Rejser til Bali: Badeferie og kulturoplevelser i særklasse

Rejs til Bali, og oplev Gudernes ø, som nok den mest kendte ø i Indonesien. På Bali kan I udforske paradisiske landskaber med frodige, grønne risterrasser, majestætiske vulkaner, maleriske landsbyer og dybe kratersøer.

Bali er en af de smukkeste og mest gæstfri øer i det Indiske Ocean. Læg dertil de smukke strande, det eksotiske lokale køkken samt et væld af lækre luksus-resorts, der forkæler med både sin arkitektur og service i verdensklasse. Med så meget forskellige at byde på, er Bali perfekt for jer, der både vil slappe af og bare nyde, men også opleve.

Bali er perfekt i sensommeren

Regntiden på Bali løber typisk fra december til marts. Så sommerhalvåret fra maj til og med september er det perfekte rejsetidspunkt at rejse til Bali, med mindre regn, lavere luftfugtighed, dejlige aftentemperaturer og klart vand. Man kan dog sagtes rejse til Bali hele året, hvor havvandet holder en vanedannende temperatur på 25-26°C.

Hos MarcoPolo har specialiseret os i luksusrejser til Bali. Se vores mange rejseforslag nedenfor og få inspiration.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Bali rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser på Bali

Lovina

Lovina ligger på Balis nordkyst ikke langt fra de maleriske kystbyer Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Stedet er kendt for sine sorte strande, springende delfiner og rolige vande. Både hoteller og butikslivet er mere roligt her end på den sydlige del af Bali.

En anden fordel ved Lovina er, at mange hoteller ligger helt nede på stranden, så I kan passende starte dagen med en forfriskende dukkert, inden I nyder morgenmaden med udsigt over havet.

 

Lake Buyan

Søen Buyan ligger side om side med Tamblingan Sø i Balis højland omgivet af bakker og regnskov. Temperaturen i området er relativt kølig især om aftenen, og ofte ligger en tågedis sig over søen, hvilket giver området et mystisk og fortryllende stemning.

I kan få en smuk udsigt over søen fra toppen af bakken Asah Gobleg. I kan også leje en båd og tage ud og fiske på søen eller tage på vandretur gennem de smukke bjerge i området.

Lake Bratan og Pura Ulun Danu Batun

Lake Bratan er Balis næststørste sø og et dejligt, fredelig sted i bjergene tæt på Bedugul. Lake Bratan, er i virkeligheden et krater, som er beliggende midt i en langstrakt dal, der blev dannet for århundreder siden. Ude på søen ligger den hindu-buddhistiske tempel Pura Ulun Danu Bratan, som blev bygget i 1700-tallet. Det blev opført for at ære Dewi Danau, søens gudinde. For en ganske unik oplevelse så sejl ud på søen ved solopgang, og nyd synet af Pura Ulun Danu Batun, der bliver badet i dagen første solstråler.

Mount Batur

Mount Batur i Kintamaniregionen på det østlige Bali er en ikonisk og yderst aktiv vulkan, der frister med sin skønhed og mystik. Er I i fysisk god form kan I bestige Mount Batur på omkring to timer. Og når I toppen, bliver I belønnet med en ubeskrivelig smuk udsigt over Bali.

I en del af Mount Baturs enorme krater finder I desuden Bali største kratersø.

Fra den nærliggende landsby Penelokan i Kintamani har I en smuk udsigt til Mount Batur. Andre landsbyer, der er etableret for foden af Mount Batur tilbyder gode udsigtspunkter og mulighed for at udforske det omkringliggende område.

Tanjung Benoa

Engang var Tanjung Benoa forbeholdt kokoslunde og fiskere, men gennem tiden har den naturskønne fem kilometer lange halvø udviklet sig til et charmerende resortområde. Halvøen er forbundet af en smal, bugtet vej, hvor luksushoteller, private villaer, fine restauranter, udendørs cafeer, og en overflod af vandsportsfaciliteter udbydes. Her finder I snesevis af dykkerbutikker, der tilbyder dykkerture samt sælger og udlejer udstyr. Revet, der ligger 200 m fra halvøens nordøstlige spids, er let at nå og hjemsted for et overraskende antal farvestrålende, tropiske fisk. I kan også prøve kræfter med windsurfing, vandski, jetski, ture i bananbåd og fiskeri på revet.

Tanjung Benoa er anerkendt for sine seafoodrestauranter, hvorfra I har udsigt over Nusa Penidas klipper på den anden side af Badung Strædet. På halvøens spids finder I den rolige havn, som har bevaret en bemærkelsesværdig landsbylignende atmosfære. Her ligger lystbåde, fiskerbåde og traditionelle Jukungs for anker.

 

 

Nusa Dua

Nusa Dua er et fredeligt og luksuriøst område på Balis sydspids. Her finder I blandt andet nogle af øens bedste strande og også nogle af de mest luksuriøse hoteller og resorts.

Her kommer I ikke til at kede jer. Der er smukke parkanlæg, en golfbane og et bredt udvalg af butikker, barer og restauranter, hvor I kan nyde en lækker middag efter en oplevelsesrig dag. Der er ligeledes rig mulighed for at dyrke vandsport såsom surfing og dykning i det indbydende hav ud for Nusa Dua.

Legian og Seminyak

Legian og Seminyak ligger på en otte kilometer lang strandstrækning på det sydlige Bali. Her finder I nogle af de bedste strande på øen, og området er fyldt med hundredvis af barer, restauranter og butikker.

Havet ved Seminyak er fantastisk til surfing, men det betyder til gengæld, at stranden ikke er så ideel til badning. Der er dog markerede områder, hvor I kan svømme, og mange hoteller har swimmingpools, hvor I kan tage dig en forfriskende dukkert.

Sanur

Den rolige turistby Sanur ligger nord for Nusa Dua på Balis sydøstlige side. Stemningen er dejlig afslappende og en børnefamilie vil uden tvivl trives rigtig godt i Sanur. Slap af ved stranden eller gå en tur langs strandpromenaden, hvor I finder mange restauranter, barer og butikker.

Ved Sanurs flotte sandstrand er der et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter at vælge imellem, hvis I trænger til lidt aktivitet efter afslapning på stranden. Ud for kysten finder I blandt andet et koralrev, der er perfekt at snorkle ved.

Jimbaran

Den lille fiskerby Jimbaran har en af de bedste strande på Bali og har derfor udviklet sig til et meget behagelig lille sted med et livligt lokalt samfund.
Der er et stor frugt-og grøntmarked i landsbyen, og under et enormt helligt træ står templet Pura Ulun Siwi fra det 11. århundrede. Fiskerierhvervet trives stadig i området, og hvis I står tidligt op, kan I se fiskerne vende tilbage med nattens fangst. Den friske fangst serveres på mange af de små boder langs stranden om aftenen.

Amed

Amed er ikke bare én landsby, men en perlerække af små landsbyer beliggende på en 10 kilometer lang vej i Karangasemprovinsen. De fleste besøgende bor i de fire landsbyer længst mod øst, da der er flest indkvarteringsmuligheder, restauranter og dykkeroperatører. Men der er gang i udviklingen, så der går nok ikke lang tid før flere besøgende finder vej til dejlige Amed.

Amed er et roligt sted med en fantastisk havudsigt. Vandet er krystalklart, og langs strandene ligger de farvestrålende traditionelle fiskerbåde Jukungs side om side. Eftersom området er et af de bedste steder at dykke på Bali, kommer de fleste besøgende hovedsagelig for at udforske livet under havets overflade. Udover dykning og snorkling er hovedaktiviteten ren og skær afslapning.

Candidasa

Byen Candidasa ligger mellem bjergene i nord og Lombok strædet i syd. Oprindeligt var Candidasa en lille fiskerby, men byen er i dag blevet populær blandt besøgende på grund af den afslappede atmosfære.

Strandene ved Candidasa er ikke lige så gode som på øens store rejsemål, men der er til gengæld gode muligheder for at snorkle her. Trods den rolige stemning er der langs byens hovedgade et bredt udvalg af butikker og restauranter og barer. I Candidasa flyver dagene af sted, mens I slapper af eller begiver jer ud på spændende udflugter i området.

Ubud

Ubud er Balis kulturelle hjerte. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne danses de klassiske balinesiske danse.

Herudover er der spændende og eksotiske shoppingmuligheder samt en række af Balis bedste restauranter. Til trods for at mange besøgende i dag har fået øje på Ubuds unikke charme, har byen formået at bibeholde sit rolige tempo og sin hyggelige atmosfære. Ikke mindst hvis I begiver jer væk fra centrum og ud i det smukke opland omkring byen. Besøg aktive templer, farverige landsbyer, kaffeplantager og storslåede fortidsminder som eksempelvis Gunung Kawi, der ligger i bunden af en lille frodig dal. Her har fortidens troende udhugget 10 helligdomme i en lodret klippevæg.

Tag for eksempel på en vandre- eller cykeltur gennem de fantastiske landskaber. Dette er en enestående måde at opleve ikke blot naturen på, men også livet på landet omkring Ubud. Snart er I omgivet af en grøn eksotisk verden af palmetræer og risterrasser. En cykeltur giver jer et sjældent kig ind i hverdagslivet på Bali, der er de færreste turister til Ubud forundt.

Oplev Bali

Snak Bali med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel