Bali - fra rismarker til sandstrand

Fra Balis frodige og grønne rismarker i Ubud til den skønne og rolige Jimbaran strand. I Ubud starter I med 3 nætter i egen villa med pool på det dejlige Ubud Village Resort & Spa, hvor I naturligvis også vil blive forkælet med massage og middag. Herfra går turen sydpå til det luksuriøse Intercontinental Bali, hvor I tilbringer 1 hel uge med afslapning og badeferie lige ned til en af Balis absolut bedste strande.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Bali og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

I flyver direkte fra København til Singapore, hvor der er ankomst den efterfølgende morgen.

I Singapore skifter I fly og rejsen fortsætter nu til Bali. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 3 nætter i kunstnerbyen Ubud.
Vel fremme i Ubud indlogeres I på The Ubud Village Resort & Spa. Et lækkert 5-stjernet luksusresort med en fantastisk udsigt over risterrasser i udkanten af byen. Stilen er ægte balinesisk med charmerende stråtækte villaer spredt ud i en stor have med kokospalmer, lotusbassiner og sågar hotellets egne rismarker. Villaerne er store og smagsfuldt indrettet med højt til loftet og god brug af naturlige materialer, der kun forstærker den balinesiske atmosfære. Komforten er naturligvis i top, og villaerne byder på alle de faciliteter, man forventer at finde på hotel af denne sandard. Desuden har hver villa en private pool i en skøn lille have, der indbyder til afslapning i de tropiske omgivelser.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.

Indonesien - Bali - Ubud Village Resort

Dagene er fri til at nyde de lækre omgivelser på hotellet eller kigge jer omkring i Ubud. Ubud ligger fantastisk smukt i et bakket landskab omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker, hvor landbefolkningen dyrker jorden med traditionelle metoder. Det er ikke ualmindeligt at se en bonde pløje jorden med sin okse i udkanten af byen eller måske en andehyrde følge sin vraltende flok af ænder fra rismark til rismark.
Ubud er Balis kulturelle hjerte, og I behøver ikke tilbringe lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Også i templerne er der rig aktivitet, og rundt om byen ligger utallige fantastiske helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Nogle af disse er endda hugget ind i klipperne. Læg dertil de eksotiske shoppingmuligheder, et vidunderligt roligt tempo samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig hovedkulds i denne hyggelige lille by.
Opholdet i Ubud inkluderer desuden en afslappende massage for to samt en dejlig middag på resortets restaurant.

Indonesien - Bali - Ubud Village Resort

I tager afsked med Ubud og bliver kørt sydpå til den skønne Jimbaran strand, hvor 10 nætters afslappende badeferie venter i luksuriøse omgivelser på det lækre Intercontinental Bali.

Indonesien - Bali - Intercontinental Bali Hotel

Dagene er på egen hånd.
I bor på det lækre og luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den lækre Jimbaran Strand, hvor stemningen især om aftenen er helt speciel, når de mange seafood restaurant rykker deres borde ned på stranden og man kan nyde friskfanget fisk i lanternernes skær.
Resortet i sig selv er et imponerende syn med sin smukke arkitektur, der er tydeligt inspireret af Balis traditionelle vandpaladser. Bygningerne ligger spredt rundt i en enorm have med rislende vand, tropiske træer og duftende blomster.
Resortet har 400 værelser fordelt på forskellige kategorier. Men på trods af resortets størrelse emmer området af fred og ro, og det er let at finde private små oaser rundt om i den store have.  Den balinesiske stil går igen i de flotte værelser, der er indrettet med egen balkon og alle moderne faciliteter. I skal bo i resortets Classic værelser. Men drømmer I om mere forkælelse, kunne I overveje de større Club værelser, der giver jer en række eksklusive fordele.Resortet byder naturligvis også på et væld af faciliteter såsom beach club, spa, fitness center samt ikke mindre end seks swimmingpools. Også kulinarisk har I meget at glæde jer til i de fire restauranter, hvor både det internationale og lokale køkken er særdeles velrepræsenteret.
Med andre ord er Intercontinental Bali Resort der perfekte valg for alle, der drømmer om fred og ro i skønne, tropiske omgivelser ned til en af Balis absolut bedste strande.

Indonesien - Bali - Intercontinental Bali Hotel

Tiden er kommet til at vinke farvel på Bali. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går via Singapore tilbage til København. Skulle I have lyst til at opleve Singapore, er det naturligvis muligt at gøre et stop i denne fascinerende storby.
Læs mere om Singapore Stopover her

I ankommer til København tidlig morgen.

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Ubud Village Resort & Spa
 • 3 nætter i garden pool villa på Ubud Village Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis shuttle fra Ubud Village Resort & Spa til Ubud centrum
 • Daglig eftermiddagsthe med kage på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis udflugt til Petulu Village fra Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis yoga-lektioner (tirsdag og fredag morgen) på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis morgen trekking tur i rismarkerne omkring Ubud
 • 1 x middag for 2 personer på Ubud Village Resort & Spa
 • 1 x 60 minutters massage i Kama Karana Spa på Ubud Village Resort & Spa
 • Privat transport fra Ubud Village Resort & Spa til Intercontinental Bali
 • 7 nætter i classic resort værelse på Intercontinental Bali inkl. morgenmad
 • Gratis Wi-Fi på Intercontinental Bali
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Bali

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bali

Vi kender de skønneste steder i Bali og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel