/kaffe med Balinesiske kager på Komaneka at Keramas Beach
 • Heldagstur i VW Convertible til det østlige Bali inkl. frokost
 • Privat transport fra Komaneka at Keramas Beach til Alila Ubud
 • 3 nætter i Valley Villa på Alila Ubud inkl. morgenmad
 • 1 x balinesisk tasting dinner på Alila Ubud
 • Daglig eftermiddags the/kaffe med balinesiske kager på Alila Ubud
 • Fri afbenyttelse af cykler på Alila Ubud
 • Shuttleservice til Ubud fra Alila Ubud
 • Heldagstur “Balis søer og bjerge” inkl. frokost
 • Privat transport fra Alila Ubud til Belmond Jimbaran Puri
 • 4 nætter i garden view cottage suite på Belmond Jimbaran Puri inkl. morgenmad
 • Aftentur på vespa til Seminyak inkl. middag
 • Privat transport fra Belmond Jimbaran Puri til Denpasar Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Asien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel