Rejser til Komodo-øerne

Klimaet i denne del af ø-gruppen er helt anderledes end på for eksempel frodige Bali. Øerne her er tørre, og dyrelivet minder de fleste steder mere om Australiens end om Sydøstasiens.

Komodo er ingen undtagelse. Bevoksningen er tør, og langt de fleste måneder om året er de lave bakker dækket af brunt græs og tjørnekrat. Solen bager ned ovenfra, så hjorte og bøfler søger tilflugt i skyggen. Komodovaranerne derimod søger ikke tilflugt. De mægtige varaner, der kan blive op til tre meter lange, frygter intet, og som koldblodige væsener har de brug for solen til at varme deres kroppe. Hanner med en kampvægt langt over 100 kilo er ikke ualmindelige. Man regner med at omkring 3.500 til 5.000 komodovaraner lever på disse øer.

Det er ikke tilladt at gå på opdagelse på egen hånd, hvilket helt sikkert er fornuftigt, da komodovaraner kan finde på at angribe mennesker, hvis der ikke er andet spiseligt i nærheden. Det er dog yderst sjældent, at der sker uheld, så længe alle overholder sikkerhedsreglerne. Turistguiderne på øen kender både naturen og varanerne godt og med dem som guide, er der rigtig gode chancer for at se rovdyrene forbavsende tæt på.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Komodo-øerne med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Komodo-øerne. Så tag en snak med Yvonne Larsen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Komodo-øerne.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel