Badeferie i Kovalam

Fuldend rundrejsen i Indien med en badeferie i Kovalam, hvis gyldne sandstrande indbyder til afslapning i vandkanten. Trods det at flere og flere rejsende får øjnene op for Kovalam åbenlyse charme, er stemningen stadig afslappet, og i de små landsbyer væk fra kysten går livet sin vante gang mellem rismarkerne og kokosplantagerne. Udgangspunktet for badeferien er et lækkert førsteklasses resort nord for Kovalam.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I ankommer til den gamle by Trivandrum, hvis rødder går omkring 3.000 år tilbage. Byen er i dag en rigtig storby med omkring 900.000 indbyggere og er udnævnt som statshovedstad for Kerala. Her besøger I byens fine palads, der er bygget i den unikke Kerala-stil. Fra Trivandrum er det kun en kort køretur med privatchauffør til Kovalam, der byder på nogle af Indiens absolut smukkeste strande. Her indlogeres I på det charmerende og lækre Vivanta by Taj Green Cove Kovalam.
Udsigten fra Vivanta by Taj tager pusten fra de fleste. Det luksuriøse resort ligger på en tropisk bjergside med en forrygende udsigt over havet, stranden og en større lagune, der er del af Keralas berømte backwaters. Trods den rolige og tilbagetrukne beliggenhed er strandens gyldne sand og varme vand blot en kort gåtur væk.
Værelserne er indrettet i charmerende stenbygninger, der falder godt ind i den omkringliggende natur. Indenfor venter moderne faciliteter såsom tv, DVD-afspiller, kaffe-faciliteter og et udvalg af aviser af magasiner. Du kan finde den perfekte hovedpude på pudemenuen, og på det indbydende badeværelse kan du forkæle dig selv i badekarret med luksussæber og lækre håndklæder. Hvert hytte har desuden en privat balkon med udsigt til den tropiske have eller havet. Ønsker du endnu mere plads og luksus, byder Vivanta også på forskellige suiter, hvoraf nogle har privat pool.
Blandt hotellets mange øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter, et flot udendørs poolområde, skønhedsalon, en lille golfbane og bibliotek. Der er også mulighed for at prøve kræfter med bueskydning, låne cykler eller udforske lagunen i kajak. Du kan også lære hemmelighederne bag det lokale køkken på et kokkekursus. Eller lad kokkene om madlavningen, og nyd veltilbedte lækkerier på resortets forskellige restauranter. Curries er stedet at prøve autentisk indisk mad, mens Bait byder på fiskeretter og alt godt fra havet. Jasmine Bay har noget for enhver smag med retter fra hele verden, mens Easy er stedet at slutte aftenen med en cocktail. Kerala er et sandt skatkammer af lokale råvarer, og det kan smages.
Vivanta by Taj er perfekt for par, der ønsker en romantisk ferie i smukke omgivelser, uden at være alt for langt fra stranden og Kovalams mange muligheder.

Kovalams gyldne sandstrande flankeres på smukkeste vis af høje slanke palmer, der vajer i brisen mod den tropiske himmel. Engang var det kun eventyrlystne rygsæksrejsende, der fandt vej til denne fjerne landsby, men rygterne om stranden har gjort byen til et populært rejsemål for strandglade turister fra hele verden. Dette har medført nye udbyggede faciliteter, uden at Kovalam har mistet sin sjæl i processen. Knap har man forladt byen, før man er omringet af rismarker og kokospalmer, hvor lokale bønder lever et liv, der ikke har ændret sig synderligt på trods af Kovalams stigende berømmelse.
Tiden i Kovalam er helt jeres egen. Find en god plet på stranden eller i skyggen af en palme, og nyd varmen og solen til lyden af bølgeskvulp. Vask rejsestøvet af i det dejligt varme vand, eller tag på opdagelse i lokalområdet. Kovalam har masser af muligheder, og I har hele tre dage til at nyde herlighederne.

Det er tid at forlade palmernes skygge. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Trivandrum, hvorfra I begynder hjemrejsen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indien

Vi kender de skønneste steder i Indien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Trivandrum Lufthavn til Kovalam t/r
  • 4 nætter på Vivanta by Taj Green Cove i Kovalam inkl. morgenmad.

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel