Badeferie i Goa

Fuldend rejsen til Indien med en afslappende badeferie i Goa. Gennem årtier har rejsende forelsket sig i Goas gyldne strande og særlige stemning. Men området har meget mere at byde på end afslapning i palmernes skygge. Handel på lokale markeder, cykel gennem frodige landskaber, og besøg de historiske forter og kirker fra den portugisiske kolonitid, der har sikret Goa en plads på UNESCOs kulturarvsliste.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Goa bliver I hentet i lufthavnen af en chauffør, der kører jer til Goas rolige sydkyst. Her indlogeres I på det lækre Alila Diwa.
Resortet Alila Diwa Goa ligger på Indiens smukke vestkyst, hvor lange hvide strande møder frodige rismarker. Midt i det grønne landskab, 10 minutters gang fra stranden, ligger resortet Alila Diwa Goa, der tilbyder sine gæster et luksuriøst ophold i moderne omgivelser fyldt med varme og kvalitet.
Nyd solen ved et af de smukke poolområder, hvorfra du har en skøn udsigt over rismarkerne og de slanke palmetræer. Eller hvad med lidt selvforkælelse i resortets spa, der byder på behandlinger og massage. Selv børnene kan få en afslappende massage her. Du har desuden adgang til resortets bibliotek, biografen, hvor der hver dag vises film, shuttle til Gonsua Beach, fitnessrummet, børne klubben og mange andre spændende udendørs aktiviteter.
Efter en dag på stranden eller ved poolen kan du nyde både indiske og internationale retter på resortets restaurant VIVO. En anden mulighed er restaurant Spice Studio, hvor der serveres mere eksotisk indisk mad under åben himmel. Eller hvad med en drink på The Edge Bar?
Værelserne på Alila Diwa Goa er indrette i en moderne og enkel stil, og flere af dem har udsigt over rismarkerne. Der findes wifi, privat terrasse, faldskærms tv og egent badeværelse med badekar.
Alila Diwa Goa tilbyder den perfekte ramme for en skøn ferie for parret, der vil forkæles med god mad og afslapning, eller familien, som gerne vil opleve noget og nyde hyggeligt samvær i skønne omgivelser.

Slap af på Goas berømte palmestrande, og nyd den særlige stemning, der har lokket rejsende til Goa i årtier. Men også væk fra de gyldne strande har Goa meget at byde på. Området har en rig historie som portugisisk koloni, og adskillige forte, kirker, templer og monumenter fortæller om Goas kulturelle arv. Gå en tur i Goas gamle bydele, hvor mange bygninger er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste, besøg krydderiplantager, og gør en god handel på områdets farverige markeder. I kan også tage yogakurser, udforske områdets naturreservater eller opsøge en af de mange farverige festivaller. Mulighederne i Goa er mange, og når sulten melder sig, lokker de lokale restauranter med friskfangede fisk og skaldyr fra havet.

Når tiden er til det, bliver I hentet på hotellet og kørt mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indien

Vi kender de skønneste steder i Indien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Goa Lufthavn til hotel t/r
  • 4 nætter på Alila Diwa i Goa inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel