Badeferie i Mararikulam

Afslut rejsen i Indien med et par dages badeferie i den lille by Maririkulam, der ligger ved en af landets bedste strande. I indlogeres på det charmerende og meget komfortable Marari Beach Resort, der indbyder til ægte afslapning i skønne omgiveler. Nyd livet på den gyldne strand, der aldrig føles overrendt, eller udforsk områdets smukke natur og små landsbyer. Hvordan I vælger at bruge dagene, er helt op til jer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Cochin går turen med privatchauffør sydpå langs kysten mod den lille fiskerlandsby Mararikulam.  Mararikulam er stadig relativt ukendt, så byen har formået at bevare meget af sin oprindelige charme. Stranden regnes for at være den reneste i Kerala, og små gangstier forbinder stråtækte hytter mellem de høje slanke kokospalmer. Stemningen er afslappet, og I skal knap lægge kysten bag jer, før I er omgivet af små landsbyer og frodig natur.
I Mararikulam indlogeres I på Marari Beach Resort, hvor økoturisme og fuldstændig afstresning er nøgleordene. Her der ingen motoriserede vandaktiviteter, intet fjernsyn på værelset og intet stramt program. I stedet er I omgivet af høje kokospalmer, en næsten mennesketom strand og masser af fred og ro.  Værelserne og villaerne på Marari Beach er alle inspireret af den omkringliggende natur, og den enkle stil og de lokale naturlige materialer er med til at give resortet en varm og indbydende atmosfære. Alle værelserne har udendørs badeværelse, hvor I kan nyde et varmt bad under den åbne himmel. Turen fra Cochin tager kun en times tid, så I har god tid til at få de første indtryk af området og stranden allerede i dag.

Dagene er fri til at lave så meget eller lidt, som I lyster. Slap af i skyggen af en kokospalme, og nyd den dejlige strand. Eller besøg den lokale landsby, tag på cykeltur gennem den smukke natur, og se fiskerbådene blive trukket i land på stranden med dagens fangst. Fisk og skaldyr er centrale i det lokale køkken, hvor de tilberedes med frisk kokosmælk, grøntsager og lokale krydderier. I kan også nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, dyrke yoga eller lad jer forkæle med en traditionel Kerala-massage. Tiden er helt jeres egen, og I kan gøre præcis, hvad I har lyst til.

Indien - Mararikulam

Udtjekning i dag er ved middagstid. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der er forbindelse til resten af Indien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det sydlige Indien

Vi kender de skønneste steder i Det sydlige Indien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Cochin til Mararikulam t/r
  • 4 nætter i Garden Villa på Marari Beach Resort inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel